Яловичина з солоними огірками
Яловичину, приготовану з маринованими або солоними огірками не можна звинуватити в буденності. Незважаючи на настільки незвичне поєднання, м'ясо з соліннями виходить надзвичайно смачним і соковитим, а також у міру приправленим.
Інгредієнти:
рослинне масло - 1 ст. ложка;
яловичина - 15 кг;
сіль, перець - за смаком;
соєвий соус - 1 /4 ст.;
цукор - 1/4 ст.;
сухе біле вино - 1/4 ст.;
яловичий бульйон - 750 мл;
часник - 6 зубчиків;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
гострий перець - за смаком;
пекінська капуста - 1 качан;
солоні огірки - 3 шт.;
зелену цибулю.
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистого кольору. Прибираємо м'ясо зі сковороди, протираємо її і вливаємо соєвий соус , цукор, вино і бульйон. Доводимо все до кипіння. Кладемо м'ясо в повільноварку і заливаємо бульонной сумішшю. Якщо медленноварки у вас немає, скористайтеся мультиварка в режимі "Гасіння", або просто поставте жаровню на манимально можливий жар. Через 2 години до м'яса додаємо часник і гострий перець, а також цибулю і залишаємо все ще на 1 годину.
Тим часом ви можете зайнятися гарніром, наприклад, приготувати бобові паростки, або скляну локшину.
Після закінчення часу рідина, в якому готувалося м'ясо, можна згустити, додавши чайну ложку крохмалю, або залишити в первісному вигляді і подати до м'яса як бульйон. У чашу мультиварки тепер кладемо подрібнені солоні огірки і нашатковану пекінську капут. Готуємо все разом ще 5 хвилин і подаємо до столу, прикрасивши зеленим цибулею.
Інгредієнти:
яловичина - 1 1/2 кг;
часник - 2 зубчики;
лавровий лист - 1 шт.;
стаут - 880 мл;
вершкове масло - 85 м;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
бекон - 100 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
біле вино (сухе) - 350 мл;
солоні огірки - 2 шт.;
свіжа петрушка;
сіль, перець.
Приготування
Яловичину нарізаємо товстими кубиками і маринуємо з стаутом, лавровим листом і подрібненим часником. Через 3-4 години яловичину витягаємо, обсушуємо, а маринад відставляємо.
Вершкове і оливкове масло (половину від усієї кількості) розігріваємо в жаровні і обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору. Рум'яне м'ясо викладаємо на тарілку, а в жаровню кладемо залишки масла і смажимо на них бекон з цибулею 10-15 хвилин. Додаємо борошно, подрібнені огірки і вино, повертаємо назад м'ясо і доводимо все до кипіння. Тушкуємо м'ясо на малому вогні 2 1/2 - 3 години, подаємо посипавши зеленню.
Яловичина, тушкована з солоними огірками по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистого кольору. Прибираємо м'ясо зі сковороди, протираємо її і вливаємо соєвий соус , цукор, вино і бульйон. Доводимо все до кипіння. Кладемо м'ясо в повільноварку і заливаємо бульонной сумішшю. Якщо медленноварки у вас немає, скористайтеся мультиварка в режимі "Гасіння", або просто поставте жаровню на манимально можливий жар. Через 2 години до м'яса додаємо часник і гострий перець, а також цибулю і залишаємо все ще на 1 годину.
Тим часом ви можете зайнятися гарніром, наприклад, приготувати бобові паростки, або скляну локшину.
Після закінчення часу рідина, в якому готувалося м'ясо, можна згустити, додавши чайну ложку крохмалю, або залишити в первісному вигляді і подати до м'яса як бульйон. У чашу мультиварки тепер кладемо подрібнені солоні огірки і нашатковану пекінську капут. Готуємо все разом ще 5 хвилин і подаємо до столу, прикрасивши зеленим цибулею.
Яловичина, тушкована з огірками в темному пиві
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо товстими кубиками і маринуємо з стаутом, лавровим листом і подрібненим часником. Через 3-4 години яловичину витягаємо, обсушуємо, а маринад відставляємо.
Вершкове і оливкове масло (половину від усієї кількості) розігріваємо в жаровні і обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору. Рум'яне м'ясо викладаємо на тарілку, а в жаровню кладемо залишки масла і смажимо на них бекон з цибулею 10-15 хвилин. Додаємо борошно, подрібнені огірки і вино, повертаємо назад м'ясо і доводимо все до кипіння. Тушкуємо м'ясо на малому вогні 2 1/2 - 3 години, подаємо посипавши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким
Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як
Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на
М'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки - ситне і смачне блюдо, яке знайоме багатьом. Варіацій його створення в даний час дуже багато. І сьогодні ми розберемося, як його
Рецепт азу з солоними огірками
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Також його обов'язковим інгредієнтом є солоний огірок. Давайте
Картопляний салат
Картопляний салат з грибами і солоними огірками Іноді гості з'являються в будинку настільки несподівано, що господиня не знає, за що хапатися першим