Картопля з перцем
Пропонуємо вам приготувати сьогодні ароматну, смачну і тане в роті картоплю з перцем, яка прикрасить будь-який стіл!
Інгредієнти:
цибулина - 2 шт.;
олія оливкова - 3 ст. ложки;
картопля - 5 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
паприка - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо та нарізаємо кубиками середньої величини. Болгарський перчик обробляємо, моєму і шаткуємо квадратиками. Цибулю і часник подрібнюємо.
Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї оливкова масло, нагріваємо і пасеруємо на сильному вогні цибулю близько 1-2 хвилини. Далі додаємо перець і смажимо, помішуючи, ще близько 2-3 хвилин. Після цього викладаємо картоплю, підсолюємо до смаку, перемішуємо, посипаємо овочі меленою паприкою, накриваємо сковороду кришкою і готуємо близько 20 хвилин, до готовності. В кінці приготування додаємо часник, акуратно перемішуємо і подаємо смажену картоплю з перцем на стіл.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
перець болгарський - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
біле сухе вино - 100 мл;
часник - 3 зубчики;
олія оливкова - 100 мл;
лавровий лист - 2 шт.;
мелена паприка - 1 ч. ложка;
спеції.
Приготування
Овочі очищаємо і нарізаємо: картопля - тоненькими скибочками, болгарський перчик - смужками, цибулю - півкільцями, а часник видавлюємо через прес.
У форму для випічки наливаємо трохи масла і викладаємо в неї шарами спочатку гуртки картоплі, потім перець і цибуля. Кожен шар підсолюємо, перчимо та посипаємо меленою паприкою та часником. Додаємо лаврові листи і поливаємо все залишилися олією. Далі обережно вливаємо вино, трохи води і запікаємо страву в духовці приблизно 1 годину при 200 градусах.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 300 г;
картопля - 4 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
помідори - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль;
рослинна олія;
зелень.
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслі. Потім додаємо нашатковану соломкою капусту і готуємо, поки вона не стане м'якою. Цибулю і моркву чистимо, подрібнюємо півкільцями, перець обробляємо і кришимо кубиками. Тепер викладаємо всі підготовлені овочі до картоплі з капустою і тушкуємо приблизно хвилин 10-15 хвилин до м'якості. Потім викладаємо нарізані кубиками помідори, підсолюємо за смаком, перчимо, прикрашаємо базиліком, перемішуємо і тушкуємо картоплю з перцем до готовності.
Картопля з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо та нарізаємо кубиками середньої величини. Болгарський перчик обробляємо, моєму і шаткуємо квадратиками. Цибулю і часник подрібнюємо.
Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї оливкова масло, нагріваємо і пасеруємо на сильному вогні цибулю близько 1-2 хвилини. Далі додаємо перець і смажимо, помішуючи, ще близько 2-3 хвилин. Після цього викладаємо картоплю, підсолюємо до смаку, перемішуємо, посипаємо овочі меленою паприкою, накриваємо сковороду кришкою і готуємо близько 20 хвилин, до готовності. В кінці приготування додаємо часник, акуратно перемішуємо і подаємо смажену картоплю з перцем на стіл.
Картопля в духовці з перцем
Інгредієнти:
Приготування
Овочі очищаємо і нарізаємо: картопля - тоненькими скибочками, болгарський перчик - смужками, цибулю - півкільцями, а часник видавлюємо через прес.
У форму для випічки наливаємо трохи масла і викладаємо в неї шарами спочатку гуртки картоплі, потім перець і цибуля. Кожен шар підсолюємо, перчимо та посипаємо меленою паприкою та часником. Додаємо лаврові листи і поливаємо все залишилися олією. Далі обережно вливаємо вино, трохи води і запікаємо страву в духовці приблизно 1 годину при 200 градусах.
Картопля з помідорами і перцем
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслі. Потім додаємо нашатковану соломкою капусту і готуємо, поки вона не стане м'якою. Цибулю і моркву чистимо, подрібнюємо півкільцями, перець обробляємо і кришимо кубиками. Тепер викладаємо всі підготовлені овочі до картоплі з капустою і тушкуємо приблизно хвилин 10-15 хвилин до м'якості. Потім викладаємо нарізані кубиками помідори, підсолюємо за смаком, перчимо, прикрашаємо базиліком, перемішуємо і тушкуємо картоплю з перцем до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, тушкована з тушонкою
Картопля, тушкована з тушонкою - елементарне, і в теж час дуже смачне і ситне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. Ми зібрали для вас
Тушкована курка - рецепт
Тушкована курка - це досить просте у приготуванні блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром з овочів або круп. Давайте детально розберемося, як її
Свинина з болгарським перцем
Свинина з болгарським перцем - повсякденне блюдо, яке приготувати досить просто без зайвих зусиль і часу. Ми пропонуємо вам кілька цікавих рецептів
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в