Смажена качка

Качка, смажена з апельсинами
Інгредієнти:
Приготування
Качку натираємо дрібно нарізаною петрушкою і сіллю. Потім смажимо до готовності в прогрітій духовці. Коли птах буде готова, кладемо на неї кружечки очищеного апельсина і готуємо ще хвилин 10-15. Готову качку подаємо на стіл з гуртками апельсина і дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Смажена качка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати смажену качку. Тушку добре промиваємо та нарізаємо на не дуже великі шматки. У резервуар мультиварки наливаємо масло, виставляємо режим «Випічка» викладаємо качине м'ясо, закриваємо кришкою і готуємо приблизно 1 годину. Після закінчення половини часу, страва солимо і ретельно перемішуємо. Готуємо вже до звукового сигналу готовності і подаємо на стіл з будь-яким гарніром і часточками лимона.
Качка, смажена в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смаженої качки з апельсинами , тушку обробляємо, розбираємо на шматки і замариновиваем в суміші майонезу з часником. Потім посипаємо м'ясо сіллю і перцем і залишаємо просочуватися на всю ніч. Коли качка промаринується, викладаємо рівно половину м'яса в рукав, зверху розкладаємо попередньо вимочений чорнослив, потім шар тонких яблучних часточок і накриваємо зверху другою половиною качечки. Туго зав'язуємо рукав і відправляємо блюдо в духовку на 2 години, виставивши температуру 200 градусів.
Смажена качка з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, тушку качки очищаємо від пір'я, промиваємо і розбираємо на порційні шматочки. Потім натираємо м'ясо сіллю, медом і видавленим через прес часником. Обсипаємо чорним меленим перцем, приправою каррі і залишаємо качку маринуватися на кілька годин. Цим часом поки картопля очищаємо, нарізаємо його невеликими скибочками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Картопля підсолюємо трохи, перчимо, з'єднуємо з ріпчастою цибулею і спеціями. За бажанням для пікантного кислого смаку додаємо порізаний часточками лимон і чорнослив .
Тепер складаємо підготовлені інгредієнти в рукав для запікання, вливаємо трохи рослинного масла, кладемо лавровий листочок і щільно закріплюємо кінці рукава. Верхню частину пакету протикаємо в декількох місцях зубочисткою, укладаємо качку на деко і запікаємо близько 15 годин.
Смажена качка з яблуками
Інгредієнти:

Приготування
Тушку качки натираємо сіллю. Яблука очищаємо від шкірки, розрізаємо на четвертинки, видаляючи серцевинки. Родзинки заливаємо гарячою водою, а потім обсушуємо. Змішуємо яблука з родзинками, додаємо цукор. Отриманою масою наповнюємо тушку качки, викладаємо на деко спинкою вниз, вливаємо трохи води і ставимо в нагріту до 220 градусів духовку. Смажимо птицю до рум'яності, потім зменшуємо температуру, качку перевертаємо і готуємо ще 2-25 години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Качка, фарширована яблуками
Любите смажену в духовці качечку? Спробуйте її нафарширувати? Чому? Та чим завгодно! Наприклад, яблуками. Це самий простий і швидкий спосіб

Качка з айвою
Качка з айвою - оригінальне і вишукане блюдо, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми для вас

Качка з грибами
Качка, запечена цілком - відмінний варіант святкового вечері. Зазвичай її фарширують яблуками і чорносливом. Але сьогодні ми поговоримо про качку з

Тушкована качка
Тушкована качка - відмінне блюдо для недільного обіду або вечері, яке неодмінно порадує ваших рідних і близьких. Її можна приготувати декількома

Качка з медом і гірчицею
Качка з медом і гірчицею - приголомшливо святковий і ошатне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і викличе масу позитивних емоцій у гостей.

Качка з квашеною капустою
Зазвичай качку готують за класичним рецептом, запікаючи в яблуках. Ми ж вам пропонуємо приготувати не менш смачне блюдо - качку з квашеною капустою.