Бульйон в мультиварці
Не знаєте, як зварити бульйон в мультиварці? Наш наступний рецепт допоможе приготувати м'ясний бульйон в мультиварці і порадувати своїх близьких смачним першою стравою.
Інгредієнти:
курка (гомілка) - 500 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
вода - 5 ст.;
лавровий лист - 2 шт.;
перець горошок - 5 шт.
Приготування
Бульйон в мультиварці готується досить просто. Для початку необхідно очистити моркву і крупно нарізати її. Цибулю також очистити, але не нарізати.
Овочі необхідно викласти у каструлю, далі додати курку, лавровий лист і перець, залити все водою. Після цього можна закривати кришку пристрою і включати режим «Гасіння» на 15 години.
Коли бульйон приготується, цибулю необхідно викинути, а отриману рідину процідити. Подавати її можна з заздалегідь відвареним рисом або локшиною. Бульйон з індички в мультиварці готується за таким же принципом, тільки вимагає трохи більше часу для приготування - близько 2 годин.
Інгредієнти:
цибуля порей нарізана - 25 мірні чашки;
морква - 2 шт.;
перець червоний - 1 шт.;
селера - 1 шт.;
картопля - 8 шт.;
масло вершкове - 3 ст. ложки;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
лавровий лист - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
вода - 6 мірних чашок.
Приготування
Щоб відповісти на питання, як варити бульйон в мультиварці, достатньо виконати прості вказівки, описані в даному рецепті.
Спочатку потрібно додати вершкове і оливкове масло в каструлю і включити режим «Смаження» на 20 хвилин. Коли масло розтопиться, необхідно надіслати до нього нарізану цибулю і смажити його 7 хвилин, постійно помішуючи.
Слідом за цибулею потрібно додати нарізані кубиками перець, морква, селера і тушкувати ще 10 хвилин. Далі слід відправити в каструлю нарізану картоплю, ретельно все перемішати, посолити і поперчити інгредієнти і залити їх водою. Тепер можна закрити кришку і ввімкнути режим «Гасіння» на 30 хвилин.
Подавати овочевий бульйон можна з сухарями і сметаною.
На основі готового бульйону можна зварити рисовий , або гречаний суп , або ж просто пити бульйон окремо.
Бульйон з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Бульйон в мультиварці готується досить просто. Для початку необхідно очистити моркву і крупно нарізати її. Цибулю також очистити, але не нарізати.
Овочі необхідно викласти у каструлю, далі додати курку, лавровий лист і перець, залити все водою. Після цього можна закривати кришку пристрою і включати режим «Гасіння» на 15 години.
Коли бульйон приготується, цибулю необхідно викинути, а отриману рідину процідити. Подавати її можна з заздалегідь відвареним рисом або локшиною. Бульйон з індички в мультиварці готується за таким же принципом, тільки вимагає трохи більше часу для приготування - близько 2 годин.
Овочевий бульйон в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Щоб відповісти на питання, як варити бульйон в мультиварці, достатньо виконати прості вказівки, описані в даному рецепті.
Спочатку потрібно додати вершкове і оливкове масло в каструлю і включити режим «Смаження» на 20 хвилин. Коли масло розтопиться, необхідно надіслати до нього нарізану цибулю і смажити його 7 хвилин, постійно помішуючи.
Слідом за цибулею потрібно додати нарізані кубиками перець, морква, селера і тушкувати ще 10 хвилин. Далі слід відправити в каструлю нарізану картоплю, ретельно все перемішати, посолити і поперчити інгредієнти і залити їх водою. Тепер можна закрити кришку і ввімкнути режим «Гасіння» на 30 хвилин.
Подавати овочевий бульйон можна з сухарями і сметаною.
На основі готового бульйону можна зварити рисовий , або гречаний суп , або ж просто пити бульйон окремо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бульйон з курки
Варка правильного курячого бульйону, прозорого, золотистого, без зайвого жиру - це справжнє мистецтво, якому можна навчитися лише методом проб і
Яловичий бульйон
Яловичий бульйон служить базою для багатьох перших страв і соусів. Такий темний, наваристий і ароматний, він володіє приємним смаком, здатний довго
Свинячий бульйон
Бульйон і свинини, виходить насиченим, ароматним і ситним. Його можна використовувати для створення різних супів, або подавати як самостійне блюдо,
Гречаний суп в мультиварці
Гречаний суп - смачне перше блюдо, яке можна приготувати не тільки на плиті, але і в мультиварці. Рецептів для цього дуже багато, тому ми вибрали
Полуничне варення в мультиварці
Чого тільки не можна приготувати за допомогою мультиварки, на цей раз ми будемо вчитися варити даний варення за допомогою цього універсального
Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька