Печінка в сметані

Таке блюдо не претендує, звісно, на звання вишуканого, але в якості повноцінного сімейного вечері цілком згодиться. Давайте розглянемо з вами як приготувати печінка в сметані і порадувати своїх рідних смачним блюдом.
Куряча печінка, тушкована в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо, гарненько промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями. Печінку промиваємо, видаляємо плівочку і рубаємо середніми шматочками. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, розігріваємо і обсмажуємо курячу печінку на середньому вогні до рум'яного кольору. Потім додаємо цибулька і гриби, перемішуємо і готуємо до тих пір, поки всі грибочки не осядуть і пустять сік. Після цього викладаємо сметану, приправляємо страву сіллю, чорним меленим перцем за смаком і добре перемішуємо. Далі накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
Яловича печінка, тушкована в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яловичу печінку обробляємо, нарізаємо на невеликі шматочки, підсолюємо, перчимо і обвалюємо в борошні. Потім обсмажуємо їх на сковороді в рослинному масло до утворення рум'яної скоринки. Після цього перекладаємо печінка в каструлю і заливаємо курячим бульйоном . Коли рідина закипить, додаємо сметану, зменшуємо вогонь, викладаємо обсмажені окремо подрібнену цибульку і перемішуємо. Тушкуємо блюдо близько 20 хвилин, а потім розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.
Свиняча печінка в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Печінка добре промиваємо під струменем холодної води, обсушуємо і нарізаємо на середні шматочки. Потім заливаємо печінку молоком і залишаємо на 30 хвилин постояти. Цим часом розігріваємо на сковороді рослинне масло, викладаємо подрібнену цибульку і шматочки печінки. Смажимо все разом протягом 10 хвилин. Сметану змішуємо з гірчицею, додаємо трохи борошна і перемішуємо. Далі заливаємо отриманою масою печінку, посипаємо її спеціями за смаком, додаємо видавлений через прес часник, подрібнену петрушечку і тушкуємо до готовності.
Печінка в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Для соусу:

Приготування
Печінку промиваємо, нарізаємо шматочками і просушуємо. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями. Помідор і часничок рубаємо дрібніші. Тепер в чашу мультиварки наливаємо масло, кидаємо цибулька і печінку. Виставляємо програму «Випічка», закриваємо кришку приладу і засікаємо 20 хвилин.
Цим часом переходимо поки до приготування смачного соусу: сметану з'єднайте з молоком і водою, додаємо шматочки помідорів і видавлений часник. Розмішуємо масу і виливаємо її до печінки. Далі активуємо програму «Гасіння», виставляємо час на 45 хвилин, і чекаємо сигналу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінка, тушкована з картоплею
Печінка, тушкована з картоплею може здатися, на перший погляд, простим стравою. Але це не зовсім так. Тут все залежить від способу приготування і

Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,

Куряча печінка в сметані
Куряча печінка - доступний і корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви. Але самою ніжною і соковитою куряча печінка виходить

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька

Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто