Гороховий суп з куркою - рецепт
Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує і зігріє всіх і холодними зимовими днями.
Інгредієнти:
сухий горох - 15 ст.;
курячі стегна - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
масло рослинна - 2 ст. ложки;
селера - 1 шт.;
вода кип'ячена - 25 л;
спеції.
Приготування
Наливаємо в каструльку воду, кладемо оброблені і промиті курячі стегна і ставимо посуд на вогонь. Після закипання, знімаємо піну, кидаємо сухий горох колотий і варимо його до готовності. Цибулину і селеру чистимо, нарізаємо соломкою, а моркву натираємо на тертці. Тушкуємо овочі на середньому вогні майже до готовності. Куряче м'ясо знімаємо з кісток і повертаємо в суп разом з овочами. Проварюємо все на слабенькому вогні близько 5 хвилин, і подаємо на обід, прикрасивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
сухий горох - 350 г;
морква - 1 шт.;
курка копчена - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
бекон - 200 г;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
селера - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як приготувати смачний гороховий суп з куркою. Отже, беремо копчену курку, знімаємо м'ясо і нарізаємо його великими шматками. Бекон шаткуємо кубиками. Цибулю і моркву чистимо і подрібнюємо тонкою соломкою. Селера промиваємо і дрібненько рубаємо ножем.
Тепер включаємо мультиварку в мережу, виставляємо режим «Мультиповар», встановлюємо температуру 160 градусів, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і обсмажуємо бекон протягом 5 хвилин. Потім додаємо моркву, цибульку і селеру, готуємо ще 5 хвилин.
Далі вливаємо в чашу 15 літра гарячої води, доводимо до кипіння, варимо 10 хвилин. Після цього висипаємо в суп сухий горох, зменшуємо температуру до 120 градусів і готуємо наш супчик ще приблизно півгодини. У самому кінці додаємо куряче м'ясо, перемішуємо і трохи тушкуємо.
Інгредієнти:
сухий горох - 300 г;
копчена курка - 300 г;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
цибулина - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
копчена грудинка - 100 г;
бекон - 100 г;
спеції.
Приготування
Горох промиваємо, заливаємо і залишаємо розбухати. У каструльку наливаємо кип'ячену воду, кладемо очищену цибулину, моркву і доводимо до кипіння. Потім опускаємо в киплячий овочевий бульйон зняту з копченої курки шкірку і проварюємо її хвилин 15 щоб вона віддала свій пікантний аромат. Після цього готовий бульйон проціджуємо через марлю, знову ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і засипаємо горох. Варимо супчик до повної готовності гороху на невеликому вогні.
Цибульку і моркву чистимо, нарізаємо соломкою разом з копченою грудинкою і обсмажуємо все на оливковій маслечко. Потім перекладаємо обжарку в киплячий суп і проварюємо 5 - 7 хвилин. За пару хвилин до закінчення кидаємо подрібнене куряче м'ясо, солимо і перчимо страву за смаком.
Інгредієнти:
сухий горох - 300 г;
копчені курячі стегенця - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
сухарі - 1 ст.;
зелень петрушки;
спеції;
олія оливкова - 1 ст. ложка.
Приготування
Горох промиваємо, заливаємо водою і залишаємо набухати на кілька годин. Потім відкидаємо його на сито, щоб позбутися від зайвої вологи і перекладаємо боби в каструлю. Заливаємо водою, ставимо на вогонь і варимо на невеликому вогні до готовності. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками, моркву і корінь петрушки натираємо на тертці. Обсмажуємо всі овочі на оливковій масло і викладаємо в киплячий суп. Солимо, перчимо страву за смаком.
Додаємо зняте з кісток і подрібнене куряче м'ясо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Пшеничний хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо на змазаній оливковою маслом сковороді разом з часничком.
Гороховий суп з курячим м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в каструльку воду, кладемо оброблені і промиті курячі стегна і ставимо посуд на вогонь. Після закипання, знімаємо піну, кидаємо сухий горох колотий і варимо його до готовності. Цибулину і селеру чистимо, нарізаємо соломкою, а моркву натираємо на тертці. Тушкуємо овочі на середньому вогні майже до готовності. Куряче м'ясо знімаємо з кісток і повертаємо в суп разом з овочами. Проварюємо все на слабенькому вогні близько 5 хвилин, і подаємо на обід, прикрасивши свіжою зеленню.
Рецепт горохового супу з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як приготувати смачний гороховий суп з куркою. Отже, беремо копчену курку, знімаємо м'ясо і нарізаємо його великими шматками. Бекон шаткуємо кубиками. Цибулю і моркву чистимо і подрібнюємо тонкою соломкою. Селера промиваємо і дрібненько рубаємо ножем.
Тепер включаємо мультиварку в мережу, виставляємо режим «Мультиповар», встановлюємо температуру 160 градусів, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і обсмажуємо бекон протягом 5 хвилин. Потім додаємо моркву, цибульку і селеру, готуємо ще 5 хвилин.
Далі вливаємо в чашу 15 літра гарячої води, доводимо до кипіння, варимо 10 хвилин. Після цього висипаємо в суп сухий горох, зменшуємо температуру до 120 градусів і готуємо наш супчик ще приблизно півгодини. У самому кінці додаємо куряче м'ясо, перемішуємо і трохи тушкуємо.
Гороховий суп з копченою куркою
Інгредієнти:
Приготування
Горох промиваємо, заливаємо і залишаємо розбухати. У каструльку наливаємо кип'ячену воду, кладемо очищену цибулину, моркву і доводимо до кипіння. Потім опускаємо в киплячий овочевий бульйон зняту з копченої курки шкірку і проварюємо її хвилин 15 щоб вона віддала свій пікантний аромат. Після цього готовий бульйон проціджуємо через марлю, знову ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і засипаємо горох. Варимо супчик до повної готовності гороху на невеликому вогні.
Цибульку і моркву чистимо, нарізаємо соломкою разом з копченою грудинкою і обсмажуємо все на оливковій маслечко. Потім перекладаємо обжарку в киплячий суп і проварюємо 5 - 7 хвилин. За пару хвилин до закінчення кидаємо подрібнене куряче м'ясо, солимо і перчимо страву за смаком.
Гороховий суп з куркою і часниковими грінками
Інгредієнти:
Приготування
Горох промиваємо, заливаємо водою і залишаємо набухати на кілька годин. Потім відкидаємо його на сито, щоб позбутися від зайвої вологи і перекладаємо боби в каструлю. Заливаємо водою, ставимо на вогонь і варимо на невеликому вогні до готовності. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками, моркву і корінь петрушки натираємо на тертці. Обсмажуємо всі овочі на оливковій масло і викладаємо в киплячий суп. Солимо, перчимо страву за смаком.
Додаємо зняте з кісток і подрібнене куряче м'ясо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Пшеничний хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо на змазаній оливковою маслом сковороді разом з часничком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп з шинкою
Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого
Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
Гороховий суп з рулькой - рецепт
Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту
Суп з грінками
Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в
Гороховий суп з яловичиною
Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій
Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій