Рисовий суп з помідорами
Ще один варіант смачного і ситного першого страви - рисовий суп з помідорами. Робиться таке страву швидко і не вимагає ні особливих кулінарних знань, ні важкодоступних інгредієнтів.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ч. ложки;
цибуля біла - 1 шт.;
селера - 1 шт.;
цукор - 20 г;
морква - 1 шт.;
томатне пюре - 1 ст. ложка;
томати у власному соку - 400 г;
овочевий бульйон - 1 л;
відварений рис - 1 ст.;
зелень.
Приготування
Починаємо приготування з пасерування овочів, розігрів на сковороді шматочок масла і припустив на ньому нарізані стебла селери і нарізану кубиками моркву з білим цибулею. Коли овочі розм'якшуватися, додаємо цукор, оцет і продовжуємо готування ще близько хвилини. Потім додаємо на сковороду томатне пюре і самі цілі томати разом з соком. Варимо томати близько 10 хвилин, пюрируем і змішуємо з овочевим бульйоном. Залишаємо страву на плиті ще на 15-20 хвилин, після чого змішуємо суп з попередньо відвареним рисом і прибираємо з вогню. Перед подачею томатний суп з рисом посипаємо зеленню.
Інгредієнти:
томати - 1 кг;
бальзамічний оцет - 15 мл;
масло авокадо - 2 ст. ложки;
рослинне масло - 20 мл;
гребінці - 16 шт.;
авокадо - 1 шт.;
овочевий бульйон - 500 мл;
відварений рис - 1 ст.;
базилік сушений - за смаком.
Приготування
Пюрируем томати в блендері разом з маслом авокадо, сіллю і бальзамічним оцтом. Перетираємо пюре змішуємо з овочевим бульйоном. Додаємо відварений рис і остуджуємо блюдо.
Перед подачею обсмажуємо гребінці і нарізаємо кубиками авокадо. Прикрашаємо суп підготовленими інгредієнтами, посипаємо базиліком і серверуем.
Інгредієнти:
масло вершкове - 20 г;
сушений базилік - 1 1/2 ч. ложки;
томати у власному соку - 800 г;
овочевий бульйон - 250 мл;
зубчики часнику - 3 шт.;
борошно - 30 г;
молоко - 500 мл;
цибуля біла - 1 шт.;
відварений рис - 1 ст.;
зелень.
Приготування
У каструлі розтоплюємо шматочок вершкового масла і припускаємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю, часник і базилік. Посипаємо все сіллю і перцем, вливаємо томати разом з соком і бульйон. Накриваємо вміст каструлі кришкою і чекаємо поки закипить, після чого зменшуємо вогонь і продовжуємо готування ще протягом 10 хвилин.
За допомогою блендера пюрируем всі інгредієнти. Борошно змішуємо зі злегка підігрітим молоком і додаємо до томатної основі для супу. Тепер додаємо рис і повертаємо суп на плиту, хвилин на 5. Приправляємо рисовий суп з томатами за смаком, а перед подачею посипаємо подрібненою зеленню.
Рецепт рисового супу з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування з пасерування овочів, розігрів на сковороді шматочок масла і припустив на ньому нарізані стебла селери і нарізану кубиками моркву з білим цибулею. Коли овочі розм'якшуватися, додаємо цукор, оцет і продовжуємо готування ще близько хвилини. Потім додаємо на сковороду томатне пюре і самі цілі томати разом з соком. Варимо томати близько 10 хвилин, пюрируем і змішуємо з овочевим бульйоном. Залишаємо страву на плиті ще на 15-20 хвилин, після чого змішуємо суп з попередньо відвареним рисом і прибираємо з вогню. Перед подачею томатний суп з рисом посипаємо зеленню.
Рисовий суп з помідорами і морським гребінцем
Інгредієнти:
Приготування
Пюрируем томати в блендері разом з маслом авокадо, сіллю і бальзамічним оцтом. Перетираємо пюре змішуємо з овочевим бульйоном. Додаємо відварений рис і остуджуємо блюдо.
Перед подачею обсмажуємо гребінці і нарізаємо кубиками авокадо. Прикрашаємо суп підготовленими інгредієнтами, посипаємо базиліком і серверуем.
Як приготувати рисовий суп з помідорами?
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі розтоплюємо шматочок вершкового масла і припускаємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю, часник і базилік. Посипаємо все сіллю і перцем, вливаємо томати разом з соком і бульйон. Накриваємо вміст каструлі кришкою і чекаємо поки закипить, після чого зменшуємо вогонь і продовжуємо готування ще протягом 10 хвилин.
За допомогою блендера пюрируем всі інгредієнти. Борошно змішуємо зі злегка підігрітим молоком і додаємо до томатної основі для супу. Тепер додаємо рис і повертаємо суп на плиту, хвилин на 5. Приправляємо рисовий суп з томатами за смаком, а перед подачею посипаємо подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп на овочевому бульйоні - рецепт
Легкі овочеві супи можна приготувати в будь-який час року. Взимку вони здатні зігріти, а влітку - наситити без переїдання. І сьогодні ми поговоримо
Овочевий суп з капустою
Овочевий суп - універсальне блюдо для будь-якого часу року. Влітку його подають охолодженим, а взимку - гарячим з додаванням різних спецій. Давайте
Рисовий суп з яловичиною
Рисовий суп - це смачне і ситне блюдо, а головне просте у приготуванні. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення рисового супу з
Томатний суп з сиром
Томатний суп готується з консервованих, так і з свіжих томатів. А є навіть варіант приготування супу з томатного соку. А який з них смачніше -
Соус з фаршу
Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як
Томатне пюре
Томатне пюре - це томати, уварені до стану густої пасти, яку згодом можна приправляти різні страви. Давайте детально розберемося, як його приготувати