Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гороховий суп з куркою - рецепт

Гороховий суп з куркою - рецепт

26-03-2015, 17:44
1 540
Гороховий суп з куркою - рецепт
Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує і зігріє всіх і холодними зимовими днями.

Гороховий суп з курячим м'ясом


Інгредієнти:

  • сухий горох - 15 ст.;

  • курячі стегна - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло рослинна - 2 ст. ложки;

  • селера - 1 шт.;

  • вода кип'ячена - 25 л;

  • спеції.


  • Приготування
    Наливаємо в каструльку воду, кладемо оброблені і промиті курячі стегна і ставимо посуд на вогонь. Після закипання, знімаємо піну, кидаємо сухий горох колотий і варимо його до готовності. Цибулину і селеру чистимо, нарізаємо соломкою, а моркву натираємо на тертці. Тушкуємо овочі на середньому вогні майже до готовності. Куряче м'ясо знімаємо з кісток і повертаємо в суп разом з овочами. Проварюємо все на слабенькому вогні близько 5 хвилин, і подаємо на обід, прикрасивши свіжою зеленню.

    Рецепт горохового супу з куркою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сухий горох - 350 г;

  • морква - 1 шт.;

  • курка копчена - 500 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • бекон - 200 г;

  • масло вершкове - 2 ст. ложки;

  • селера - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один спосіб, як приготувати смачний гороховий суп з куркою. Отже, беремо копчену курку, знімаємо м'ясо і нарізаємо його великими шматками. Бекон шаткуємо кубиками. Цибулю і моркву чистимо і подрібнюємо тонкою соломкою. Селера промиваємо і дрібненько рубаємо ножем.
    Тепер включаємо мультиварку в мережу, виставляємо режим «Мультиповар», встановлюємо температуру 160 градусів, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і обсмажуємо бекон протягом 5 хвилин. Потім додаємо моркву, цибульку і селеру, готуємо ще 5 хвилин.
    Далі вливаємо в чашу 15 літра гарячої води, доводимо до кипіння, варимо 10 хвилин. Після цього висипаємо в суп сухий горох, зменшуємо температуру до 120 градусів і готуємо наш супчик ще приблизно півгодини. У самому кінці додаємо куряче м'ясо, перемішуємо і трохи тушкуємо.

    Гороховий суп з копченою куркою


    Інгредієнти:

  • сухий горох - 300 г;

  • копчена курка - 300 г;

  • олія оливкова - 1 ст. ложка;

  • цибулина - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • копчена грудинка - 100 г;

  • бекон - 100 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Горох промиваємо, заливаємо і залишаємо розбухати. У каструльку наливаємо кип'ячену воду, кладемо очищену цибулину, моркву і доводимо до кипіння. Потім опускаємо в киплячий овочевий бульйон зняту з копченої курки шкірку і проварюємо її хвилин 15 щоб вона віддала свій пікантний аромат. Після цього готовий бульйон проціджуємо через марлю, знову ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і засипаємо горох. Варимо супчик до повної готовності гороху на невеликому вогні.
    Цибульку і моркву чистимо, нарізаємо соломкою разом з копченою грудинкою і обсмажуємо все на оливковій маслечко. Потім перекладаємо обжарку в киплячий суп і проварюємо 5 - 7 хвилин. За пару хвилин до закінчення кидаємо подрібнене куряче м'ясо, солимо і перчимо страву за смаком.

    Гороховий суп з куркою і часниковими грінками


    Інгредієнти:

  • сухий горох - 300 г;

  • копчені курячі стегенця - 2 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • сухарі - 1 ст.;

  • зелень петрушки;

  • спеції;

  • олія оливкова - 1 ст. ложка.


  • Гороховий суп з куркою - рецепт
    Приготування
    Горох промиваємо, заливаємо водою і залишаємо набухати на кілька годин. Потім відкидаємо його на сито, щоб позбутися від зайвої вологи і перекладаємо боби в каструлю. Заливаємо водою, ставимо на вогонь і варимо на невеликому вогні до готовності. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками, моркву і корінь петрушки натираємо на тертці. Обсмажуємо всі овочі на оливковій масло і викладаємо в киплячий суп. Солимо, перчимо страву за смаком.
    Додаємо зняте з кісток і подрібнене куряче м'ясо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Пшеничний хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо на змазаній оливковою маслом сковороді разом з часничком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гороховий суп з шинкою
    Гороховий суп з шинкою
    Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
    Гороховий суп з рулькой - рецепт
    Гороховий суп з рулькой - рецепт
    Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту
    Суп з грінками
    Суп з грінками
    Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в
    Гороховий суп з яловичиною
    Гороховий суп з яловичиною
    Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій
    Гороховий суп в скороварці
    Гороховий суп в скороварці
    Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій