Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Полуничне варення в мультиварці

Полуничне варення в мультиварці

19-01-2015, 12:08
4 144
Полуничне варення в мультиварці
Полуничне варення готується в мультиварці набагато простіше, ніж у звичайному посуді. Вся справа в тому, що таке варення не потребує вашої уваги, а значить, можна спокійно займатися своїми повсякденними справами поки вона вариться.

Варення з полуниці в мультиварці



Інгредієнти:


  • полуниця - 1 кг;

  • цукор - 1 кг;

  • желатин - 20 г;

  • вода - 1/2 мірної склянки.



  • Приготування

    Насамперед необхідно ретельно промити полуницю і відокремити її від хвостиків, також важливо переконатися, що серед ягід немає зіпсованих.

    Далі потрібно відправити полуницю в каструлю, засипати її цукром, туди ж влити воду, закрити кришку і включити режим «Гасіння» на 2 години. Коли підійде до кінця, приблизно за 2-3 хвилини, необхідно додати в полуничну масу желатин і ретельно все перемішати.

    Готове варення в гарячому вигляді потрібно розлити по банках і закатати.


    Багато господинь так і не знають, як варити варення в мультиварці, адже це пристрій помітно полегшує процес приготування такої страви. Наші наступні рецепти допоможуть розібратися в приготуванні варення в мультиварці.


    Абрикосове варення в мультиварці



    Інгредієнти:


  • лимон - 1/2 шт.;

  • абрикоси - 600 г;

  • цукор - 300 р.



  • Приготування

    Даний рецепт розповість, як приготувати варення в мультиварці з абрикосів.
    Для початку необхідно видавити сік з половини лимона, ретельно вимити абрикоси і відокремити їх від кісточки. Якщо абрикоси великі, їх можна нарізати на кілька частин.

    Тепер потрібно відправити фрукти в каструлю, засипати їх цукром, влити лимонний сік і закрити кришку. Для приготування варення найбільше підійде режим «Гасіння», який необхідно виставити на 1 годину.
    Коли час буде підходити до кінця, слід кілька разів перемішати варення, щоб воно не прилипло до стінок мультиварки.

    Готове абрикосове варення необхідно розлити по стерилізованим банкам і щільно закрити їх кришками. Якщо ви готуєте варення для вживання відразу, необхідно дочекатися, поки воно охолоне, і прибрати його в холодильник.

    Варення з ківі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • ківі - 3 шт.;

  • цукор - 400 г;

  • лимон - 1 шт.;

  • вода - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Варення з ківі готується за такою ж технологією, що і будь-яке інше варення, проте володіє однією відмінною рисою - незвичайним смаком і ароматом.
    У першу чергу потрібно очистити ківі від шкірки і нарізати їх на дрібні часточки. Лимон необхідно добре промити і також нарізати на часточки, але разом з шкіркою.
    Далі потрібно викласти фрукти в каструлю, засипати їх цукром і додати воду, після чого закрити кришку і ввімкнути режим «Гасіння» на 60 хвилин.
    Готове варення можна вживати відразу, можна зберігати в холодильнику, а можна закатати в банки.

    Малинове варення в мультиварці



    Інгредієнти:


  • малина - 500 г;

  • цукор - 300 г;

  • вода - 1/2 ст.



  • Приготування
    Полуничне варення в мультиварці
    Наступний рецепт розповість, як зварити варення в мультиварці за 40 хвилин.
    Для початку необхідно перебрати ягоди малини і позбутися від зіпсованих, після чого їх можна додати в каструлю, засипати цукром, додати води і закрити кришку. Краще всього готувати таке варення в режимі «Гасіння», але також можна вибрати режим «Випічка», проте в даному випадку закривати кришку мультиварки не потрібно. Час, необхідний для приготування варення, - 40 хвилин.
    Перевага малинового варення в мультиварці полягає в швидкості його приготування. Таке блюдо можна готувати на сніданок, зменшивши кількість інгредієнтів в кілька разів. Таким чином, у вас завжди буде свіжа добавка до ранкових тостів або оладок.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Варення з абрикосів
    Варення з абрикосів
    Багатьом господиням воліють варити варення з абрикосів, тому що воно є надзвичайно смачним і в той же час не вимагає великих витрат на купівлю
    Варення з чорниці
    Варення з чорниці
    На сьогоднішній день нечасто можна зустріти любителів збирати в лісі ягоди, а потім варити з них варення. Тим не менш, це не належить до
    Варення з бананів
    Варення з бананів
    Плануєте пригощати сім'ю класичним ягідним варенням в зимову пору? А що якщо здивувати близьких приготувавши незвичайне бананове варення? Випробуйте
    Бульйон в мультиварці
    Бульйон в мультиварці
    Тепер, для варіння курячого бульйону не потрібно годинами стояти і знімати з нього пінку і намагатися зробити його більш прозорим, адже бульйон в
    Варення з брусниці в мультиварці
    Варення з брусниці в мультиварці
    Варення з брусниці - це смачний і корисний продукт, так як ця ягода володіє великою кількістю цілющих властивостей. І сьогодні ми розповімо вам, як