Рагу з квасолею
Багате білком квасолеве рагу може з лишком замінити м'ясо вегетаріанцеві, або доповнити ситне блюдо м'ясниць. Різні види квасолі дозволяють зробити рагу різноманітніше укупі з великою кількістю овочів і соусів, які можна додати в блюдо.
Інгредієнти:
оливкова олія - 3 ст. ложки;
селера - 4 стебла;
морква - 4 шт.;
цибуля-порей - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
біле вино - 100 мл;
томати - 800 г;
сік і цедра 1 лимона;
овочевий бульйон - 700 мл;
квасоля консервована - 800 г;
орегано, чебрець - пучок.
Приготування
У сотейнику розігріваємо олію на середньому вогні. Обсмажуємо на ньому подрібнений селера , морква, помішуючи 7-8 хвилин. Додаємо нарізану кільцями білу частину цибулі-порей і продовжуємо готування ще 3-4 хвилини. Потім заливаємо овочі вином, додаємо пропущений через прес часник і чекаємо, поки зайва рідина випарується.
Додаємо очищені від шкірки і нарізані томати, лимонну цедру з соком і овочевий бульйон . Тушкуємо все разом 30-35 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Як тільки овочі стали м'якими, додаємо квасоля, орегано, чебрець і продовжуємо готування ще 5 хвилин. Рагу з квасолі з овочами готове до подачі!
Інгредієнти:
оливкова олія -1 ст. ложка;
домашня куряча ковбаса - 350 г;
часник - 2 зубчики;
консервована квасоля - 250 г;
томати у власному соку - 500 г;
курячий бульйон - 500 мл;
кучерява капуста - 1 головка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
У сотейнику розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізану великими кільцями домашню курячу ковбасу. Як тільки шматочки ковбаси підрум'яняться, закладаємо подрібнений часник і продовжуємо готування ще 2 хвилини. Кладемо в жаровню з м'ясом квасоля, заливаємо все бульйоном і томатами у власному соку. Доводимо рідина в жаровні до кипіння на сильному вогні, додаємо крупно нарізану капусту, сіль з перцем і зменшуємо вогонь. Через 5-7 хвилин рагу з квасолею та капустою буде готово.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 кг;
стручкова квасоля - 1 кг;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
томати у власному соку - 500 г;
куркума - 1 /2 ч. ложки;
кумин - 1/4 ч. ложки;
кориця - 1/4 ч. ложки;
червоний перець - 1/4 ч. ложки;
сік лайма - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
оливкова олія;
вода.
Приготування
На гарячому оливковій олії обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо до цибулі часник, куркуму і обсмажуємо всі 2-3 хвилини. До цибулі додаємо шматочки курячого філе, сіль, перець, кумін, червоний перець і корицю. Як тільки курка буде готова, додаємо до неї томати, воду, щоб покрити, і доводимо рідину до кипіння. Тушкуємо м'ясо 45-50 хвилин. Квасоля швидко обсмажуємо на окремій сковороді, а потім додаємо до рагу.
Якщо ви хочете зробити рагу з квасолею в мультиварці, то відразу закладайте всі інгредієнти в чашу і готуйте в режимі "Гасіння" 40 хвилин.
Інгредієнти:
печериці - 200 г;
гливи - 200 г;
яловичина - 750 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
морква - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
біле сухе вино - 1/2 ст.;
біла квасоля (консервована) - 450 г;
помідори - 500 г;
петрушка.
Приготування
На окремих сковородах обсмажуємо м'ясо, гриби і цибулю з морквою. Як тільки з грибів вийде зайва волога, перекладаємо їх в сковороду з морквою та цибулею, перемішуємо і підрум'янюємо. Нарізане кубиками м'ясо також смажимо до золотистого кольору, а потім кладемо до овочів і грибів. Заливаємо блюдо вином, додаємо часник і чекаємо, поки рідина випарується. Далі кладемо на сковороду нарізані томати і квасоля. Тушкуємо страва до загустіння томатного соку і приправляємо за смаком. Рагу з квасолею і м'ясом готово.
Овочеве рагу з квасолею
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо олію на середньому вогні. Обсмажуємо на ньому подрібнений селера , морква, помішуючи 7-8 хвилин. Додаємо нарізану кільцями білу частину цибулі-порей і продовжуємо готування ще 3-4 хвилини. Потім заливаємо овочі вином, додаємо пропущений через прес часник і чекаємо, поки зайва рідина випарується.
Додаємо очищені від шкірки і нарізані томати, лимонну цедру з соком і овочевий бульйон . Тушкуємо все разом 30-35 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Як тільки овочі стали м'якими, додаємо квасоля, орегано, чебрець і продовжуємо готування ще 5 хвилин. Рагу з квасолі з овочами готове до подачі!
Рагу з куркою і квасолею
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізану великими кільцями домашню курячу ковбасу. Як тільки шматочки ковбаси підрум'яняться, закладаємо подрібнений часник і продовжуємо готування ще 2 хвилини. Кладемо в жаровню з м'ясом квасоля, заливаємо все бульйоном і томатами у власному соку. Доводимо рідина в жаровні до кипіння на сильному вогні, додаємо крупно нарізану капусту, сіль з перцем і зменшуємо вогонь. Через 5-7 хвилин рагу з квасолею та капустою буде готово.
Рагу зі стручковою квасолею
Інгредієнти:
Приготування
На гарячому оливковій олії обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо до цибулі часник, куркуму і обсмажуємо всі 2-3 хвилини. До цибулі додаємо шматочки курячого філе, сіль, перець, кумін, червоний перець і корицю. Як тільки курка буде готова, додаємо до неї томати, воду, щоб покрити, і доводимо рідину до кипіння. Тушкуємо м'ясо 45-50 хвилин. Квасоля швидко обсмажуємо на окремій сковороді, а потім додаємо до рагу.
Якщо ви хочете зробити рагу з квасолею в мультиварці, то відразу закладайте всі інгредієнти в чашу і готуйте в режимі "Гасіння" 40 хвилин.
Рецепт рагу з квасолі
Інгредієнти:
Приготування
На окремих сковородах обсмажуємо м'ясо, гриби і цибулю з морквою. Як тільки з грибів вийде зайва волога, перекладаємо їх в сковороду з морквою та цибулею, перемішуємо і підрум'янюємо. Нарізане кубиками м'ясо також смажимо до золотистого кольору, а потім кладемо до овочів і грибів. Заливаємо блюдо вином, додаємо часник і чекаємо, поки рідина випарується. Далі кладемо на сковороду нарізані томати і квасоля. Тушкуємо страва до загустіння томатного соку і приправляємо за смаком. Рагу з квасолею і м'ясом готово.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні
Квасоля, тушкована з овочами
Квасоля, червона, біла, стручкова, спаржева - дуже корисний продукт. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дуже смачне і здорове блюдо - квасолю,
Рагу з грибами
Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне
Овочеве рагу в духовці
Овочеве рагу - корисне низькокалорійне блюдо, яке можна готувати в будь-який час року. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами створення
Квасоля у власному соку
Звичною консервацією на зиму у нас зазвичай є помідори, огірки, кабачки, варення, компоти. Але, а якщо законсервувати квасоля, ви ніколи про це не
Квасоля з м'ясом в мультиварці
Мультиварка - чудова помічниця для сучасних господинь. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати квасоля з м'ясом в цьому пристрої. Пропонуємо