Качка з квашеною капустою
Качка з квашеною капустою - досить просте, але з іншого боку неймовірно поживне і смачне блюдо. Особливо популярно воно в зиязикай період часу, коли організму не вистачає вітамінів. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати качку з квашеною капустою.
Інгредієнти:
капуста квашена - 1 кг;
качка - 2 кг;
цибулина - 3 шт.;
спеції.
Приготування
На дно чугунка викладаємо розрізаний цибулю і трохи капусти. Качину тушку обробляємо, солимо, перчимо і закладаємо всередину квашену капусту. Кладемо птицю поверх овочів, наливаємо склянку води, накриваємо кришкою і відправляємо страву на 2 години в духовку, прогріту до 200°С. До запеченої качки з квашеною капустою подаємо картоплю і будь салатик.
Інгредієнти:
капуста квашена - 1 кг;
качка - 1 шт.;
масло вершкове - 30 г;
грудинка копчена - 150 г;
цибулина - 2 шт.;
яблука - 3 шт.;
цукор - за смаком;
спеції;
мед - за смаком.
Приготування
Квашену капусту віджимаємо, перекладаємо в гусятницю і вливаємо трохи води. Додаємо шматочок вершкового масла, розмішуємо і протушиваем на тихому вогні до м'якого стану. Копчену Грудинку, яблука і цибулю шаткуємо однаковими шматочками, викладаємо в капусту, сахарим і перемішуємо. Тушку качки промиваємо і натираємо сіллю. Після цього начиняємо птицю приготовленої начинкою і зашиваємо отвір у черевці ниткою. Викладаємо тушку в глибокий лист, вливаємо воду і запікаємо близько 2 годин при 180°С. Під час приготування, кожні півгодини, поливаємо птицю виділився жиром і при необхідності додаємо ще трохи води. Потім качку, фаршировану квашеною капустою виймаємо, промазуємо рясно медовою водою і запікаємо ще близько 9 хвилин до утворення гарної скоринки.
Інгредієнти:
качка - 1 шт.;
квашена капуста - 300 г;
білокачанна капуста - 300 г;
масло рослинне - 50 мл;
цибулина - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Для приготування качки з квашеною капустою готуємо спочатку птицю: зрізаємо зайвий жирочек і розбираємо м'ясо на порційні шматочки. Зрізаний жир мельчим, кладемо на сковорідку і витапливаем до утворення шкварок, які потім викидаємо. На отриманому жирі підсмажуємо качині шматочки з двох сторін. Свіжу капусту шаткуємо і разом з подрібненою цибулею пасеруємо 15-20 хвилин на рослинній маслечко. В іншій сковороді тушкуємо кислу капусту, а потім з'єднуємо всі овочі між собою і викладаємо їх поверх качки. Доливаємо трохи води, додаємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо качку з квашеною капустою хвилин 40.
Качка з квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
На дно чугунка викладаємо розрізаний цибулю і трохи капусти. Качину тушку обробляємо, солимо, перчимо і закладаємо всередину квашену капусту. Кладемо птицю поверх овочів, наливаємо склянку води, накриваємо кришкою і відправляємо страву на 2 години в духовку, прогріту до 200°С. До запеченої качки з квашеною капустою подаємо картоплю і будь салатик.
Рецепт качки, фаршированої квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Квашену капусту віджимаємо, перекладаємо в гусятницю і вливаємо трохи води. Додаємо шматочок вершкового масла, розмішуємо і протушиваем на тихому вогні до м'якого стану. Копчену Грудинку, яблука і цибулю шаткуємо однаковими шматочками, викладаємо в капусту, сахарим і перемішуємо. Тушку качки промиваємо і натираємо сіллю. Після цього начиняємо птицю приготовленої начинкою і зашиваємо отвір у черевці ниткою. Викладаємо тушку в глибокий лист, вливаємо воду і запікаємо близько 2 годин при 180°С. Під час приготування, кожні півгодини, поливаємо птицю виділився жиром і при необхідності додаємо ще трохи води. Потім качку, фаршировану квашеною капустою виймаємо, промазуємо рясно медовою водою і запікаємо ще близько 9 хвилин до утворення гарної скоринки.
Рецепт качки з квашеною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування качки з квашеною капустою готуємо спочатку птицю: зрізаємо зайвий жирочек і розбираємо м'ясо на порційні шматочки. Зрізаний жир мельчим, кладемо на сковорідку і витапливаем до утворення шкварок, які потім викидаємо. На отриманому жирі підсмажуємо качині шматочки з двох сторін. Свіжу капусту шаткуємо і разом з подрібненою цибулею пасеруємо 15-20 хвилин на рослинній маслечко. В іншій сковороді тушкуємо кислу капусту, а потім з'єднуємо всі овочі між собою і викладаємо їх поверх качки. Доливаємо трохи води, додаємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо качку з квашеною капустою хвилин 40.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширована качка
Любите фаршировану птицю? Тоді і фарширувати качку напевно вмієте. Але ми все ж розповімо вам кілька рецептів. Так у цій статті є рекомендації з
Качка, тушкована з капустою
Качка, тушкована з капустою - це чудове блюдо російської кухні. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми пропонуємо вам кілька корисних
Качка з айвою
Качка з айвою - оригінальне і вишукане блюдо, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми для вас
Качка в духовці з рисом
Запечена качка - дивовижне смачне святкове блюдо. Її готують з чорносливом, яблуками, апельсинами, гречкою і т. д. Але сьогодні ми поговоримо з вами
Качка з овочами в духовці
Не знаєте такого корисного і смачного приготувати на вечерю? Пропонуємо універсальний варіант - качку з овочами в духовці. Таке просте блюдо
Як приготувати качку в мультиварці?
Качку найчастіше готують на святковий обід або вечерю. Її смажать, фарширують яблуками, гречкою, чорносливом і т. д. Але сьогодні ми розповімо кілька