Рецепт азу з солоними огірками
Азу з солоними огірками - досить цікаве, ситне, оригінальне і смачне блюдо, яке не залишить байдужим нікого!
Інгредієнти:
яловичина - 2 кг;
цибулина - 3 шт.;
картопля - 15 кг;
солоні огірки - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
помідори - 2 шт.;
олія рослинна;
спеції;
масло вершкове - 50 г.
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо, виковириваем всі вічка, нарізаємо його кубиками і перекладаємо в глибоку посуд. Ріпчасту цибулю очищаємо, шаткуємо півкільцями і теж кладемо в окрему посуд. Тепер беремо солоні огірки , зрізаємо трохи шкірку, якщо вона жорстка, і подрібнюємо їх кубиками. Моркву і часник теж чистимо і подрібнюємо.
Коли всі овочі підготовлені, приступаємо до м'яса. Для цього його гарненько промиваємо, обробляємо і нарізаємо невеликими брусочками. Потім беремо казанок, наливаємо рослинне масло, викладаємо яловичину і ставимо на сильний вогонь. Обсмажуємо м'ясо постійно помішуючи, до тих пір, поки воно не втратить червоний колір, і не дасть сік.
Після цього додаємо до нього солоні огірки, перемішуємо, кладемо шматочок вершкового масла і тушкуємо хвилин 15-20. Далі, поміщаємо в казан нарізані цибульку і моркву, все ретельно перемішуємо. Поки наше м'ясне азу з солоними огірками тушкуватися нарізаємо довільними шматочками помідори, викладаємо їх у казан, додаємо картоплю, часник, кидаємо спеції, солимо, перчимо і періодично підливаємо гарячу воду, щоб вона ледве заливала нашу страву. Тушкуємо до повної готовності картоплі і прикрашаємо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 500 г;
морква - 2 шт.;
цибулина - 3 шт.;
мариновані огірки - 3 шт.;
картопля - 1 кг;
олія рослинна;
томатна паста - 1 ч. ложка;
часник - 3 зубчики;
спеції.
Приготування
Отже, беремо чавунний казанок, наливаємо трохи рослинного масла і розігріваємо його на слабенькому вогні. Цим часом обробляємо свинину нарізаємо м'ясо кубиками, кладемо в розігріту олію і обсмажуємо до напівготовності. Картоплю чистимо, шаткуємо брусками і обсмажуємо окремо в сотейнику на маслі.
Очищаємо овочі, цибулька рубаємо дрібно півкільцями, а моркву натираємо на тертці і перекладаємо до м'яса. Через кілька хвилин додаємо подрібнений часник, нарізані кубиками солоні огірки і викладаємо томатну пасту.
Тушкуємо страву до готовності, вливаючи за бажанням трохи кип'яченої води. До готового м'яса додаємо смажену картоплю, приправляємо всі спеції, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 10. В самому кінці прикрашаємо азу з маринованими огірками подрібненою свіжою зеленню, і розкладаємо по тарілках.
Рецепт азу з яловичини з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо, виковириваем всі вічка, нарізаємо його кубиками і перекладаємо в глибоку посуд. Ріпчасту цибулю очищаємо, шаткуємо півкільцями і теж кладемо в окрему посуд. Тепер беремо солоні огірки , зрізаємо трохи шкірку, якщо вона жорстка, і подрібнюємо їх кубиками. Моркву і часник теж чистимо і подрібнюємо.
Коли всі овочі підготовлені, приступаємо до м'яса. Для цього його гарненько промиваємо, обробляємо і нарізаємо невеликими брусочками. Потім беремо казанок, наливаємо рослинне масло, викладаємо яловичину і ставимо на сильний вогонь. Обсмажуємо м'ясо постійно помішуючи, до тих пір, поки воно не втратить червоний колір, і не дасть сік.
Після цього додаємо до нього солоні огірки, перемішуємо, кладемо шматочок вершкового масла і тушкуємо хвилин 15-20. Далі, поміщаємо в казан нарізані цибульку і моркву, все ретельно перемішуємо. Поки наше м'ясне азу з солоними огірками тушкуватися нарізаємо довільними шматочками помідори, викладаємо їх у казан, додаємо картоплю, часник, кидаємо спеції, солимо, перчимо і періодично підливаємо гарячу воду, щоб вона ледве заливала нашу страву. Тушкуємо до повної готовності картоплі і прикрашаємо свіжою зеленню.
Азу з свинини з огірками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо чавунний казанок, наливаємо трохи рослинного масла і розігріваємо його на слабенькому вогні. Цим часом обробляємо свинину нарізаємо м'ясо кубиками, кладемо в розігріту олію і обсмажуємо до напівготовності. Картоплю чистимо, шаткуємо брусками і обсмажуємо окремо в сотейнику на маслі.
Очищаємо овочі, цибулька рубаємо дрібно півкільцями, а моркву натираємо на тертці і перекладаємо до м'яса. Через кілька хвилин додаємо подрібнений часник, нарізані кубиками солоні огірки і викладаємо томатну пасту.
Тушкуємо страву до готовності, вливаючи за бажанням трохи кип'яченої води. До готового м'яса додаємо смажену картоплю, приправляємо всі спеції, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 10. В самому кінці прикрашаємо азу з маринованими огірками подрібненою свіжою зеленню, і розкладаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з квашеними огірками
Рецепт супу з солоними огірками напевно багатьом знайомий. Однак сьогодні ми відійдемо від стандартного приготування даного страви і трохи розширимо
Салат з солоними грибами
Салат з солоними грибами - пісне, але в теж час оригінальна і смачна страва. Він володіє легкою пікантністю і насиченим смаком. Пропонуємо вам кілька
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Яловичина з солоними огірками
Яловичину, приготовану з маринованими, або солоними огірками не можна звинуватити в буденності. Незважаючи на настільки незвичне поєднання, м'ясо з
Рибне азу
Азу - повсякденне блюдо татарської кухні. Зазвичай азу готують з м'яса з різними овочами та спеціями. Дуже смачне пісне азу можна приготувати з риби.
Картопляний салат
Картопляний салат з грибами і солоними огірками Іноді гості з'являються в будинку настільки несподівано, що господиня не знає, за що хапатися першим