Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рагу в мультиварці

Рагу в мультиварці

19-01-2015, 12:19
963
Рагу в мультиварці
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, то порадуйте себе і своїх рідних ароматним домашнім рагу. Воно поєднує в собі і гарнір, і м'ясо. Додатково до всього рагу дуже корисно, особливо якщо ви приготуєте його в мультиварці, так як завдяки короткочасній тепловій обробці, зберігаються всі вітаміни і корисні речовини продуктів.

Рагу з яловичини в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичина - 400 г;

  • кабачок - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • баклажан - 1 шт.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • томатний сік;

  • помідори - 2 шт.;

  • томатна паста - 1 ч. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Для приготування рагу в мультиварці беремо м'ясо, обробляємо і нарізаємо невеликими порційними шматочками. Потім солимо і маринуємо подрібненою цибулею і томатним соком. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, кладемо яловичину і обсмажуємо в режимі «Випічка» протягом 30 хвилин. Цим часом нарізаємо кубиками очищену картоплю і додаємо до м'яса. Готуємо на тому ж режимі ще 10 хвилин. Всі овочі чистимо і дрібно шаткуємо, часник пропускаємо через прес.
    Додаємо їх у каструлю, поливаємо томатною пастою, перемішуємо і готуємо страву ще 15 хвилин при закритій кришці. Якщо ви хочете отримати рагу з рясним овочевим соком, то на останній стадії переключіть мультиварку на режим «Гасіння» на 20 хвилин. По закінченню часу ароматне і смачне рагу з м'ясом в мультиварці готово!

    Рагу з куркою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • гомілка куряча - 2 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • гриби - 100 г;

  • кабачок - 2 шт.;

  • вода - 05 склянки;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • майонез - 3 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • гірчиця - 1 ч. ложка;

  • зелень петрушки, кропу для прикраси.


  • Приготування
    У глибокій чашці змішуємо майонез з гірчицею і додаємо дрібно порізану петрушку. Отриманою сумішшю ретельно обмазуємо гомілки, солимо за смаком і залишаємо маринуватися протягом години. Цим часом миємо всі овочі, гриби, чистимо їх і ріжемо на однакові невеликі шматочки. Потім включаємо мультиварку, виставляємо режим «Випічка», наливаємо в чашу трохи олії, кладемо м'ясо і обсмажуємо його приблизно за 15 хвилин з кожної сторони. Потім додаємо всі підготовлені овочі, перемішуємо і наливаємо трохи кип'яченої води. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо страву приблизно 35 хвилин. Але на цьому приготування курячого рагу в мультиварці ще не закінчено! По закінченню заданого часу, відкриваємо кришку, все перемішуємо, солимо, перчимо і включаємо режим «Випічка» на 5 хвилин. Тепер точно все! Розкладаємо рагу по тарілках, посипаємо кропом і подаємо до столу!

    Рагу з кролика в мультиварці



  • м'ясо кролика - 1 кг;

  • помідор - 2 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • консервований горошок - 200 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • часник - 1 шт.;

  • курячий бульйон - 2 ст.;

  • паста томатна - 1 ст. ложка;

  • біле сухе вино - 1 ст.;

  • борошно;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • чебрець, лавровий лист, сіль - за смаком;

  • петрушка.


  • Приготування
    Помідори обдаємо окропом, акуратно знімаємо шкірку і дрібно рубаємо ножем. Додаємо до них томатну пасту, видавлений часник, посічену петрушку і чебрець. В іншу миску насипаємо трохи борошна, додаємо за смаком сіль і перець, перемішуємо.
    Рагу в мультиварці
    Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Картоплю і моркву очищаємо і нарізаємо невеликими скибочками. М'ясо кролика промиваємо під холодною водою, ріжемо великими шматками, паніруємо в борошні й обсмажуємо в мультиварці на режимі «Випічка» протягом 30 хвилин на оливковій олії. Потім додаємо до м'яса цибулю, моркву і картоплю. Заливаємо все білим вином і на тому ж режимі доводимо до кипіння. Кладемо в рагу зелений горошок, лавровий лист і томатну пасту. Накриваємо все кришкою і готуємо протягом 35 хвилин, виставимо режим «Гасіння». Потім додаємо курячий бульйон і тушкуємо рагу ще приблизно 30 хвилин до повної готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рагу зі свинини
    Рагу зі свинини
    Рагу зі свинини - популярний, і в теж час проста у приготуванні страва. Інгредієнтів для його створення потрібно мінімум, а смак виходить
    Рагу з баранини
    Рагу з баранини
    Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
    Грибне рагу
    Грибне рагу
    Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на
    Рагу з грибами
    Рагу з грибами
    Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне
    Страви з свинини в мультиварці
    Страви з свинини в мультиварці
    Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,
    Овочеве рагу в мультиварці
    Овочеве рагу в мультиварці
    Овочеве рагу - дуже корисне, ситне і смачне блюдо, яке легко і швидко приготує ваша плита помічниця - мультиварка. Рецепти для створення чергового