Гороховий суп з яловичиною
Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. Чим не ідеальне поєднання страви для сьогоднішнього вечері? А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
сушений орегано - 1 /2 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком;
морква - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
колотий горох - 500 г;
яловичий бульйон - 8 ст.
Приготування
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо разом з цибулею на рослинному маслі. Слідом за цибулею на сковороду додаємо сіль, перець і орегано. Пасеруємо цибулю до тих пір, поки він не розм'якшиться, після чого його слід перекласти в каструлю разом з нарізаною картоплею, тертою морквою і горохом. Перед тим, як класти в суп горох, його слід ретельно промити і замочити на 2-3 години в холодній воді.
Заливаємо овочі яловичим бульйоном і ставимо на вогонь. Доводимо рідина в каструлі до кипіння, після чого вогонь зменшуємо і варимо суп під кришкою 40 хвилин, періодично знімаючи з поверхні води піну, що утворюється.
Інгредієнти:
колотий горох - 1 ст.;
копчені яловичі реберця - 500 г;
бекон - 250 г;
картопля - 2-3 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
сіль, перець;
рослинне масло.
Приготування
Яловичі реберця заливаємо 4 літрами води і ставимо на вогонь на 30-40 хвилин. Поки вариться наш ароматний бульйон, займемося іншими інгредієнтами: картоплю чистимо і нарізаємо кубиками, цибулю і моркву подрібнити, а бекон наріжемо соломкою. Горох промиваємо і при необхідності замочуємо.
З готового бульйону дістаємо реберця і відокремлюємо м'ясо від кісток. Повертаємо м'ясо разом з горохом в каструлю і варимо 30 хвилин, не забуваючи прибирати утворюється пінку.
Обсмажуємо на сковорідці бекон з цибулею та морквою до повного розм'якшення овочів, після чого додаємо обжарку в каструлю разом з картоплею і варимо до повної готовності останнього.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
бекон - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сушений чебрець - 2 ч. ложки;
сіль, перець;
лавровий лист - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
колотий горох - 300 г;
яловичий бульйон - 2 л.
Приготування
У сковороді обсмажуємо нарізану тонкими скибочками бекон до витоплювання жиру, після чого в сковороду закладаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо нарізаний часник і чебрець, не забуваємо про сіль і перець.
Картоплю відварюємо до м'якості. У каструлю наливаємо бульйон і кладемо в нього горох. Варимо горох 40 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворюється. Як тільки горох стане м'яким, до нього можна додати пасерування з беконом, а також додаткові м'ясні інгредієнти, наприклад, копчені сосиски, або відварну яловичину.
Відварну картоплю розминаємо в пюре і додаємо в суп в самому кінці приготування, для того, щоб бульйон вийшов більш густим.
Інгредієнти:
колотий горох - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
селера - 2 стебла;
цибуля-порей - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
морква - 1 шт.;
яловичий бульйон - 1 ст.;
вершки - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком;
суміш прованських трав - 1 ч. ложка.
Приготування
Горох ретельно перебираємо і промиваємо, після чого відварюємо його разом з прованськими травами до розм'якшення, не забуваючи періодично видаляти з'являється на поверхні води піну. Окремо обсмажуємо до м'якості нарізану цибулю з морквою, а також стебло селери і трохи часнику для аромату.
Зливаємо з гороху надлишки води і відправляємо його в чашу блендера. Слідом кладемо обсмажені овочі і наливаємо яловичий бульйон і трохи вершків. Пюрируем суп до однорідності, приправляємо до смаку сіллю і перцем. Подаємо гороховий суп до столу з грінками.
Рецепт горохового супу з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо разом з цибулею на рослинному маслі. Слідом за цибулею на сковороду додаємо сіль, перець і орегано. Пасеруємо цибулю до тих пір, поки він не розм'якшиться, після чого його слід перекласти в каструлю разом з нарізаною картоплею, тертою морквою і горохом. Перед тим, як класти в суп горох, його слід ретельно промити і замочити на 2-3 години в холодній воді.
Заливаємо овочі яловичим бульйоном і ставимо на вогонь. Доводимо рідина в каструлі до кипіння, після чого вогонь зменшуємо і варимо суп під кришкою 40 хвилин, періодично знімаючи з поверхні води піну, що утворюється.
Гороховий суп з яловичиною та копченостями
Інгредієнти:
Приготування
Яловичі реберця заливаємо 4 літрами води і ставимо на вогонь на 30-40 хвилин. Поки вариться наш ароматний бульйон, займемося іншими інгредієнтами: картоплю чистимо і нарізаємо кубиками, цибулю і моркву подрібнити, а бекон наріжемо соломкою. Горох промиваємо і при необхідності замочуємо.
З готового бульйону дістаємо реберця і відокремлюємо м'ясо від кісток. Повертаємо м'ясо разом з горохом в каструлю і варимо 30 хвилин, не забуваючи прибирати утворюється пінку.
Обсмажуємо на сковорідці бекон з цибулею та морквою до повного розм'якшення овочів, після чого додаємо обжарку в каструлю разом з картоплею і варимо до повної готовності останнього.
Як приготувати гороховий суп з яловичиною?
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді обсмажуємо нарізану тонкими скибочками бекон до витоплювання жиру, після чого в сковороду закладаємо подрібнену цибулю і терту моркву. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо нарізаний часник і чебрець, не забуваємо про сіль і перець.
Картоплю відварюємо до м'якості. У каструлю наливаємо бульйон і кладемо в нього горох. Варимо горох 40 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворюється. Як тільки горох стане м'яким, до нього можна додати пасерування з беконом, а також додаткові м'ясні інгредієнти, наприклад, копчені сосиски, або відварну яловичину.
Відварну картоплю розминаємо в пюре і додаємо в суп в самому кінці приготування, для того, щоб бульйон вийшов більш густим.
Гороховий суп-пюре з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Горох ретельно перебираємо і промиваємо, після чого відварюємо його разом з прованськими травами до розм'якшення, не забуваючи періодично видаляти з'являється на поверхні води піну. Окремо обсмажуємо до м'якості нарізану цибулю з морквою, а також стебло селери і трохи часнику для аромату.
Зливаємо з гороху надлишки води і відправляємо його в чашу блендера. Слідом кладемо обсмажені овочі і наливаємо яловичий бульйон і трохи вершків. Пюрируем суп до однорідності, приправляємо до смаку сіллю і перцем. Подаємо гороховий суп до столу з грінками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з шинкою
Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого
Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
Гороховий суп з куркою - рецепт
Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує ваших близьких і гостей. У нашій статті ми
Гороховий суп з рулькой - рецепт
Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту
Суп-пюре з гороху
Гороховий суп-пюре має солодкуватий смак і чудово поєднується з копченим і солоним м'ясом. Він виходить ситним і легким, чим не ідеальний обід?
Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій