Свинина з болгарським перцем - повсякденне блюдо, приготовлене із звичайних овочів і шматочка м'яса. Зробити його можна не тільки зі свіжих овочів, але і з заморожених. Давайте ж не будемо даремно гаяти час і дізнаємося з вами як тушкувати свинину з болгарським перцем.
Свинина, смажена з болгарським перцем
Інгредієнти: свинина - 1 кг; часник - 5 зубчиків; томатна паста - 100мл; цибулина - 3 шт.; кип'ячена вода; болгарський перець - 1 шт.; приправа, спеції - за смаком. Приготування Давайте розберемося, як приготувати свинину з болгарським перцем. Отже, м'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими пластами і злегка відбиваємо. Потім викладаємо шматочки на розігріту сковорідку, наливаємо трохи рослинного масла й обсмажуємо з двох сторін на сильному вогні, попередньо підсолюємо свинину. Цим часом очищаємо поки цибуля і шаткуємо його великими півкільцями. Часник чистимо і подрібнюємо. Болгарський перчик обробляємо і нарізаємо крупною соломкою. Коли м'ясо підсмажиться, додаємо до нього спеції і кладемо в каструльку для гасіння.
Заливаємо свинину окропом, щоб він повністю покрив м'ясо. Додаємо томатну пасту і добре все перемішуємо. Після цього додаємо болгарський перчик і закриваємо кришкою. Пасеруємо окремо подрібнену цибульку з часником до м'якого стану. Коли обсмажування буде повністю готова, перекладаємо її до м'яса і тушкуємо протягом 30 хвилин на слабенькому вогні. Ось і все, смачне і соковите м'ясо готове! Подаємо блюдо з будь-яким гарніром і насолоджуємося ароматним і простим у приготуванні вечерею!
Свинина з болгарським перцем і помідорами
Інгредієнти: цибулина - 2 шт.; свинина - 500 г; перець болгарський - 2 шт.; цибулина - 2 шт.; помідори - 2 шт.; паприка мелена - 1 ст. ложка; масло рослинне - 2 ст. ложки; спеції. Приготування Свинину миємо, обсушуємо рушником і нарізаємо маленькими кубиками зі стороною 2 див. Цибулю чистимо від лушпиння, промиваємо і шаткуємо разом з обробленим перцем невеликими шматочками. Потім пасеруємо овочі в чавунці на розігрітому рослинному масло до золотавого кольору. Посипаємо меленою паприкою і перемішуємо. Далі викладаємо м'ясо, підсолюємо і, прикривши кришкою, тушкуємо на маленькому вогні майже до готовності. Після цього кладемо помідори і присмачую всі сумішшю мелених перців, перемішуємо і протушиваем до готовності. Свинина з помідорами і перцем готова.