Рагу в мультиварці
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, то порадуйте себе і своїх рідних ароматним домашнім рагу. Воно поєднує в собі і гарнір, і м'ясо. Додатково до всього рагу дуже корисно, особливо якщо ви приготуєте його в мультиварці, так як завдяки короткочасній тепловій обробці, зберігаються всі вітаміни і корисні речовини продуктів.
Інгредієнти:
яловичина - 400 г;
кабачок - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
баклажан - 1 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
томатний сік;
помідори - 2 шт.;
томатна паста - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для приготування рагу в мультиварці беремо м'ясо, обробляємо і нарізаємо невеликими порційними шматочками. Потім солимо і маринуємо подрібненою цибулею і томатним соком. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, кладемо яловичину і обсмажуємо в режимі «Випічка» протягом 30 хвилин. Цим часом нарізаємо кубиками очищену картоплю і додаємо до м'яса. Готуємо на тому ж режимі ще 10 хвилин. Всі овочі чистимо і дрібно шаткуємо, часник пропускаємо через прес.
Додаємо їх у каструлю, поливаємо томатною пастою, перемішуємо і готуємо страву ще 15 хвилин при закритій кришці. Якщо ви хочете отримати рагу з рясним овочевим соком, то на останній стадії переключіть мультиварку на режим «Гасіння» на 20 хвилин. По закінченню часу ароматне і смачне рагу з м'ясом в мультиварці готово!
Інгредієнти:
гомілка куряча - 2 шт.;
картопля - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
гриби - 100 г;
кабачок - 2 шт.;
вода - 05 склянки;
перець болгарський - 1 шт.;
майонез - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
гірчиця - 1 ч. ложка;
зелень петрушки, кропу для прикраси.
Приготування
У глибокій чашці змішуємо майонез з гірчицею і додаємо дрібно порізану петрушку. Отриманою сумішшю ретельно обмазуємо гомілки, солимо за смаком і залишаємо маринуватися протягом години. Цим часом миємо всі овочі, гриби, чистимо їх і ріжемо на однакові невеликі шматочки. Потім включаємо мультиварку, виставляємо режим «Випічка», наливаємо в чашу трохи олії, кладемо м'ясо і обсмажуємо його приблизно за 15 хвилин з кожної сторони. Потім додаємо всі підготовлені овочі, перемішуємо і наливаємо трохи кип'яченої води. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо страву приблизно 35 хвилин. Але на цьому приготування курячого рагу в мультиварці ще не закінчено! По закінченню заданого часу, відкриваємо кришку, все перемішуємо, солимо, перчимо і включаємо режим «Випічка» на 5 хвилин. Тепер точно все! Розкладаємо рагу по тарілках, посипаємо кропом і подаємо до столу!
м'ясо кролика - 1 кг;
помідор - 2 шт.;
картопля - 3 шт.;
консервований горошок - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
часник - 1 шт.;
курячий бульйон - 2 ст.;
паста томатна - 1 ст. ложка;
біле сухе вино - 1 ст.;
борошно;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
чебрець, лавровий лист, сіль - за смаком;
петрушка.
Приготування
Помідори обдаємо окропом, акуратно знімаємо шкірку і дрібно рубаємо ножем. Додаємо до них томатну пасту, видавлений часник, посічену петрушку і чебрець. В іншу миску насипаємо трохи борошна, додаємо за смаком сіль і перець, перемішуємо. Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Картоплю і моркву очищаємо і нарізаємо невеликими скибочками. М'ясо кролика промиваємо під холодною водою, ріжемо великими шматками, паніруємо в борошні й обсмажуємо в мультиварці на режимі «Випічка» протягом 30 хвилин на оливковій олії. Потім додаємо до м'яса цибулю, моркву і картоплю. Заливаємо все білим вином і на тому ж режимі доводимо до кипіння. Кладемо в рагу зелений горошок, лавровий лист і томатну пасту. Накриваємо все кришкою і готуємо протягом 35 хвилин, виставимо режим «Гасіння». Потім додаємо курячий бульйон і тушкуємо рагу ще приблизно 30 хвилин до повної готовності.
Рагу з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рагу в мультиварці беремо м'ясо, обробляємо і нарізаємо невеликими порційними шматочками. Потім солимо і маринуємо подрібненою цибулею і томатним соком. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, кладемо яловичину і обсмажуємо в режимі «Випічка» протягом 30 хвилин. Цим часом нарізаємо кубиками очищену картоплю і додаємо до м'яса. Готуємо на тому ж режимі ще 10 хвилин. Всі овочі чистимо і дрібно шаткуємо, часник пропускаємо через прес.
Додаємо їх у каструлю, поливаємо томатною пастою, перемішуємо і готуємо страву ще 15 хвилин при закритій кришці. Якщо ви хочете отримати рагу з рясним овочевим соком, то на останній стадії переключіть мультиварку на режим «Гасіння» на 20 хвилин. По закінченню часу ароматне і смачне рагу з м'ясом в мультиварці готово!
Рагу з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій чашці змішуємо майонез з гірчицею і додаємо дрібно порізану петрушку. Отриманою сумішшю ретельно обмазуємо гомілки, солимо за смаком і залишаємо маринуватися протягом години. Цим часом миємо всі овочі, гриби, чистимо їх і ріжемо на однакові невеликі шматочки. Потім включаємо мультиварку, виставляємо режим «Випічка», наливаємо в чашу трохи олії, кладемо м'ясо і обсмажуємо його приблизно за 15 хвилин з кожної сторони. Потім додаємо всі підготовлені овочі, перемішуємо і наливаємо трохи кип'яченої води. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо страву приблизно 35 хвилин. Але на цьому приготування курячого рагу в мультиварці ще не закінчено! По закінченню заданого часу, відкриваємо кришку, все перемішуємо, солимо, перчимо і включаємо режим «Випічка» на 5 хвилин. Тепер точно все! Розкладаємо рагу по тарілках, посипаємо кропом і подаємо до столу!
Рагу з кролика в мультиварці
Приготування
Помідори обдаємо окропом, акуратно знімаємо шкірку і дрібно рубаємо ножем. Додаємо до них томатну пасту, видавлений часник, посічену петрушку і чебрець. В іншу миску насипаємо трохи борошна, додаємо за смаком сіль і перець, перемішуємо. Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Картоплю і моркву очищаємо і нарізаємо невеликими скибочками. М'ясо кролика промиваємо під холодною водою, ріжемо великими шматками, паніруємо в борошні й обсмажуємо в мультиварці на режимі «Випічка» протягом 30 хвилин на оливковій олії. Потім додаємо до м'яса цибулю, моркву і картоплю. Заливаємо все білим вином і на тому ж режимі доводимо до кипіння. Кладемо в рагу зелений горошок, лавровий лист і томатну пасту. Накриваємо все кришкою і готуємо протягом 35 хвилин, виставимо режим «Гасіння». Потім додаємо курячий бульйон і тушкуємо рагу ще приблизно 30 хвилин до повної готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу зі свинини
Рагу зі свинини - популярний, і в теж час проста у приготуванні страва. Інгредієнтів для його створення потрібно мінімум, а смак виходить
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Грибне рагу
Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на
Рагу з грибами
Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне
Страви з свинини в мультиварці
Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,
Овочеве рагу в мультиварці
Овочеве рагу - дуже корисне, ситне і смачне блюдо, яке легко і швидко приготує ваша плита помічниця - мультиварка. Рецепти для створення чергового