Макарони з м'ясом в мультиварці
З появою мультиварки про плиту можна взагалі забути, адже за допомогою цього кухонного девайса можна пекти пироги, варити супи і навіть готувати макарони з м'ясом. Саме про рецепти останніх ми і поговоримо в цій статті.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
макарони - 250 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
гриби - 150 г;
кетчуп - 2-3 ст. ложки;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яловичину (бажано брати м'якоть), промиваємо, видаляємо жили і надлишки жиру, нарізаємо кубиками. Ріпчасту цибулю також дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, гриби подрібнюємо кубиками.
Включаємо мультиварку в режимі «Випічка» і розтоплюємо в чаші вершкове масло. Обсмажуємо на олії цибулю до прозорості, потім засипаємо моркву і гриби, продовжуємо готування до повного випаровування рідини з грибів, а після відправляємо до овочів нарізану яловичину. На смаження м'яса піде 7-10 хвилин, після чого в чашу можна додавати сіль, перець і кетчуп. Вибираємо режим «Гасіння» і забуваємо про страву на 1 годину.
Після звукового сигналу, оповещающего про закінчення готування, засипаємо до м'яса з овочами макарони і заливаємо все водою так, щоб покрити вміст чаші. Залишаємо страва «Тушкуватися» ще 40 хвилин, а після подаємо до столу.
Інгредієнти:
макарони - 250 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
суміш італійських трав - 1 ч. Ложка;
яловичий фарш - 500 г;
томати у власному соку - 1 банка;
сіль, цукор, перець - за смаком.
Приготування
Ріпчасту цибулю подрібнюємо разом з часником і обсмажуємо на оливковій олії в режимі «Смаження» (продукт - «М'ясо») пару хвилин, після чого додаємо фарш і продовжуємо готування ще 20 хвилин. Після закінчення часу додаємо до м'яса томати, трави та спеції, наливаємо воду так, щоб покрити м'ясо на 2 пальці. Виставляємо режим «Паста» на 15 хвилин. Після звукового сигналу, оповещающего про закипанні води, засипаємо в мультиварку макарони і варимо до закінчення режиму.
Дане блюдо навіть не вимагає соусу, так як він вже є і так. Все що залишається, це збризнути блюдо невеликою кількістю хорошого оливкової олії і прикрасити подрібненим базиліком і тертим «Пармезаном». Ось і все макарони з м'ясом готові!
Інгредієнти:
макарони - 250 г;
яловичий фарш - 500 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
томати у власному соку - 1 банка;
сухе червоне вино - 1/4 ст.;
цукор - 1/2 ч. ложки;
сушений орегано - 1 /2 ч. ложки;
оливки;
терта «Моцарелла»;
сіль, перець.
Приготування
Включаємо режим «Смаження» і наливаємо в чашу оливкова олія. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до прозорості. Після, додаємо фарш, сіль і перець, цукор, орегано, і чекаємо, поки фарш схопитися. Як тільки це трапиться, заливаємо м'ясо вином і додаємо томати. Після оголошення про закінчення готування, перекладаємо готовий соус з м'ясом в окрему тарілку.
В чайнику кип'ятимо літр води (це прискорить процес приготування макаронів в мультиварці), вибираємо режим «Паста» на 10 хвилин, закриваємо каструлю кришкою і чекаємо, поки вода повторно закипить. Як тільки вода закипіла (про це вас сповістить зміна кольору індикатора на панелі), повторно вибираємо режим «Паста», ставимо час 15 хвилин і засипаємо макарони.
Варіть макарони в мультиварці при відкритій кришці, періодично помішуючи, як ніби ви варіть їх на плиті. Періодично знімайте пробу і як тільки макарони будуть готові, викладайте їх на тарілку, поливайте соусом, посипайте тертим сиром і шматочками оливок.
Рецепт макаронів з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину (бажано брати м'якоть), промиваємо, видаляємо жили і надлишки жиру, нарізаємо кубиками. Ріпчасту цибулю також дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, гриби подрібнюємо кубиками.
Включаємо мультиварку в режимі «Випічка» і розтоплюємо в чаші вершкове масло. Обсмажуємо на олії цибулю до прозорості, потім засипаємо моркву і гриби, продовжуємо готування до повного випаровування рідини з грибів, а після відправляємо до овочів нарізану яловичину. На смаження м'яса піде 7-10 хвилин, після чого в чашу можна додавати сіль, перець і кетчуп. Вибираємо режим «Гасіння» і забуваємо про страву на 1 годину.
Після звукового сигналу, оповещающего про закінчення готування, засипаємо до м'яса з овочами макарони і заливаємо все водою так, щоб покрити вміст чаші. Залишаємо страва «Тушкуватися» ще 40 хвилин, а після подаємо до столу.
Як приготувати макарони з м'ясом в мультиварці «Редмонд»?
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю подрібнюємо разом з часником і обсмажуємо на оливковій олії в режимі «Смаження» (продукт - «М'ясо») пару хвилин, після чого додаємо фарш і продовжуємо готування ще 20 хвилин. Після закінчення часу додаємо до м'яса томати, трави та спеції, наливаємо воду так, щоб покрити м'ясо на 2 пальці. Виставляємо режим «Паста» на 15 хвилин. Після звукового сигналу, оповещающего про закипанні води, засипаємо в мультиварку макарони і варимо до закінчення режиму.
Дане блюдо навіть не вимагає соусу, так як він вже є і так. Все що залишається, це збризнути блюдо невеликою кількістю хорошого оливкової олії і прикрасити подрібненим базиліком і тертим «Пармезаном». Ось і все макарони з м'ясом готові!
Макарони з м'ясом в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо режим «Смаження» і наливаємо в чашу оливкова олія. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до прозорості. Після, додаємо фарш, сіль і перець, цукор, орегано, і чекаємо, поки фарш схопитися. Як тільки це трапиться, заливаємо м'ясо вином і додаємо томати. Після оголошення про закінчення готування, перекладаємо готовий соус з м'ясом в окрему тарілку.
В чайнику кип'ятимо літр води (це прискорить процес приготування макаронів в мультиварці), вибираємо режим «Паста» на 10 хвилин, закриваємо каструлю кришкою і чекаємо, поки вода повторно закипить. Як тільки вода закипіла (про це вас сповістить зміна кольору індикатора на панелі), повторно вибираємо режим «Паста», ставимо час 15 хвилин і засипаємо макарони.
Варіть макарони в мультиварці при відкритій кришці, періодично помішуючи, як ніби ви варіть їх на плиті. Періодично знімайте пробу і як тільки макарони будуть готові, викладайте їх на тарілку, поливайте соусом, посипайте тертим сиром і шматочками оливок.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Макарони з ковбасою
Хто з нас не любить макарони та сосиски?! Це ж 2 таких смачних продукту, хоч і не зовсім корисних. Але, коли немає часу на готування - це один з
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися
Як варити макарони в мультиварці?
Макарони, приготовані в різних варіаціях дуже популярне блюдо. Їх можна варити в каструлі на плиті, а можна скористатися сучасною кухонною помічницею
Макарони по-флотськи в мультиварці
Макарони по-флотськи - популярне блюдо на всьому пострадянському просторі, завдяки своїй простоті і ситності. І сьогодні ми розповімо вам, як його
Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за