Рисовий суп з яловичиною
Рисові супи завжди користувалися популярністю через свою ситності, простоти приготування і доступністю інгредієнтів. Ось і ми вирішили приділити увагу цьому чудового блюда і приготувати рисовий суп з яловичиною.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 500 г;
зубчик часнику - 1 шт.;
паприка - 1/2 ч. ложки;
цибуля біла - 1 шт.;
лист лавра - 1 шт.;
вода - 500 мл;
вустерширський соус - 10 мл;
яловичий бульйон - 1 л;
сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;
селера - 2 стебла;
морква - 5 шт.;
бульби картоплі - 2 шт.;
рис - 1/2 ст.
Приготування
Перед тим, як варити рисовий суп з яловичиною, слід обсмажити м'ясо. У жаровні підігріваємо невелику кількість олії і швидко обсмажуємо на ньому нарізане м'ясо протягом шести хвилин. Як тільки яловичина підрум'янилася, перекладаємо її на іншу страву і відставляємо на час в сторону. Замість неї обсмажуємо овочі: спершу нарізану ріпчасту цибулю, за ним часник, кубики картоплі і шалот. Овочі повинні дійти до напівготовності. Тепер повертаємо обсмажену яловичину, заливаємо все яловичим бульйоном і водою, додаємо чебрець і паприку, вустерширський соус, сіль, перець і листочок лавра. Накриваємо і варимо суп протягом години. Тепер всипаємо рис і продовжуємо готування ще на 45 хвилин. Після закінчення часу картоплю розвариться і суп стане густим, але якщо ви віддаєте перевагу, щоб овочі зберегли свою форму - додавайте їх одночасно з рисом.
Інгредієнти:
яловичий бульйон - 1 л;
зелений горошок - 140 г;
морква - 1 шт.;
бульби картоплі - 3 шт.;
лист лавра - 1 шт.;
томатна паста - 40 г;
яловичина - 500 г;
цибуля біла - 1 шт.;
рис длиннозерый - 1/2 ст.
Приготування
Сковороду покриваємо рослинним маслом і приступаємо до пассеровке овочів: нарізаного ріпчастої цибулі і тертої моркви. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності, додаємо до них томатну пасту, трохи яловичого бульйону і перемішуємо. Тушкуємо овочі хвилин 5 а потім перекладаємо в більш глибоку ємність і заливаємо бульйоном. Яловичину також обсмажуємо, попередньо нарізавши кубиками, до тих пір, поки вона не схопиться легкої золотистої скоринкою. Обсмажене м'ясо кладемо в бульйон одночасно з нарізаною кубиками картоплею. Кладемо лавровий лист і варимо суп під кришкою 10 хвилин. Додаємо в каструлю попередньо промиті рисові зерна і продовжуємо готування до повної готовності. В останній момент засипаємо горошок і прибираємо страву з вогню, щоб вона не розварилася. Перед подачею суп повинен настоятися близько 10-15 хвилин.
Рисовий суп з яловичиною можна зробити в мультиварці. Спершу обсмажте м'ясо і овочі з томатною пастою в чаші пристрою використовуючи режим "Смаження" або "Випічка", а потім залийте все бульйоном, додайте рис і варіть з допомогою "Супу" 1 год.
Інгредієнти:
яловича м'якоть - 500 г;
зубчики часнику - 3 шт.;
тертий корінь імбиру - 1 ст. ложка;
морква - 2 шт.;
стручкова квасоля - 120 г;
цибуля біла - 1 шт.;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
рис длиннозерый - 2 ст.;
м'ясний бульйон - 1 л.
Приготування
Рис відварюємо до повної готовності під кришкою. На вкритій маслом сковороді смажимо моркву і цибулю. Як тільки овочі будуть готові наполовину, додаємо до них квасоля, трохи тертого часнику і імбиру. Вливаємо соєвий соус і тримаємо овочі на сковороді ще пару хвилин. Паралельно окремо обсмажуємо нарізану кубиками яловичину до легкого золотистого кольору і повної готовності. Змішуємо м'ясо з овочами і кладемо в каструлю, заливаємо суміш бульйоном і варимо до готовності овочів. Перед подачею змішуємо суп з відварним рисом і приправляємо його сіллю і гострим перцем за смаком.
Рецепт рисового супу з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як варити рисовий суп з яловичиною, слід обсмажити м'ясо. У жаровні підігріваємо невелику кількість олії і швидко обсмажуємо на ньому нарізане м'ясо протягом шести хвилин. Як тільки яловичина підрум'янилася, перекладаємо її на іншу страву і відставляємо на час в сторону. Замість неї обсмажуємо овочі: спершу нарізану ріпчасту цибулю, за ним часник, кубики картоплі і шалот. Овочі повинні дійти до напівготовності. Тепер повертаємо обсмажену яловичину, заливаємо все яловичим бульйоном і водою, додаємо чебрець і паприку, вустерширський соус, сіль, перець і листочок лавра. Накриваємо і варимо суп протягом години. Тепер всипаємо рис і продовжуємо готування ще на 45 хвилин. Після закінчення часу картоплю розвариться і суп стане густим, але якщо ви віддаєте перевагу, щоб овочі зберегли свою форму - додавайте їх одночасно з рисом.
Рисовий суп з яловичиною та горошком
Інгредієнти:
Приготування
Сковороду покриваємо рослинним маслом і приступаємо до пассеровке овочів: нарізаного ріпчастої цибулі і тертої моркви. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності, додаємо до них томатну пасту, трохи яловичого бульйону і перемішуємо. Тушкуємо овочі хвилин 5 а потім перекладаємо в більш глибоку ємність і заливаємо бульйоном. Яловичину також обсмажуємо, попередньо нарізавши кубиками, до тих пір, поки вона не схопиться легкої золотистої скоринкою. Обсмажене м'ясо кладемо в бульйон одночасно з нарізаною кубиками картоплею. Кладемо лавровий лист і варимо суп під кришкою 10 хвилин. Додаємо в каструлю попередньо промиті рисові зерна і продовжуємо готування до повної готовності. В останній момент засипаємо горошок і прибираємо страву з вогню, щоб вона не розварилася. Перед подачею суп повинен настоятися близько 10-15 хвилин.
Рисовий суп з яловичиною можна зробити в мультиварці. Спершу обсмажте м'ясо і овочі з томатною пастою в чаші пристрою використовуючи режим "Смаження" або "Випічка", а потім залийте все бульйоном, додайте рис і варіть з допомогою "Супу" 1 год.
Рисовий суп з яловичини і стручкової квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до повної готовності під кришкою. На вкритій маслом сковороді смажимо моркву і цибулю. Як тільки овочі будуть готові наполовину, додаємо до них квасоля, трохи тертого часнику і імбиру. Вливаємо соєвий соус і тримаємо овочі на сковороді ще пару хвилин. Паралельно окремо обсмажуємо нарізану кубиками яловичину до легкого золотистого кольору і повної готовності. Змішуємо м'ясо з овочами і кладемо в каструлю, заливаємо суміш бульйоном і варимо до готовності овочів. Перед подачею змішуємо суп з відварним рисом і приправляємо його сіллю і гострим перцем за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з яловичиною
Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій
Розсольник з яловичиною
Розсольник - популярний суп російської кухні. Його зазвичай готують з додаванням перловки, солоних огірків і огіркового розсолу. І сьогодні ми
Рисовий суп з помідорами
Варіантів створення рисових супів дуже багато. І сьогодні ми пропонуємо вам ще декілька цікавих і оригінальних рецептів приготування рисового супу з
Гречка з яловичиною
Гречана каша з яловичиною готується елементарно просто, при цьому така класика кулінарії ніколи не набридне, адже способів приготування цієї
М'ясо з грибами в мультиварці
В мультиварці можна готувати безліч самих різних страв: від простих супів до святкової випічки. І сьогодні мова піде про те, як тушкувати м'ясо з
Рисовий суп в мультиварці
Рисовий суп - смачне і просте у приготуванні блюдо. Способів його створення з додаванням різних інгредієнтів досить багато. І сьогодні ми підкажемо