Яловичина в горщику з картоплею
Хочете приготувати смачне і просте блюдо без клопоту, тоді зупиніть свій вибір на рецепті яловичини в горщику. Гаряче блюдо разом з гарніром можна приготувати без особливих зусиль, що особливо актуально після довгого робочого дня. Як приготувати яловичину в горщику з картоплею читайте далі.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 500 г;
картопля - 2 шт.;
яловичий бульйон - 3 ст.;
вода - 1 ст.;
томатне пюре - 450 г;
помідори - 2 шт.;
заморожена кукурудза - 300 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Розігріваємо сковороду і швидко обсмажуємо на неї фарш до тих пір, поки він не стане золотистим. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. На окремій сковороді смажимо до золотистого кольору тонкі кільця цибулі. Томатне пюре змішуємо з водою і нарізаними кубиками томатами. Розподіляємо картопля по горщикам, зверху викладаємо фарш, а за ним шар цибулі і кукурудзи. Заливаємо вміст горщиків томатним пюре і яловичим бульйоном а потім накриваємо кришкою. Ставимо горщики в духовку на 25-30 хвилин при 190 градусах.
Інгредієнти:
яловичина - 750 г;
картопля - 3-4 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
цукіні - 2 шт.;
часник - 1 зубчик;
бульйон яловичий - 15 л;
чорнослив - 10 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
червоне вино (сухе) - 500 мл;
лавровий лист - 2 шт.
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яловичину, нарізану великими шматками. Як тільки м'ясо стане золотистим зовні - прибираємо його зі сковороди. На місце м'яса кладемо нарізану кільцями цибулю і подрібнений часник, обсмажуємо все до тих пір, поки цибуля не стане прозорим. Як тільки це відбудеться, додаємо на сковороду нарізану кубиками цукіні і моркву. Чекаємо, поки овочі дійдуть до напівготовності, після чого знімаємо їх з вогню.
Формочки змащуємо маслом і викладаємо на дно нарізаний невеликими кубиками картоплю. Розподіляємо по горщикам обсмажені овочі і нарізаний чорнослив поверх всього викладаємо кубики яловичини. Заливаємо вміст горщиків яловичим бульйоном і вином, поверх кладемо лавровий лист. Солимо і перчимо м'ясо. ставимо страву в духовку, розігріту до 160 градусів і готуємо 15-2 години, або до тих пір, поки м'ясо не почне розпадатися на волокна. Готову страву подаємо з легким салатом в супроводі келиха червоного вина.
Яловичина в горщику, тушкована з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо сковороду і швидко обсмажуємо на неї фарш до тих пір, поки він не стане золотистим. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. На окремій сковороді смажимо до золотистого кольору тонкі кільця цибулі. Томатне пюре змішуємо з водою і нарізаними кубиками томатами. Розподіляємо картопля по горщикам, зверху викладаємо фарш, а за ним шар цибулі і кукурудзи. Заливаємо вміст горщиків томатним пюре і яловичим бульйоном а потім накриваємо кришкою. Ставимо горщики в духовку на 25-30 хвилин при 190 градусах.
Яловичина в горщику з картоплею і чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яловичину, нарізану великими шматками. Як тільки м'ясо стане золотистим зовні - прибираємо його зі сковороди. На місце м'яса кладемо нарізану кільцями цибулю і подрібнений часник, обсмажуємо все до тих пір, поки цибуля не стане прозорим. Як тільки це відбудеться, додаємо на сковороду нарізану кубиками цукіні і моркву. Чекаємо, поки овочі дійдуть до напівготовності, після чого знімаємо їх з вогню.
Формочки змащуємо маслом і викладаємо на дно нарізаний невеликими кубиками картоплю. Розподіляємо по горщикам обсмажені овочі і нарізаний чорнослив поверх всього викладаємо кубики яловичини. Заливаємо вміст горщиків яловичим бульйоном і вином, поверх кладемо лавровий лист. Солимо і перчимо м'ясо. ставимо страву в духовку, розігріту до 160 градусів і готуємо 15-2 години, або до тих пір, поки м'ясо не почне розпадатися на волокна. Готову страву подаємо з легким салатом в супроводі келиха червоного вина.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина, тушкована з картоплею
Тушковані страви набагато корисніше смажених, а за смаком вони ніяк їм не поступаються. Зараз ми вам розповімо, як смачно приготувати яловичину,
Гречка з яловичиною
Гречана каша з яловичиною готується елементарно просто, при цьому така класика кулінарії ніколи не набридне, адже способів приготування цієї
Картопля з перцем
Картопля з перцем - це просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі. Пропонуємо вам зробити сьогодні це ароматне, смачне і тане в
Печеня в горщику в духовці
Печеня - одне з найвідоміших страв, яке обожнюють багато Воно може бути не тільки чудовим прикрасою святкового столу, але також чудово підійде і для
Курка з картоплею в духовці
Картопля з м'ясом - саме універсальне блюдо на нашому столі. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали кілька найбільш цікавих рецептів приготування
Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на