Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля з грибами в мультиварці

Картопля з грибами в мультиварці

19-01-2015, 11:41
1 035
Картопля з грибами в мультиварці
Смачні та прості у приготуванні страви - мрія будь-якої господині, ось чому мультиварки стали надзвичайно популярні останнім часом, адже вони допомагають втілити цю мрію в реальність. У цій статті ми розглянемо ще один універсальний рецепт для кухонних помічниці, а саме - рецепт картоплі з грибами.

Тушкована картопля з м'ясом і грибами в мультиварці «Поларіс»


Інгредієнти:

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • гриби - 500 г;

  • яловичина - 13 кг;

  • картопля - 10 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • яловичий бульйон - 1 1/3 ст.;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» і наливаємо олію. Обсмажуємо в чашу мультиварки подрібнену цибулю і гриби до золотистого кольору. Як тільки гриби і цибулю змінять колір - кладемо до них шматочки м'яса очищений і нарізаний картопля. Не забуваємо додати часник, сіль і перець. Заливаємо м'ясо і картоплю яловичим бульйоном , накриваємо каструлю кришкою і вибираємо режим «Гасіння» на 2 години.

    Картопля з грибами в мультиварці зі сметаною


    Інгредієнти:

  • картопля - 10 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • вершки - 1 ст.;

  • сметана -1 ст.;

  • гриби - 300 г;

  • морква - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • тертий «Пармезан» - 1/2 ст.;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    Картоплю, цибулю та моркву чистимо. Бульби картоплі заливаємо водою і варимо, з додаванням лаврового листа і часнику до м'якості. Поки картопля вариться, в мультиварці розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому натерту моркву і дрібно нарізану цибулю. Як тільки цибуля і морква стануть м'якими, додаємо до них гриби і продовжуємо обжарку до тих пір, поки не випарятся надлишки вологи. Викладаємо до овочів шматочки відварного картоплі і заливаємо все сумішшю вершків і сметани. Додаємо сіль і перець за смаком. Накриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Випічка» на 30 хвилин. Готову страву посипаємо сиром і зеленню перед подачею.

    Курка з грибами і картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • відварна картопля - 1 кг;

  • рослинна олія - 4 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • гриби - 250 г;

  • куряче філе - 600 г;

  • сіль, перець;

  • сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;

  • петрушка.


  • Приготування
    Мультиварку розігріваємо в режимі «Випічка», або «Смаження», наливаємо в чашу масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю, терту моркву і гриби. Як тільки пассеровка стане золотистою, до неї слід додати шматочки курки, сіль, перець і чебрець. Готуємо куру 3-4 хвилини. Наливаємо 3 столові ложки олії і обсмажуємо відварна картопля, разом з овочами і м'ясом, до золотистої скоринки. В кінці готування заливаємо блюдо вершками і готуємо ще 4-5 хвилин до загустіння.

    Смажена картопля з грибами в мультиварці «Редмонд»


    Інгредієнти:

  • картопля - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1/2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • гриби - 500 г;

  • капуста кале - 1 шт.;

  • оливкова олія;

  • по дрібці сушеного базиліка, орегано і чилі;

  • петрушка - 4-5 гілочок;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Картоплю нарізаємо невеликими кубиками, які можна попередньо відварити до напівготовності. У чашу мультиварки
    Картопля з грибами в мультиварці
    наливаємо олію, кладемо туди картоплю, шматочки грибів, всі трави, спеції, часник і зелень. Ретельно все перемішуємо. Зверху викладаємо шматочки капусти кале і виставляємо режим «Випічка» на 30-40 хвилин. Зажаристий картопля з рум'яною скоринкою слід подавати з яйцем пашот, які дуже просто приготувати: у сотейник наливаємо воду, додаємо в неї кілька крапель оцту. Яйце акуратно розбиваємо в миску. У сотейнику робимо вир і вливаємо в воронку виру яйце. Варимо яйце близько 40-60 секунд, а потім дістаємо за допомогою шумівки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курка з грибами в мультиварці
    Курка з грибами в мультиварці
    Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все
    Гливи в мультиварці
    Гливи в мультиварці
    Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
    Свинина з грибами в мультиварці
    Свинина з грибами в мультиварці
    Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця
    Картопля, тушкований в мультиварці
    Картопля, тушкований в мультиварці
    Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте