Свинячий бульйон
Бульйон, зварений на свинячому м'ясі, виходить дуже насиченим, ароматним і ситним. Його можна використовувати в якості основи для приготування різних супів. А якщо додати в нього трохи свіжої зелені, сухариків і сметани, то бульйон можна подавати як основну перше повноцінне блюдо. І зараз ми вам розповімо, як зварити свинячий бульйон.
Інгредієнти:
цибулина - 2 шт.;
свинина на кісточці - 400 г;
морква - 2 шт.;
зелень петрушки - за смаком;
лавровий лист - 2 шт.;
перець горошком, сіль.
Приготування
Отже, для приготування бульйону на свинячий кісточці, м'ясо ретельно промиваємо, обробляємо і перекладаємо в каструлю. Потім заливаємо холодну воду і ставимо посуд на сильний вогонь. Цим часом чистимо цибулю і моркву, крупно шаткуємо і додаємо до м'яса. Кидаємо в каструлю кілька горошин чорного перцю і лавровий листок. Скільки варити свинячий бульйон? Доводимо все до кипіння, ретельно знімаємо шумівкою піну, яка утворилася і підсолюємо за смаком. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і варимо м'ясний бульйон приблизно 15 години. Після чого кладемо зелень петрушки і готуємо страву ще протягом 30-40 хвилин. Готовий бульйон гарненько проціджуємо через дрібне ситечко, знову переливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Тепер розливаємо його по порційним глибоких тарілках, посипаємо за бажанням свіжої подрібненої зеленню, кладемо сметанку і подаємо до столу.
Інгредієнти:
вода - 2 л;
спеції;
свинина - 500 р.
Приготування
Готувати свинячий бульйон в мультиварці найкраще з вечора. Це можна зробити кількома способами. Наприклад, виставимо на приладі програму «Гасіння», таймер встановимо на 2-3 години і переходимо безпосередньо до самого процесу приготування.
Для цього м'ясо промиваємо, обробляємо і занурюємо в порожню чашу мультиварки. Потім наливаємо необхідну кількість кип'яченої холодної води, посипаємо спеціями за смаком, перемішуємо і закриваємо кришку приладу. Запускаємо виставлений нами режим, і чекаємо, коли пролунає сигнал готовності. Після закінчення варіння, акуратно дістаємо свинячу кістка з м'ясом з бульйону, беремо дрібне ситечко, і за допомогою нього знімаємо з бульйону всю утворилася пінку і зайвий жирок. Ну, ось і все, тепер ви можете приготувати на основі свинячого бульйону все, що дозволить вам ваша фантазія і настрій!
Таким простим способом можна приготувати і яловичий бульйон в мультиварці.
Рецепт свинячого бульйону
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування бульйону на свинячий кісточці, м'ясо ретельно промиваємо, обробляємо і перекладаємо в каструлю. Потім заливаємо холодну воду і ставимо посуд на сильний вогонь. Цим часом чистимо цибулю і моркву, крупно шаткуємо і додаємо до м'яса. Кидаємо в каструлю кілька горошин чорного перцю і лавровий листок. Скільки варити свинячий бульйон? Доводимо все до кипіння, ретельно знімаємо шумівкою піну, яка утворилася і підсолюємо за смаком. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і варимо м'ясний бульйон приблизно 15 години. Після чого кладемо зелень петрушки і готуємо страву ще протягом 30-40 хвилин. Готовий бульйон гарненько проціджуємо через дрібне ситечко, знову переливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Тепер розливаємо його по порційним глибоких тарілках, посипаємо за бажанням свіжої подрібненої зеленню, кладемо сметанку і подаємо до столу.
Свинячий бульйон в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Готувати свинячий бульйон в мультиварці найкраще з вечора. Це можна зробити кількома способами. Наприклад, виставимо на приладі програму «Гасіння», таймер встановимо на 2-3 години і переходимо безпосередньо до самого процесу приготування.
Для цього м'ясо промиваємо, обробляємо і занурюємо в порожню чашу мультиварки. Потім наливаємо необхідну кількість кип'яченої холодної води, посипаємо спеціями за смаком, перемішуємо і закриваємо кришку приладу. Запускаємо виставлений нами режим, і чекаємо, коли пролунає сигнал готовності. Після закінчення варіння, акуратно дістаємо свинячу кістка з м'ясом з бульйону, беремо дрібне ситечко, і за допомогою нього знімаємо з бульйону всю утворилася пінку і зайвий жирок. Ну, ось і все, тепер ви можете приготувати на основі свинячого бульйону все, що дозволить вам ваша фантазія і настрій!
Таким простим способом можна приготувати і яловичий бульйон в мультиварці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний бульйон
Грибний бульйон - відмінна основа для супів і різних соусів. Зазвичай для його приготування використовують білі гриби. У нашій статті ми пропонуємо
Бульйон з індички
М'ясні бульйони - це поживні і ситні страви, які використовують для створення різних супів і соусів. І сьогодні ми розповімо, як смачно зварити
Заливне з язика
Заливне з язика - це справжня окраса святкового застілля. Тут ви можете проявити свою фантазію в оформленні цієї страви, здивувавши гостей і
Як варити свинячий мову?
Свинячий язик вважається смачним делікатесом, але необхідно обов'язково знати правильний рецепт приготування, щоб не зіпсувати цінний продукт. Якщо
Скільки варити свинину?
М'ясо - важливе джерело білка для нашого організму. Залежно від виду м'яса відрізняється і час його приготування. Наприклад, куряче готується швидше,
Бульйон в мультиварці
Тепер, для варіння курячого бульйону не потрібно годинами стояти і знімати з нього пінку і намагатися зробити його більш прозорим, адже бульйон в