Рецепт приготування живого варення з фейхоа без варіння
Рецепт з фото варення з фейхоа домашнього приготування
Рецепт варення з фейхоа досить простий і будь-яка господиня без особливих зусиль зможе приготувати його.
Купуючи плоди для варення з фейхоа необхідно вибирати стиглі фрукти, щоб воно вийшло у вигляді желе з приємним кольором. Якщо вам все ж дісталися незрілі плоди, не турбуйтеся. Вони в будь якому випадку дійдуть і в домашніх умовах.
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Цілющі властивості живого варення з фейхоа
Перевагою сирого варення з фейхоа є збереження у ньому всіх смакових і лікувальних властивостей, так як немає необхідності варити. Варення можна подавати до столу, додавати в каші, сир, випічку або желе. Високий вміст йоду, органічних кислот і цукру робить його насиченим і ароматним. Тому в зиязикай час року воно прекрасно буде підтримувати імунітет, особливо дітям. Крім того, живе варення з фейхоа в цей період року - це свіжі плоди у вас на столі. Тим більше, що самостійний процес приготування не вимагає витрат часу і сил. Звичайно ж, його можна придбати в магазинах, але погодьтеся, все, що приготоване своїми руками, має особливий смак і вигляд.
Хворим, які страждають проблемами щитовидної залози, необхідно велика кількість йоду. Звідси випливає, що сире варення з фейхоа просто незамінне для них. Слід зазначити, що м'якоть плоду сприятливо позначається на функціонуванні травної системи, а шкірка з антиоксидантами дає відмінний омолоджуючий ефект.
Рекомендуємо добрі рецепти
Варення з обліпихи
Всім відомо, про дивовижні властивості ягід обліпихи, так вони дуже часто використовуються в косметичних і медичних цілях. У цій статті ви дізнаєтеся
Варення з волоських горіхів
Взимку без варення ніяк не обійтися. Крім того, що це дуже смачно, це також і дуже корисно. Варення варять з фруктів, ягід, овочів і навіть з
Варення з фейхоа
Фейхоа - це соковиті м'ясисті ягоди темно-зеленого кольору. За смаком одночасно нагадують ківі, суницю і ананас. З них готують компоти, джеми,