Розсольник в мультиварці

Класичний рецепт розсольнику в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пристрій включаємо в режим "Випічка" і підігріваємо в чаші рослинне масло. Яловичину ріжемо кубиками і підрум'янюємо на маслі, після чого додаємо до м'яса нарізану цибулю і моркву, і чекаємо, поки овочі стануть м'якими. Після, закладаємо нарізану кубиками картоплю, промиту перлову крупу і столову ложку томатної пасти. Вливаємо в каструлю суміш води (або яловичого бульйону) і огіркового розсолу, кладемо солоні огірки , лавровий лист і переводимо пристрій в режим "Гасіння" або "Суп". Через 15 години блюдо буде готово. Подавати суп можна з розтертої з жовтками сметаною, або просто посипавши свіжою зеленню.
Рецепт розсольнику з рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо кубиками і обсмажуємо до рум'яного кольору на рослинній олії, використовуючи режим "Смаження" або "Випічка". До смаженій м'ясу додаємо нарізану цибулю і моркву. Чекаємо, поки овочі також придбають золотистий колір і закладаємо шматочки картоплі, рис і нарізану солоної огірок.
Помідори очищаємо від шкірки і натираємо на тертці, отримане пюре додаємо до овочів, все перемішуємо, кладемо лавровий лист, спеції і заливаємо суп бульйоном. Накриваємо пристрій кришкою і включаємо режим "Суп" або "Тушкування" на 2 години.
Рецепт розсольнику з куркою для мультиварки
Інгредієнти:
Приготування
В мультиварці розігріваємо масло й обсмажуємо дрібно нарізану цибулю з морквою до прозорості. Додаємо в чашу пристрою подрібнені гриби і чекаємо, поки підуть надлишки вологи. Тепер разом з цибулею і морквою можна обсмажити і нарізану курятину (біле або червоне м'ясо).
Додаємо до підготовленим інгредієнтів картопля, перловку і приправляємо все за смаком сіллю, перцем і лимонним соком. Заливаємо основу нашого супу сумішшю бульйону і огіркового розсолу і готуємо в режимі "Суп" 1 год. Розсольник з куркою в мультиварці подаємо, посипавши зеленню.
Як зварити пісний суп в мультиварці?
Інгредієнти:

Приготування
Ріпчасту цибулю, моркву і гриби обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо нарізані солоні огірки, картопля, рис, лавровий лист і сіль з перцем. Заливаємо блюдо овочевим бульйоном, розсолом і варимо в режимі "Суп" або "Гасіння" 15 години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Азу в мультиварці
Вам подобається татарська кухня? Хочете навчитися готувати одну з національних страв цього народу? Мова йде про азу - страву з м'яса з овочами. У

Бульйон в мультиварці
Тепер, для варіння курячого бульйону не потрібно годинами стояти і знімати з нього пінку і намагатися зробити його більш прозорим, адже бульйон в

Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам

Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на

Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.

М'ясо з грибами в мультиварці
В мультиварці можна готувати безліч самих різних страв: від простих супів до святкової випічки. І сьогодні мова піде про те, як тушкувати м'ясо з