Вернуться назад Распечатать

Як приготувати лангет з індички?

Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса, нарізані довгими тонкими скибочками, схожими на язички і підсмажені на сковороді. З французької язика лангет перекладається як язичок. Лангет, приготований з м'ясної вирізки, виходить особливо смачною. Приготувати це блюдо дуже просто, а головне швидко. Сьогодні ми поговоримо про приготуванні лангета з індички.

Лангет з індички


Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • грудка індички - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль - за смаком;

  • чорний мелений перець;

  • борошно для панірування;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Яйце розтираємо з сіллю, перцем і подрібненим часником. Вимиту грудку індички обсушуємо й нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо м'ясо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо і відправляємо в холодильник маринуватися 3 години. Кожен шматочок м'яса обвалюємо в борошні й опускаємо в яєчну суміш. Смажимо на розігрітій олії до золотистої скоринки.

    Лангет з м'яса індички


    Інгредієнти:

  • філе індички;

  • масло топлене;

  • перець чорний мелений;

  • вино біле сухе;

  • гірчиця;

  • сіль;

  • зелень;

  • ріпчасту цибулю.


  • Приготування
    М'ясо обмиваємо і обсушуємо серветкою. Розрізаємо на довгасті шматочки, відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Укладаємо м'ясо в миску, додаємо 1/4 склянки вина і гірчицю . Залишаємо просочитися 30 хвилин. Смажимо м'ясо на розпеченій сковороді одну хвилину з кожної сторони. Викладаємо м'ясо на блюдо, додаємо трохи припущений цибулю і прикрашаємо зеленню.

    Смачний лангет з індички


    Інгредієнти:

  • філе індички - 600г;

  • сало топлене - 30 г;

  • м'ясний сік - 100 мл;

  • мелений перець;

  • зелень;

  • сіль.


  • Приготування
    Нарізаємо м'ясо на порційні шматочки, відбиваємо дерев'яним молотком. М'ясо має бути достатньо тонким. Посипаємо його сіллю і перцем. Розігріваємо сало і обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистої скоринки. М'ясо розкладаємо по тарілках, поливають м'ясним соком і подаємо з гарніром.

    Рецепт лангета з індички


    Інгредієнти:



  • філе індички 250 г;

  • рослинна олія;

  • помідор - 2 шт.;

  • твердий сир - 50 г;

  • Як приготувати лангет з індички?

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • перець;

  • гриби шампіньйони - 200 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Шматочки м'яса відбиваємо, солимо, присипаємо перцем і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Окремо смажимо гриби, цибулю і помідори, нарізані на чотири частини. Перекладаємо всі інгредієнти в чавунець, додаємо спеції, воду і тушкуємо на середньому вогні 35 хвилин, в кінці засипаємо все натертим сиром, вимикаємо вогонь і даємо трохи постояти.