Картопля з грибами в мультиварці
Смачні та прості у приготуванні страви - мрія будь-якої господині, ось чому мультиварки стали надзвичайно популярні останнім часом, адже вони допомагають втілити цю мрію в реальність. У цій статті ми розглянемо ще один універсальний рецепт для кухонних помічниці, а саме - рецепт картоплі з грибами.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
гриби - 500 г;
яловичина - 13 кг;
картопля - 10 шт.;
часник - 2 зубчики;
яловичий бульйон - 1 1/3 ст.;
сіль, перець.
Приготування
Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» і наливаємо олію. Обсмажуємо в чашу мультиварки подрібнену цибулю і гриби до золотистого кольору. Як тільки гриби і цибулю змінять колір - кладемо до них шматочки м'яса очищений і нарізаний картопля. Не забуваємо додати часник, сіль і перець. Заливаємо м'ясо і картоплю яловичим бульйоном , накриваємо каструлю кришкою і вибираємо режим «Гасіння» на 2 години.
Інгредієнти:
картопля - 10 шт.;
часник - 2 зубчики;
лавровий лист - 2 шт.;
сіль - 1 ч. ложка;
вершки - 1 ст.;
сметана -1 ст.;
гриби - 300 г;
морква - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
тертий «Пармезан» - 1/2 ст.;
оливкова олія.
Приготування
Картоплю, цибулю та моркву чистимо. Бульби картоплі заливаємо водою і варимо, з додаванням лаврового листа і часнику до м'якості. Поки картопля вариться, в мультиварці розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому натерту моркву і дрібно нарізану цибулю. Як тільки цибуля і морква стануть м'якими, додаємо до них гриби і продовжуємо обжарку до тих пір, поки не випарятся надлишки вологи. Викладаємо до овочів шматочки відварного картоплі і заливаємо все сумішшю вершків і сметани. Додаємо сіль і перець за смаком. Накриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Випічка» на 30 хвилин. Готову страву посипаємо сиром і зеленню перед подачею.
Інгредієнти:
відварна картопля - 1 кг;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
гриби - 250 г;
куряче філе - 600 г;
сіль, перець;
сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;
петрушка.
Приготування
Мультиварку розігріваємо в режимі «Випічка», або «Смаження», наливаємо в чашу масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю, терту моркву і гриби. Як тільки пассеровка стане золотистою, до неї слід додати шматочки курки, сіль, перець і чебрець. Готуємо куру 3-4 хвилини. Наливаємо 3 столові ложки олії і обсмажуємо відварна картопля, разом з овочами і м'ясом, до золотистої скоринки. В кінці готування заливаємо блюдо вершками і готуємо ще 4-5 хвилин до загустіння.
Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1/2 шт.;
часник - 2 зубчики;
гриби - 500 г;
капуста кале - 1 шт.;
оливкова олія;
по дрібці сушеного базиліка, орегано і чилі;
петрушка - 4-5 гілочок;
сіль, перець.
Приготування
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками, які можна попередньо відварити до напівготовності. У чашу мультиварки наливаємо олію, кладемо туди картоплю, шматочки грибів, всі трави, спеції, часник і зелень. Ретельно все перемішуємо. Зверху викладаємо шматочки капусти кале і виставляємо режим «Випічка» на 30-40 хвилин. Зажаристий картопля з рум'яною скоринкою слід подавати з яйцем пашот, які дуже просто приготувати: у сотейник наливаємо воду, додаємо в неї кілька крапель оцту. Яйце акуратно розбиваємо в миску. У сотейнику робимо вир і вливаємо в воронку виру яйце. Варимо яйце близько 40-60 секунд, а потім дістаємо за допомогою шумівки.
Тушкована картопля з м'ясом і грибами в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» і наливаємо олію. Обсмажуємо в чашу мультиварки подрібнену цибулю і гриби до золотистого кольору. Як тільки гриби і цибулю змінять колір - кладемо до них шматочки м'яса очищений і нарізаний картопля. Не забуваємо додати часник, сіль і перець. Заливаємо м'ясо і картоплю яловичим бульйоном , накриваємо каструлю кришкою і вибираємо режим «Гасіння» на 2 години.
Картопля з грибами в мультиварці зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю, цибулю та моркву чистимо. Бульби картоплі заливаємо водою і варимо, з додаванням лаврового листа і часнику до м'якості. Поки картопля вариться, в мультиварці розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому натерту моркву і дрібно нарізану цибулю. Як тільки цибуля і морква стануть м'якими, додаємо до них гриби і продовжуємо обжарку до тих пір, поки не випарятся надлишки вологи. Викладаємо до овочів шматочки відварного картоплі і заливаємо все сумішшю вершків і сметани. Додаємо сіль і перець за смаком. Накриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Випічка» на 30 хвилин. Готову страву посипаємо сиром і зеленню перед подачею.
Курка з грибами і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Мультиварку розігріваємо в режимі «Випічка», або «Смаження», наливаємо в чашу масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю, терту моркву і гриби. Як тільки пассеровка стане золотистою, до неї слід додати шматочки курки, сіль, перець і чебрець. Готуємо куру 3-4 хвилини. Наливаємо 3 столові ложки олії і обсмажуємо відварна картопля, разом з овочами і м'ясом, до золотистої скоринки. В кінці готування заливаємо блюдо вершками і готуємо ще 4-5 хвилин до загустіння.
Смажена картопля з грибами в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками, які можна попередньо відварити до напівготовності. У чашу мультиварки наливаємо олію, кладемо туди картоплю, шматочки грибів, всі трави, спеції, часник і зелень. Ретельно все перемішуємо. Зверху викладаємо шматочки капусти кале і виставляємо режим «Випічка» на 30-40 хвилин. Зажаристий картопля з рум'яною скоринкою слід подавати з яйцем пашот, які дуже просто приготувати: у сотейник наливаємо воду, додаємо в неї кілька крапель оцту. Яйце акуратно розбиваємо в миску. У сотейнику робимо вир і вливаємо в воронку виру яйце. Варимо яйце близько 40-60 секунд, а потім дістаємо за допомогою шумівки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка з грибами в мультиварці
Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все
Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця
Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте