Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рисовий суп з помідорами

Рисовий суп з помідорами

26-03-2015, 10:16
1 211
Рисовий суп з помідорами
Ще один варіант смачного і ситного першого страви - рисовий суп з помідорами. Робиться таке страву швидко і не вимагає ні особливих кулінарних знань, ні важкодоступних інгредієнтів.

Рецепт рисового супу з помідорами


Інгредієнти:

  • оливкова олія - 2 ч. ложки;

  • цибуля біла - 1 шт.;

  • селера - 1 шт.;

  • цукор - 20 г;

  • морква - 1 шт.;

  • томатне пюре - 1 ст. ложка;

  • томати у власному соку - 400 г;

  • овочевий бульйон - 1 л;

  • відварений рис - 1 ст.;

  • зелень.


  • Приготування
    Починаємо приготування з пасерування овочів, розігрів на сковороді шматочок масла і припустив на ньому нарізані стебла селери і нарізану кубиками моркву з білим цибулею. Коли овочі розм'якшуватися, додаємо цукор, оцет і продовжуємо готування ще близько хвилини. Потім додаємо на сковороду томатне пюре і самі цілі томати разом з соком. Варимо томати близько 10 хвилин, пюрируем і змішуємо з овочевим бульйоном. Залишаємо страву на плиті ще на 15-20 хвилин, після чого змішуємо суп з попередньо відвареним рисом і прибираємо з вогню. Перед подачею томатний суп з рисом посипаємо зеленню.

    Рисовий суп з помідорами і морським гребінцем


    Інгредієнти:

  • томати - 1 кг;

  • бальзамічний оцет - 15 мл;

  • масло авокадо - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло - 20 мл;

  • гребінці - 16 шт.;

  • авокадо - 1 шт.;

  • овочевий бульйон - 500 мл;

  • відварений рис - 1 ст.;

  • базилік сушений - за смаком.


  • Приготування
    Пюрируем томати в блендері разом з маслом авокадо, сіллю і бальзамічним оцтом. Перетираємо пюре змішуємо з овочевим бульйоном. Додаємо відварений рис і остуджуємо блюдо.
    Перед подачею обсмажуємо гребінці і нарізаємо кубиками авокадо. Прикрашаємо суп підготовленими інгредієнтами, посипаємо базиліком і серверуем.

    Як приготувати рисовий суп з помідорами?


    Інгредієнти:

  • масло вершкове - 20 г;

  • сушений базилік - 1 1/2 ч. ложки;

  • томати у власному соку - 800 г;

  • овочевий бульйон - 250 мл;

  • зубчики часнику - 3 шт.;

  • борошно - 30 г;

  • молоко - 500 мл;

  • цибуля біла - 1 шт.;

  • Рисовий суп з помідорами

  • відварений рис - 1 ст.;

  • зелень.


  • Приготування
    У каструлі розтоплюємо шматочок вершкового масла і припускаємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю, часник і базилік. Посипаємо все сіллю і перцем, вливаємо томати разом з соком і бульйон. Накриваємо вміст каструлі кришкою і чекаємо поки закипить, після чого зменшуємо вогонь і продовжуємо готування ще протягом 10 хвилин.
    За допомогою блендера пюрируем всі інгредієнти. Борошно змішуємо зі злегка підігрітим молоком і додаємо до томатної основі для супу. Тепер додаємо рис і повертаємо суп на плиту, хвилин на 5. Приправляємо рисовий суп з томатами за смаком, а перед подачею посипаємо подрібненою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп на овочевому бульйоні - рецепт
    Суп на овочевому бульйоні - рецепт
    Легкі овочеві супи можна приготувати в будь-який час року. Взимку вони здатні зігріти, а влітку - наситити без переїдання. І сьогодні ми поговоримо
    Овочевий суп з капустою
    Овочевий суп з капустою
    Овочевий суп - універсальне блюдо для будь-якого часу року. Влітку його подають охолодженим, а взимку - гарячим з додаванням різних спецій. Давайте
    Рисовий суп з яловичиною
    Рисовий суп з яловичиною
    Рисовий суп - це смачне і ситне блюдо, а головне просте у приготуванні. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення рисового супу з
    Томатний суп з сиром
    Томатний суп з сиром
    Томатний суп готується з консервованих, так і з свіжих томатів. А є навіть варіант приготування супу з томатного соку. А який з них смачніше -
    Соус з фаршу
    Соус з фаршу
    Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як
    Томатне пюре
    Томатне пюре
    Томатне пюре - це томати, уварені до стану густої пасти, яку згодом можна приправляти різні страви. Давайте детально розберемося, як його приготувати