Гороховий суп з рулькой - рецепт
Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту приготування. Особливою популярністю така страва користується взимку, адже так приємно прийшовши з морозної прогулянки з'їсти тарілочку гарячого ароматного супу!
Інгредієнти:
свиняча сира рулька - 1 шт.;
сухий горох - 1 ст.;
морква - 2 шт.;
картопля - 3 шт.;
корінь петрушки - 1 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
свіжа зелень, спеції.
Приготування
Отже, для приготування горохового супу з свинячої рульки, готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього боби ретельно промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо розмокати. Свинячу рульку кладемо у велику каструлю з водою, ставимо на вогонь, додаємо корінь петрушки, цілу морквину, доводимо до кипіння і залишаємо м'ясо варитися приблизно на 2 години.
Після закінчення часу акуратно дістаємо рульку, остуджуємо і відокремлюємо м'ясо від кісточки. Каструлю при цьому залишаємо на вогні, виймаємо з бульйону коріння і кидаємо в нього горох. Картоплю чистимо, шаткуємо часточками, а моркву і цибулю - брусочками. Коли горох буде майже готовий, викладаємо овочі, зменшуємо вогонь і доводимо все до кипіння. У самому кінці приготування заправляємо супчик нарізаними м'ясними шматочками, солимо, перчимо і кладемо лавровий листочок. Ось і все, гороховий суп зі свинячої рулькою готовий!
Інгредієнти:
варено-копчена рулька - 1 шт.;
сухий горох - 1 ст.;
морква - 1 шт.;
зелена цибуля - за бажанням;
картопля - 3 шт.;
спеції.
Приготування
Сухий горох заздалегідь замочуємо і залишаємо на всю ніч розбухати. Вимиту рульку кладемо в каструлю, заливаємо холодною кип'яченою водою, додаємо горох і варимо бульйон на слабенькому вогні приблизно годину.
Цим часом готуємо всі овочі: картоплю і моркву чистимо, ріжемо невеликими брусочками, а цибулька шаткуємо півкільцями. Через годину акуратно виймаємо м'ясо з каструлі, а в бульйон кладемо цибулю і моркву. Даємо закипіти і після цього обережно додаємо картоплю. Поки овочі варяться при закритій кришці, остигле м'ясо знімаємо з кісточки, нарізаємо шматочками і додаємо в каструлю хвилин за 5 до готовності супу. Приправляємо страву сіллю, меленим перцем за смаком і за бажанням посипаємо свіжою зеленню, і розливаємо по тарілках.
Рецепт горохового супу з рулькой
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування горохового супу з свинячої рульки, готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього боби ретельно промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо розмокати. Свинячу рульку кладемо у велику каструлю з водою, ставимо на вогонь, додаємо корінь петрушки, цілу морквину, доводимо до кипіння і залишаємо м'ясо варитися приблизно на 2 години.
Після закінчення часу акуратно дістаємо рульку, остуджуємо і відокремлюємо м'ясо від кісточки. Каструлю при цьому залишаємо на вогні, виймаємо з бульйону коріння і кидаємо в нього горох. Картоплю чистимо, шаткуємо часточками, а моркву і цибулю - брусочками. Коли горох буде майже готовий, викладаємо овочі, зменшуємо вогонь і доводимо все до кипіння. У самому кінці приготування заправляємо супчик нарізаними м'ясними шматочками, солимо, перчимо і кладемо лавровий листочок. Ось і все, гороховий суп зі свинячої рулькою готовий!
Гороховий суп з копченою рулькою
Інгредієнти:
Приготування
Сухий горох заздалегідь замочуємо і залишаємо на всю ніч розбухати. Вимиту рульку кладемо в каструлю, заливаємо холодною кип'яченою водою, додаємо горох і варимо бульйон на слабенькому вогні приблизно годину.
Цим часом готуємо всі овочі: картоплю і моркву чистимо, ріжемо невеликими брусочками, а цибулька шаткуємо півкільцями. Через годину акуратно виймаємо м'ясо з каструлі, а в бульйон кладемо цибулю і моркву. Даємо закипіти і після цього обережно додаємо картоплю. Поки овочі варяться при закритій кришці, остигле м'ясо знімаємо з кісточки, нарізаємо шматочками і додаємо в каструлю хвилин за 5 до готовності супу. Приправляємо страву сіллю, меленим перцем за смаком і за бажанням посипаємо свіжою зеленню, і розливаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з шинкою
Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого
Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
Гороховий суп з куркою - рецепт
Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує ваших близьких і гостей. У нашій статті ми
Гороховий суп з яловичиною
Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій
Гороховий суп з копченою куркою
Для домашнього сімейного обіду або вечері добре приготувати гороховий суп з копченою куркою. Звичайно, це блюдо не найкорисніше з-за присутності в
Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій