Свинячий бульйон

Рецепт свинячого бульйону
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування бульйону на свинячий кісточці, м'ясо ретельно промиваємо, обробляємо і перекладаємо в каструлю. Потім заливаємо холодну воду і ставимо посуд на сильний вогонь. Цим часом чистимо цибулю і моркву, крупно шаткуємо і додаємо до м'яса. Кидаємо в каструлю кілька горошин чорного перцю і лавровий листок. Скільки варити свинячий бульйон? Доводимо все до кипіння, ретельно знімаємо шумівкою піну, яка утворилася і підсолюємо за смаком. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і варимо м'ясний бульйон приблизно 15 години. Після чого кладемо зелень петрушки і готуємо страву ще протягом 30-40 хвилин. Готовий бульйон гарненько проціджуємо через дрібне ситечко, знову переливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Тепер розливаємо його по порційним глибоких тарілках, посипаємо за бажанням свіжої подрібненої зеленню, кладемо сметанку і подаємо до столу.
Свинячий бульйон в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Готувати свинячий бульйон в мультиварці найкраще з вечора. Це можна зробити кількома способами. Наприклад, виставимо на приладі програму «Гасіння», таймер встановимо на 2-3 години і переходимо безпосередньо до самого процесу приготування.

Таким простим способом можна приготувати і яловичий бульйон в мультиварці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грибний бульйон
Грибний бульйон - відмінна основа для супів і різних соусів. Зазвичай для його приготування використовують білі гриби. У нашій статті ми пропонуємо

Бульйон з індички
М'ясні бульйони - це поживні і ситні страви, які використовують для створення різних супів і соусів. І сьогодні ми розповімо, як смачно зварити

Заливне з язика
Заливне з язика - це справжня окраса святкового застілля. Тут ви можете проявити свою фантазію в оформленні цієї страви, здивувавши гостей і

Як варити свинячий мову?
Свинячий язик вважається смачним делікатесом, але необхідно обов'язково знати правильний рецепт приготування, щоб не зіпсувати цінний продукт. Якщо

Скільки варити свинину?
М'ясо - важливе джерело білка для нашого організму. Залежно від виду м'яса відрізняється і час його приготування. Наприклад, куряче готується швидше,

Бульйон в мультиварці
Тепер, для варіння курячого бульйону не потрібно годинами стояти і знімати з нього пінку і намагатися зробити його більш прозорим, адже бульйон в