Гороховий суп-пюре з грінками
Якщо хочете урізноманітнити свій обід, приготуйте гороховий суп -пюре з грінками. Нижче ви знайдете рецепти, як смачно приготувати це блюдо як з сушеного гороху, так і з зеленого свіжого або замороженого.
Інгредієнти:
горох - 1 склянка;
цибуля - 1 шт.;
вершкове масло - 50 г;
селера (корінь) - 200 г;
морква - 150 г;
вершкове масло - 40 г;
зелень - за смаком;
хліб для грінок.
Приготування
Корейку нарізаємо невеликими скибочками, а моркву і селеру довільними шматочками. Горох миємо, заливаємо водою (2 л) і варимо приблизно годину, потім додаємо зелень і варимо до готовності селери і моркви. Після цього перетворюємо овочі за допомогою блендера в пюре, підсолюємо за смаком. Додаємо лавровий лист і цілу цибулину, варимо ще хвилин 20 після чого цибуля витягаємо, додаємо приблизно 20 г вершкового масла, перемішуємо, викладаємо подрібнену зелень і вимикаємо. Хліб нарізаємо кубиками і, помішуючи, обсмажуємо на вершковому маслі до утворення рум'яної скоринки. Кладемо грінки в суп вже при подачі до столу.
Інгредієнти:
горох - 700 г;
копчені курячі стегенця - 05 кг;
морква (велика) - 2 шт.;
цибуля (середня) - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
рослинне масло - 100 г;
сіль - 2 ч. ложки;
кріп - 30 г;
лавровий лист - 2-3 шт.;
хліб для тостів - 6 скибочок.
Приготування
Горох замочуємо в холодній воді і залишаємо години на 3. М'ясо промиваємо, кладемо в каструлю, вливаємо воду (4 літри), і варимо хвилин 20-25 після закипання. Після цього м'ясо виймаємо, знімаємо шкірку, видаляємо кісточки. М'якоть нарізаємо. Попередньо замочений горох промиваємо під проточною водою через друшляк, всипаємо в м'ясний бульйон додаємо сіль і варимо, періодично помішуючи, до готовності.
Тим часом займаємося овочами - цибулю ріжемо невеликими кубиками, моркву тремо на крупній тертці, часник пропускаємо через прес. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі близько 10 хвилин, періодично помішуючи. Як тільки горох буде готовий, викладаємо зажарку в суп. Добре все перемішуємо, даємо прокипіти хвилин 5 і додаємо лавровий лист, а потім знімаємо каструлю з вогню.
Даємо постояти хвилин 15 лавровий лист виймаємо, а суп за допомогою заглибного блендера перетворюємо на пюре. Потім викладаємо в нього копченості і подрібнену зелень. Хліб ріжемо кубиками і підсушуємо в духовці до рум'яності. Грінки додаємо в суп безпосередньо перед вживанням.
Інгредієнти:
зелений горошок заморожений - 200 г;
цибуля - 100 г;
морква - 120 г;
сметана жирна - 1 склянка;
масло вершкове - 50 г;
курячий бульйон - 15 л;
білий хліб для грінок.
Приготування
Горошок розморожуємо при кімнатній температурі. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці. Розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому горошок, морква і цибуля. Відправляємо овочі в киплячий бульйон і готуємо хвилин 30. Після цього перетворюємо суп у пюре за допомогою блендера, потім додаємо сметану і все добре перемішуємо. Хліб нарізаємо кубиками, відправляємо в духовку і підсушуємо. Грінки додаємо в суп перед подачею до столу.
Рецепт горохового супу з грінками
Інгредієнти:
Приготування
Корейку нарізаємо невеликими скибочками, а моркву і селеру довільними шматочками. Горох миємо, заливаємо водою (2 л) і варимо приблизно годину, потім додаємо зелень і варимо до готовності селери і моркви. Після цього перетворюємо овочі за допомогою блендера в пюре, підсолюємо за смаком. Додаємо лавровий лист і цілу цибулину, варимо ще хвилин 20 після чого цибуля витягаємо, додаємо приблизно 20 г вершкового масла, перемішуємо, викладаємо подрібнену зелень і вимикаємо. Хліб нарізаємо кубиками і, помішуючи, обсмажуємо на вершковому маслі до утворення рум'яної скоринки. Кладемо грінки в суп вже при подачі до столу.
Гороховий суп-пюре з копченостями і грінками
Інгредієнти:
Приготування
Горох замочуємо в холодній воді і залишаємо години на 3. М'ясо промиваємо, кладемо в каструлю, вливаємо воду (4 літри), і варимо хвилин 20-25 після закипання. Після цього м'ясо виймаємо, знімаємо шкірку, видаляємо кісточки. М'якоть нарізаємо. Попередньо замочений горох промиваємо під проточною водою через друшляк, всипаємо в м'ясний бульйон додаємо сіль і варимо, періодично помішуючи, до готовності.
Тим часом займаємося овочами - цибулю ріжемо невеликими кубиками, моркву тремо на крупній тертці, часник пропускаємо через прес. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі близько 10 хвилин, періодично помішуючи. Як тільки горох буде готовий, викладаємо зажарку в суп. Добре все перемішуємо, даємо прокипіти хвилин 5 і додаємо лавровий лист, а потім знімаємо каструлю з вогню.
Даємо постояти хвилин 15 лавровий лист виймаємо, а суп за допомогою заглибного блендера перетворюємо на пюре. Потім викладаємо в нього копченості і подрібнену зелень. Хліб ріжемо кубиками і підсушуємо в духовці до рум'яності. Грінки додаємо в суп безпосередньо перед вживанням.
Рецепт приготування горохового супу-пюре
Інгредієнти:
Приготування
Горошок розморожуємо при кімнатній температурі. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці. Розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому горошок, морква і цибуля. Відправляємо овочі в киплячий бульйон і готуємо хвилин 30. Після цього перетворюємо суп у пюре за допомогою блендера, потім додаємо сметану і все добре перемішуємо. Хліб нарізаємо кубиками, відправляємо в духовку і підсушуємо. Грінки додаємо в суп перед подачею до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з шинкою
Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого
Гороховий суп з рулькой - рецепт
Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту
Суп з грінками
Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в
Гороховий суп з яловичиною
Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій
Суп-пюре з гороху
Гороховий суп-пюре має солодкуватий смак і чудово поєднується з копченим і солоним м'ясом. Він виходить ситним і легким, чим не ідеальний обід?
Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій