Рулети з курячого філе

Рецепт рулету з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе надрізаємо уздовж, але не до самого кінця. Розгортаємо його і добре відбиваємо, накривши при цьому харчовою плівкою. Нарізаємо Тонкими смужками бекон. Точно так само ріжемо огірки та перець. На плівку викладаємо 4-5 смужок бекону внапуск. Зверху кладемо підготовлену відбиту грудку, солимо і посипаємо спеціями. На край викладаємо сир, огірок і перець. Тепер все це акуратно згортаємо рулетом. Кожен шматочок загортаємо у плівку (рукав для запікання) і добре закріплюємо краю, для того, щоб при запіканні не витікав сік. На деко наливаємо олію, викладаємо наші рулетики і наливаємо воду. Вона повинна покривати заготовки на 2 см. При температурі близько 200 градусів запікаємо в духовці 40-50 хвилин. Коли рулетики будуть готові, знімаємо плівку.
Рулет з курячим філе
Інгредієнти:
Приготування
Філе разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, кріп дрібно кришимо, додаємо збитий яєчний білок, сіль і перець за смаком. Гарненько все перемішуємо. На деко розстилаємо фольгу, а на неї рівним шаром розкладаємо підготовлений фарш. Перець миємо, видаляємо в ньому серцевиною і ріжемо дрібними кубиками. Розкладаємо перець рівним шаром на фарш. Акуратно згортаємо рулет. Загортаємо його в фольгу і укладаємо на деко. В духовці при температурі 200 градусів випікаємо 50 хвилин.
Рулет «Куряче філе з грибами»
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, на крупній тертці трьом сир, кріп подрібнюємо. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо його близько 1 хвилини, потім додаємо шампіньйони, нарізані шматочками, солимо і перчимо. Обсмажуємо гриби до готовності. Куряче філе акуратно відбиваємо, посипаємо сіллю і перцем, а зверху розподіляємо тертий сир і кріп. Зверху рівним шаром кладемо гриби і акуратно згортаємо рулет. Обсмажуємо на рослинному маслі до утворення золотистої скоринки. А потім перекладаємо рулетики на деко і при температурі 180 градусів запікаємо близько 20 хвилин.
Рулет із курячого філе з чорносливом
Інгредієнти:

Приготування
Чорнослив замочуємо в гарячій воді. Куряче філе розрізаємо вздовж на 2 частини і кожну з них відбиваємо з обох сторін. Часник видавлюємо через прес. Кожен шматочок філе змащуємо часником, а зверху кладемо нарізану смужками чорнослив. Філе згортаємо рулетом, закріплюємо дерев'яними шпажками. Сметану змішуємо з яйцем, солимо за смаком. Отриманим соусом змащуємо рулетики. Запікаємо в духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні

Куряче філе з сиром
Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче

Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо

Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його

Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити

Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього