Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - дуже корисний продукт, який періодично обов'язково потрібно включати в раціон. Готується він швидко, а страви виходять смачними і ніжними. Рецепти курячої печінки з вершками чекають вас нижче.
Інгредієнти:
куряча печінка - 400 г;
цибуля ріпчаста великий - 1 шт.;
вершки - 170 мл;
борошно - 2 ст. ложки;
рослинна олія для смаження;
сіль, чорний перець - за смаком.
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Промиту і обсушену печінка обвалюємо в борошні і додаємо до цибулі. Смажимо до появи рум'яної скоринки на печінці. Солимо і перчимо за смаком. Вливаємо вершки, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо хвилин 10-15 до готовності.
Інгредієнти:
куряча печінка - 600 г;
печериці - 300 г;
цибуля - 2 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
вершки 20%-ної жирності - 300 мл;
сіль - за смаком.
Приготування
Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо його на розігрітому рослинному маслі. Гриби нарізаємо шматочками бажаної величини, додаємо їх до цибулі, перемішуємо і залишаємо хвилин на 5. А тим часом готуємо печінку промиваємо її, розрізаємо на шматочки і викладаємо на сковороду. Додаємо сіль і перець за смаком, а хвилин через 5 вливаємо вершки, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще хвилин 10.
Інгредієнти:
куряча печінка - 1 кг;
вершки 20%-ної жирності - 100 мл;
сметана - 50 г;
цибуля - 1 шт.;
червоний перець солодкий - 1 шт.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Курячу печінку промиваємо, чистимо від плівок і нарізаємо шматочками. Цибулю і перець також миємо й чистимо. Перець ріжемо невеликими кубиками, а цибулю дрібно кришимо. У розігріту сковороду вливаємо олію, викладаємо цибулю, смажимо 3 хвилини, додаємо перець і обсмажуємо ще хвилин 5. Після цього додаємо печінку і злегка обсмажуємо. Готуємо соус: змішуємо сметану, вершки, сіль, перець і подрібнений часник. Виливаємо соус в сковороду з печінкою, цибулею і перцем. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 10-12 хвилин.
Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
майонез - 2 ст. ложки;
вершки - 100 мл;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю, потім додаємо натерту на крупній тертці моркву. Обсмажуємо все разом ще 2 хвилини. Після цього викладаємо підготовлену печінку, домашній майонез і заливаємо все це вершками. На невеликому вогні тушкуємо хвилин 10-15.
В якості гарніру до печінки з вершками відмінно підійдуть і макарони, і різні каші, і відварна картопля .
Рецепт печінки у вершках
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Промиту і обсушену печінка обвалюємо в борошні і додаємо до цибулі. Смажимо до появи рум'яної скоринки на печінці. Солимо і перчимо за смаком. Вливаємо вершки, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо хвилин 10-15 до готовності.
Рецепт курячої печінки у вершках з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо його на розігрітому рослинному маслі. Гриби нарізаємо шматочками бажаної величини, додаємо їх до цибулі, перемішуємо і залишаємо хвилин на 5. А тим часом готуємо печінку промиваємо її, розрізаємо на шматочки і викладаємо на сковороду. Додаємо сіль і перець за смаком, а хвилин через 5 вливаємо вершки, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще хвилин 10.
Куряча печінка з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку промиваємо, чистимо від плівок і нарізаємо шматочками. Цибулю і перець також миємо й чистимо. Перець ріжемо невеликими кубиками, а цибулю дрібно кришимо. У розігріту сковороду вливаємо олію, викладаємо цибулю, смажимо 3 хвилини, додаємо перець і обсмажуємо ще хвилин 5. Після цього додаємо печінку і злегка обсмажуємо. Готуємо соус: змішуємо сметану, вершки, сіль, перець і подрібнений часник. Виливаємо соус в сковороду з печінкою, цибулею і перцем. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 10-12 хвилин.
Печінка з вершками
Інгредієнти:
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю, потім додаємо натерту на крупній тертці моркву. Обсмажуємо все разом ще 2 хвилини. Після цього викладаємо підготовлену печінку, домашній майонез і заливаємо все це вершками. На невеликому вогні тушкуємо хвилин 10-15.
В якості гарніру до печінки з вершками відмінно підійдуть і макарони, і різні каші, і відварна картопля .
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,
Куряча печінка в сметані
Куряча печінка - доступний і корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви. Але самою ніжною і соковитою куряча печінка виходить
Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як