Крученики з чорносливом
Зараз мова піде про просте, але при цьому неймовірно смачну страву. Ми розповімо вам, як приготувати крученики з чорносливом. Для їх приготування підійде і свинина, і яловичина, і курка.
Інгредієнти:
свиняча шия нежирна - 800 г;
чорнослив - 150 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Нарізаємо шию скибочками товщиною близько 8 мм. відбиваємо М'ясо, присипаємо сіллю і перцем. Кладемо по 2-3 штучки чорносливу на кожен шматочок. Загортаємо його рулетиком і складаємо зубочисткою. Розігріваємо на сковороді рослинне масло, викладаємо рулети і смажимо з усіх боків до готовності.
Інгредієнти:
м'якоть телятини - 400 г;
сало - 150 г;
чорнослив - 200 г;
сіль, перець;
вершкове масло - 50 г;
вершки - 350 мл;
сухе біле вино - 100 мл
Приготування
Телятину миємо, обсушуємо й нарізаємо впоперек волокон скибочками завтовшки приблизно 1 см Сало ріжемо тонкими смужками тієї ж довжини, що і м'ясо. Чорнослив моєму і заливаємо гарячою водою хвилин на 15.
Кожен шматочок телятини відбиваємо, солимо і перчимо, зверху ближче до краю) кладемо сало, а зверху на чорнослив. Загортаємо м'ясо рулетом, а скріплюємо краю зубочисткою.
Обсмажуємо підготовлені крученики на сковороді з розтопленим вершковим маслом протягом 7-10 хвилин - спочатку (близько 3-4 хвилин) на сильному вогні, а потім на слабкому. Тепер м'ясо зі сковороди прибираємо, жир зливаємо в сотейник, туди ж додаємо вершки і вино. Уварюємо соус на повільному вогні до загусання. Після цього опускаємо в нього наші рулетики і прогріваємо хвилини 3. А потім викладаємо на тарілку і поливаємо вершковим соусом .
Інгредієнти:
філе куряче - 1 кг;
чорнослив - 250 г;
курага - 150 г;
сметана - 100 г;
сіль, перець.
Приготування
Курагу і чорнослив заливаємо окропом і залишаємо хвилин на 20-30 а потім ріжемо смужками. Філе нарізаємо скибочками і акуратно відбиваємо. Посипаємо сіллю і перцем. Зверху викладаємо курагу і чорнослив і звертаємо рулетом. Укладаємо крученики на сковороду таким чином, щоб край був внизу і обсмажуємо до рум'яності. Після цього перекладаємо їх у ємність для гасіння. Сметану змішуємо з 100 мл води і заливаємо рулетики отриманою сумішшю. Тушкуємо хвилин 10 а після чого подаємо до столу.
Крученики зі свинини з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо шию скибочками товщиною близько 8 мм. відбиваємо М'ясо, присипаємо сіллю і перцем. Кладемо по 2-3 штучки чорносливу на кожен шматочок. Загортаємо його рулетиком і складаємо зубочисткою. Розігріваємо на сковороді рослинне масло, викладаємо рулети і смажимо з усіх боків до готовності.
Рецепт кручеників з чорносливом у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Телятину миємо, обсушуємо й нарізаємо впоперек волокон скибочками завтовшки приблизно 1 см Сало ріжемо тонкими смужками тієї ж довжини, що і м'ясо. Чорнослив моєму і заливаємо гарячою водою хвилин на 15.
Кожен шматочок телятини відбиваємо, солимо і перчимо, зверху ближче до краю) кладемо сало, а зверху на чорнослив. Загортаємо м'ясо рулетом, а скріплюємо краю зубочисткою.
Обсмажуємо підготовлені крученики на сковороді з розтопленим вершковим маслом протягом 7-10 хвилин - спочатку (близько 3-4 хвилин) на сильному вогні, а потім на слабкому. Тепер м'ясо зі сковороди прибираємо, жир зливаємо в сотейник, туди ж додаємо вершки і вино. Уварюємо соус на повільному вогні до загусання. Після цього опускаємо в нього наші рулетики і прогріваємо хвилини 3. А потім викладаємо на тарілку і поливаємо вершковим соусом .
Крученики з чорносливом і курагою
Інгредієнти:
Приготування
Курагу і чорнослив заливаємо окропом і залишаємо хвилин на 20-30 а потім ріжемо смужками. Філе нарізаємо скибочками і акуратно відбиваємо. Посипаємо сіллю і перцем. Зверху викладаємо курагу і чорнослив і звертаємо рулетом. Укладаємо крученики на сковороду таким чином, щоб край був внизу і обсмажуємо до рум'яності. Після цього перекладаємо їх у ємність для гасіння. Сметану змішуємо з 100 мл води і заливаємо рулетики отриманою сумішшю. Тушкуємо хвилин 10 а після чого подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крученики з грибами
Крученики з грибами - це дивовижно апетитне блюдо, які сподобається вашим домашнім і гостям. А як їх приготувати, ми вам зараз розповімо. Читайте
Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
Курячі крученики
Крученики - смачна страва української кухні. І сьогодні ми з вами поділимося варіантами приготування курячих кручеників. Читайте наші оригінальні і
Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
Крученики - рецепт
Любите готувати страви української кухні? У такому випадку цей рецепт був створений саме для вас. Курячі крученики - яскравий представник
Яловичина з чорносливом - рецепт
М'ясо з чорносливом виходить незвичайно смачним і ароматним. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається вашим гостям. І