Лангет - це шматки м'яса, нарізані довгими тонкими скибочками, схожими на язички і підсмажені на сковороді. З французької язика лангет перекладається як язичок. Лангет, приготований з м'ясної вирізки, виходить особливо смачною. Приготувати це блюдо дуже просто, а головне швидко. Сьогодні ми поговоримо про приготуванні лангета з індички.
Лангет з індички
Інгредієнти: яйце - 1 шт.; грудка індички - 1 шт.; часник - 2 зубчики; сіль - за смаком; чорний мелений перець; борошно для панірування; рослинне масло. Приготування Яйце розтираємо з сіллю, перцем і подрібненим часником. Вимиту грудку індички обсушуємо й нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо м'ясо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо і відправляємо в холодильник маринуватися 3 години. Кожен шматочок м'яса обвалюємо в борошні й опускаємо в яєчну суміш. Смажимо на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Лангет з м'яса індички
Інгредієнти: філе індички; масло топлене; перець чорний мелений; вино біле сухе; гірчиця; сіль; зелень; ріпчасту цибулю. Приготування М'ясо обмиваємо і обсушуємо серветкою. Розрізаємо на довгасті шматочки, відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Укладаємо м'ясо в миску, додаємо 1/4 склянки вина і гірчицю . Залишаємо просочитися 30 хвилин. Смажимо м'ясо на розпеченій сковороді одну хвилину з кожної сторони. Викладаємо м'ясо на блюдо, додаємо трохи припущений цибулю і прикрашаємо зеленню.
Смачний лангет з індички
Інгредієнти: філе індички - 600г; сало топлене - 30 г; м'ясний сік - 100 мл; мелений перець; зелень; сіль. Приготування Нарізаємо м'ясо на порційні шматочки, відбиваємо дерев'яним молотком. М'ясо має бути достатньо тонким. Посипаємо його сіллю і перцем. Розігріваємо сало і обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистої скоринки. М'ясо розкладаємо по тарілках, поливають м'ясним соком і подаємо з гарніром.
Рецепт лангета з індички
Інгредієнти:
філе індички 250 г; рослинна олія; помідор - 2 шт.; твердий сир - 50 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; перець; гриби шампіньйони - 200 г; сіль. Приготування Шматочки м'яса відбиваємо, солимо, присипаємо перцем і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Окремо смажимо гриби, цибулю і помідори, нарізані на чотири частини. Перекладаємо всі інгредієнти в чавунець, додаємо спеції, воду і тушкуємо на середньому вогні 35 хвилин, в кінці засипаємо все натертим сиром, вимикаємо вогонь і даємо трохи постояти.