Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гороховий суп з рулькой - рецепт

Гороховий суп з рулькой - рецепт

26-03-2015, 17:43
982
Гороховий суп з рулькой - рецепт
Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту приготування. Особливою популярністю така страва користується взимку, адже так приємно прийшовши з морозної прогулянки з'їсти тарілочку гарячого ароматного супу!

Рецепт горохового супу з рулькой


Інгредієнти:

  • свиняча сира рулька - 1 шт.;

  • сухий горох - 1 ст.;

  • морква - 2 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • корінь петрушки - 1 шт.;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • свіжа зелень, спеції.


  • Приготування
    Отже, для приготування горохового супу з свинячої рульки, готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього боби ретельно промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо розмокати. Свинячу рульку кладемо у велику каструлю з водою, ставимо на вогонь, додаємо корінь петрушки, цілу морквину, доводимо до кипіння і залишаємо м'ясо варитися приблизно на 2 години.
    Після закінчення часу акуратно дістаємо рульку, остуджуємо і відокремлюємо м'ясо від кісточки. Каструлю при цьому залишаємо на вогні, виймаємо з бульйону коріння і кидаємо в нього горох. Картоплю чистимо, шаткуємо часточками, а моркву і цибулю - брусочками. Коли горох буде майже готовий, викладаємо овочі, зменшуємо вогонь і доводимо все до кипіння. У самому кінці приготування заправляємо супчик нарізаними м'ясними шматочками, солимо, перчимо і кладемо лавровий листочок. Ось і все, гороховий суп зі свинячої рулькою готовий!

    Гороховий суп з копченою рулькою


    Інгредієнти:

  • варено-копчена рулька - 1 шт.;

  • сухий горох - 1 ст.;

  • морква - 1 шт.;

  • зелена цибуля - за бажанням;

  • картопля - 3 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Сухий горох заздалегідь замочуємо і залишаємо на всю ніч розбухати. Вимиту рульку кладемо в каструлю, заливаємо холодною
    Гороховий суп з рулькой - рецепт
    кип'яченою водою, додаємо горох і варимо бульйон на слабенькому вогні приблизно годину.
    Цим часом готуємо всі овочі: картоплю і моркву чистимо, ріжемо невеликими брусочками, а цибулька шаткуємо півкільцями. Через годину акуратно виймаємо м'ясо з каструлі, а в бульйон кладемо цибулю і моркву. Даємо закипіти і після цього обережно додаємо картоплю. Поки овочі варяться при закритій кришці, остигле м'ясо знімаємо з кісточки, нарізаємо шматочками і додаємо в каструлю хвилин за 5 до готовності супу. Приправляємо страву сіллю, меленим перцем за смаком і за бажанням посипаємо свіжою зеленню, і розливаємо по тарілках.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гороховий суп з шинкою
    Гороховий суп з шинкою
    Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
    Гороховий суп з куркою - рецепт
    Гороховий суп з куркою - рецепт
    Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує ваших близьких і гостей. У нашій статті ми
    Гороховий суп з яловичиною
    Гороховий суп з яловичиною
    Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій
    Гороховий суп з копченою куркою
    Гороховий суп з копченою куркою
    Для домашнього сімейного обіду або вечері добре приготувати гороховий суп з копченою куркою. Звичайно, це блюдо не найкорисніше з-за присутності в
    Гороховий суп в скороварці
    Гороховий суп в скороварці
    Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій