Вернуться назад Распечатать

Свинина з болгарським перцем

Свинина з болгарським перцем
Свинина з болгарським перцем - повсякденне блюдо, приготовлене із звичайних овочів і шматочка м'яса. Зробити його можна не тільки зі свіжих овочів, але і з заморожених. Давайте ж не будемо даремно гаяти час і дізнаємося з вами як тушкувати свинину з болгарським перцем.

Свинина, смажена з болгарським перцем


Інгредієнти:

  • свинина - 1 кг;

  • часник - 5 зубчиків;

  • томатна паста - 100мл;

  • цибулина - 3 шт.;

  • кип'ячена вода;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • приправа, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати свинину з болгарським перцем. Отже, м'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими пластами і злегка відбиваємо. Потім викладаємо шматочки на розігріту сковорідку, наливаємо трохи рослинного масла й обсмажуємо з двох сторін на сильному вогні, попередньо підсолюємо свинину. Цим часом очищаємо поки цибуля і шаткуємо його великими півкільцями. Часник чистимо і подрібнюємо. Болгарський перчик обробляємо і нарізаємо крупною соломкою. Коли м'ясо підсмажиться, додаємо до нього спеції і кладемо в каструльку для гасіння.
    Заливаємо свинину окропом, щоб він повністю покрив м'ясо. Додаємо томатну пасту і добре все перемішуємо. Після цього додаємо болгарський перчик і закриваємо кришкою. Пасеруємо окремо подрібнену цибульку з часником до м'якого стану. Коли обсмажування буде повністю готова, перекладаємо її до м'яса і тушкуємо протягом 30 хвилин на слабенькому вогні. Ось і все, смачне і соковите м'ясо готове! Подаємо блюдо з будь-яким гарніром і насолоджуємося ароматним і простим у приготуванні вечерею!

    Свинина з болгарським перцем і помідорами


    Інгредієнти:

  • цибулина - 2 шт.;

  • свинина - 500 г;

  • перець болгарський - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • паприка мелена - 1 ст. ложка;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • Свинина з болгарським перцем

  • спеції.


  • Приготування
    Свинину миємо, обсушуємо рушником і нарізаємо маленькими кубиками зі стороною 2 див. Цибулю чистимо від лушпиння, промиваємо і шаткуємо разом з обробленим перцем невеликими шматочками. Потім пасеруємо овочі в чавунці на розігрітому рослинному масло до золотавого кольору. Посипаємо меленою паприкою і перемішуємо. Далі викладаємо м'ясо, підсолюємо і, прикривши кришкою, тушкуємо на маленькому вогні майже до готовності. Після цього кладемо помідори і присмачую всі сумішшю мелених перців, перемішуємо і протушиваем до готовності. Свинина з помідорами і перцем готова.