Свинина з болгарським перцем
Свинина з болгарським перцем - повсякденне блюдо, приготовлене із звичайних овочів і шматочка м'яса. Зробити його можна не тільки зі свіжих овочів, але і з заморожених. Давайте ж не будемо даремно гаяти час і дізнаємося з вами як тушкувати свинину з болгарським перцем.
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
часник - 5 зубчиків;
томатна паста - 100мл;
цибулина - 3 шт.;
кип'ячена вода;
болгарський перець - 1 шт.;
приправа, спеції - за смаком.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати свинину з болгарським перцем. Отже, м'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими пластами і злегка відбиваємо. Потім викладаємо шматочки на розігріту сковорідку, наливаємо трохи рослинного масла й обсмажуємо з двох сторін на сильному вогні, попередньо підсолюємо свинину. Цим часом очищаємо поки цибуля і шаткуємо його великими півкільцями. Часник чистимо і подрібнюємо. Болгарський перчик обробляємо і нарізаємо крупною соломкою. Коли м'ясо підсмажиться, додаємо до нього спеції і кладемо в каструльку для гасіння.
Заливаємо свинину окропом, щоб він повністю покрив м'ясо. Додаємо томатну пасту і добре все перемішуємо. Після цього додаємо болгарський перчик і закриваємо кришкою. Пасеруємо окремо подрібнену цибульку з часником до м'якого стану. Коли обсмажування буде повністю готова, перекладаємо її до м'яса і тушкуємо протягом 30 хвилин на слабенькому вогні. Ось і все, смачне і соковите м'ясо готове! Подаємо блюдо з будь-яким гарніром і насолоджуємося ароматним і простим у приготуванні вечерею!
Інгредієнти:
цибулина - 2 шт.;
свинина - 500 г;
перець болгарський - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
помідори - 2 шт.;
паприка мелена - 1 ст. ложка;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Свинину миємо, обсушуємо рушником і нарізаємо маленькими кубиками зі стороною 2 див. Цибулю чистимо від лушпиння, промиваємо і шаткуємо разом з обробленим перцем невеликими шматочками. Потім пасеруємо овочі в чавунці на розігрітому рослинному масло до золотавого кольору. Посипаємо меленою паприкою і перемішуємо. Далі викладаємо м'ясо, підсолюємо і, прикривши кришкою, тушкуємо на маленькому вогні майже до готовності. Після цього кладемо помідори і присмачую всі сумішшю мелених перців, перемішуємо і протушиваем до готовності. Свинина з помідорами і перцем готова.
Свинина, смажена з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати свинину з болгарським перцем. Отже, м'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими пластами і злегка відбиваємо. Потім викладаємо шматочки на розігріту сковорідку, наливаємо трохи рослинного масла й обсмажуємо з двох сторін на сильному вогні, попередньо підсолюємо свинину. Цим часом очищаємо поки цибуля і шаткуємо його великими півкільцями. Часник чистимо і подрібнюємо. Болгарський перчик обробляємо і нарізаємо крупною соломкою. Коли м'ясо підсмажиться, додаємо до нього спеції і кладемо в каструльку для гасіння.
Заливаємо свинину окропом, щоб він повністю покрив м'ясо. Додаємо томатну пасту і добре все перемішуємо. Після цього додаємо болгарський перчик і закриваємо кришкою. Пасеруємо окремо подрібнену цибульку з часником до м'якого стану. Коли обсмажування буде повністю готова, перекладаємо її до м'яса і тушкуємо протягом 30 хвилин на слабенькому вогні. Ось і все, смачне і соковите м'ясо готове! Подаємо блюдо з будь-яким гарніром і насолоджуємося ароматним і простим у приготуванні вечерею!
Свинина з болгарським перцем і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Свинину миємо, обсушуємо рушником і нарізаємо маленькими кубиками зі стороною 2 див. Цибулю чистимо від лушпиння, промиваємо і шаткуємо разом з обробленим перцем невеликими шматочками. Потім пасеруємо овочі в чавунці на розігрітому рослинному масло до золотавого кольору. Посипаємо меленою паприкою і перемішуємо. Далі викладаємо м'ясо, підсолюємо і, прикривши кришкою, тушкуємо на маленькому вогні майже до готовності. Після цього кладемо помідори і присмачую всі сумішшю мелених перців, перемішуємо і протушиваем до готовності. Свинина з помідорами і перцем готова.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з болгарським перцем - рецепт
Салатик з болгарським перцем - відмінний варіант для святкового або буденного столу. Таке цікаве блюдо неодмінно оцінять ваші домочадці. А
Картопля з перцем
Картопля з перцем - це просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі. Пропонуємо вам зробити сьогодні це ароматне, смачне і тане в
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
Свинина з кешью
Кешью - смачні горіхи, які до того ж славляться багатством вітамінів і мікроелементів, так необхідних людині для здоров'я. Кешью можна їсти
Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми