Крученики - рецепт
У цій статті ми вам розповімо, як приготувати курячі крученики. Це страва української кухні. Для їх приготування шматочки курячого філе відбиваються, і в них загортається різна начинка. Готові рулетики перев'язують ниткою або скріплюють шпажками, потім вони обсмажуються до рум'яності, а потім ще іноді протушиваются в соусі. Блюдо дуже смачне і ситне, і водночас доступне, адже готується з зовсім звичайних продуктів.
Інгредієнти:
куряче філе - 05 кг;
бекон - 100 г;
твердий сир - 150 г;
масло вершкове - 50 г;
зелень петрушки - 30 г;
перець і сіль - за смаком;
яйця - 1 шт.;
панірувальні сухарі;
рослинне масло.
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо й нарізаємо пластинами, трохи їх відбиваємо. Кожен шматочок солимо і перчимо. Зелень петрушки змішуємо з м'яким вершковим маслом. Бекон дрібненько ріжемо, а сир тремо на тертці. Додаємо все це до вершкового масла і добре перемішуємо. На кожен шматочок відбитого філе викладаємо трохи начинки і звертаємо рулетом. Перев'язуємо кожен крученик кулінарною ниткою, маку спочатку в яйце, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Обсмажуємо на сковороді з добре розігрітою рослинною олією до рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
куряче філе - 600 г;
цибуля - 2 шт.;
чорнослив - 300 г;
вершки 20%-ної жирності - 100 мл;
соєвий соус - 80 мл;
майонез - 200 г;
сіль і перець.
Приготування
Попередньо промите і обсушенное філе нарізаємо пластинами. Трохи їх відбиваємо, солимо і перчимо. Перемішуємо соєвий соус з майонезом, цибулю подрібнюємо і викладаємо разом з куркою в маринад. Прибираємо в холодильник приблизно на годину, а можна і більше. Тим часом промиваємо чорнослив і обсушуємо його. Якщо чорнослив із кісточками, то їх необхідно видалити. Тепер дістаємо м'ясо з маринаду, на кожен шматочок викладаємо трохи чорносливу, і формуємо рулетики. Перев'язуємо їх ниткою і викладаємо у форму, в якій будемо запікати. Зверху на крученики з курки викладаємо цибулю з маринаду, поливаємо їх самим маринадом, а потім заливаємо вершками. Ставимо форму в попередньо розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах близько півгодини.
Крученики з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо й нарізаємо пластинами, трохи їх відбиваємо. Кожен шматочок солимо і перчимо. Зелень петрушки змішуємо з м'яким вершковим маслом. Бекон дрібненько ріжемо, а сир тремо на тертці. Додаємо все це до вершкового масла і добре перемішуємо. На кожен шматочок відбитого філе викладаємо трохи начинки і звертаємо рулетом. Перев'язуємо кожен крученик кулінарною ниткою, маку спочатку в яйце, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Обсмажуємо на сковороді з добре розігрітою рослинною олією до рум'яної скоринки.
Курячі Крученики з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо промите і обсушенное філе нарізаємо пластинами. Трохи їх відбиваємо, солимо і перчимо. Перемішуємо соєвий соус з майонезом, цибулю подрібнюємо і викладаємо разом з куркою в маринад. Прибираємо в холодильник приблизно на годину, а можна і більше. Тим часом промиваємо чорнослив і обсушуємо його. Якщо чорнослив із кісточками, то їх необхідно видалити. Тепер дістаємо м'ясо з маринаду, на кожен шматочок викладаємо трохи чорносливу, і формуємо рулетики. Перев'язуємо їх ниткою і викладаємо у форму, в якій будемо запікати. Зверху на крученики з курки викладаємо цибулю з маринаду, поливаємо їх самим маринадом, а потім заливаємо вершками. Ставимо форму в попередньо розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні
Куряче філе з сиром
Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче
Крученики з грибами
Крученики з грибами - це дивовижно апетитне блюдо, які сподобається вашим домашнім і гостям. А як їх приготувати, ми вам зараз розповімо. Читайте
Куряче філе з помідорами
Куряче філе з помідорами - це чудове ситне блюдо, яке виручить будь-яку господарку, коли не вистачає часу на готування. Ми приготували для вас кілька
Курячі крученики
Крученики - смачна страва української кухні. І сьогодні ми з вами поділимося варіантами приготування курячих кручеників. Читайте наші оригінальні і
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити