Печінка з грибами

Смажена печінка з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити і шаткуємо кубиками. Печериці обробляємо, промиваємо і рубаємо великими шматочками. На сковороді розігріваємо трохи оливкового масла, кидаємо шматочок вершкового масла і потім викладаємо цибулю з печерицями. Пасеруємо овочі, помішуючи, до рум'яного кольору, подсаливая за смаком.
Яловичу печінку гарненько промиваємо, видаляємо пленочки і нарізаємо тонкими шматочками. В окремій сковороді розігріваємо олію, викладаємо печінку і обсмажуємо її по 5 хвилин з кожної сторони. Далі додаємо обсмажені гриби, перемішуємо і посипаємо подрібненим кропом. Розкладаємо готову яловичу печінку з грибами по тарілках і подаємо до столу.
Печінка, тушкована з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї страви з грибами, свинячу печінку промиваємо, звільняємо від плівок і нарізаємо шматками. Цибулини і яблука чистимо і шаткуємо великими скибочками. Зелений перчик моєму, видаляємо плодоніжки і нарізаємо шматочками. У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому печінку кілька хвилин.
Окремо пасеруємо цибулю, додаємо грибочки, яблуко і зелений перець. Тепер послідовно чергуючи, нанизуємо на шампури овочі, гриби, яблука, цибулю і печінку, збризкуємо рослинним маслом і обсмажуємо з усіх боків протягом 5 хвилин. Заправляємо паприкою, солимо і перчимо за смаком.
Рецепт печінки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо печінку від плівки і нарізаємо невеликими шматочками. Потім заливаємо його молоком і залишаємо на 2-3 години. Сир натираємо на терочке. Чистимо цибулину і шаткуємо півкільцями. В окремій мисці змішуємо борошно з сіллю і гарненько обвалюємо в цій суміші шматочки печінки.
Розігріваємо на сильному вогні масло і швиденько обсмажуємо печінку до зарум'янювання. Потім перекладаємо її на тарілку, а в тому ж маслечко пасеруємо цибулька і грибочки. Хвилин через 5 викладаємо до овочів печінка, виливаємо сметану і все перемішуємо. Зверху обсипаємо блюдо тертим сиром, закриваємо кришку сковороди і тушкуємо страву до готовності. На гарнір подаємо рис або відварна картопля , прикрасивши печінка з грибами в сметані свіжою зеленню.
Рецепт курячої печінки з грибами
Інгредієнти:
Для соусу:

Печінка розморожуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо їх у чашу мультиварки вже з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо на програмі «Смаження» хвилин 15. Окремо на сковороді пасеруємо подрібнені гриби з цибулею. Потім перекладаємо овочеву обжарку до печінки і переходимо до приготування соусу.
Кладемо в чашку сметану, додаємо трохи борошна і перемішуємо. Додаємо томатну пасту і виливаємо отриманий соус до печінки. Розбавляємо страву трохи водою і готуємо на режимі «Гасіння» 30 хвилин. Ось і все, печінка з грибами в мультиварці готова!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але

Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Печінка в сметані
Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто