Картопля, фарширована грибами

Картопля, фарширована фаршем і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Лук очищаємо і ріжемо дрібними кубиками разом з обробленими грибами. Часник чистимо, подрібнюємо. У м'ясний фарш додаємо підготовлені овочі, суху м'яту, підсолюємо, приправляємо спеціями і гарненько перемішуємо.
Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо холодною водою, акуратно зрізаємо шапочки і вирізаємо середину. Трохи підсолюємо картопля всередині, викладаємо фарш і переходимо до приготування підливи. Моркву очищаємо і тремо на крупній терочке. Помідор шаткуємо невеликими шматочками. Тепер серцевинки картоплі розподіляємо рівномірно поверх фаршированої картоплі . Зверху кладемо моркву, розламуємо лавровий листочок, викладаємо помідори, часничок, цибулька і томатну пасту. Все це зверху додаємо сіль і приправляємо трохи перчиком.
У чашу мультиварки наливаємо трохи води, викладаємо картоплю, закриваємо кришку і виставляємо режим «Гасіння» на 15 години і готуємо до звукового сигналу.
Картопля, фарширована грибами у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Бекон і очищений часник подрібнюємо, викладаємо на сковороду і обсмажуємо на рослинному маслечко. Гриби обробляємо, промиваємо і теж дрібно шаткуємо скибочками. Викладаємо їх до бекону і пасеруємо близько 3 хвилин, помішуючи. Далі вливаємо вершки, солимо, перчимо масу і прогріваємо протягом 1 хвилини. Картопля промиваємо, обсушуємо і загортаємо у фольгу. Викладаємо заготовки на деко і запікаємо до готовності при 180 градусах. Після чого розгортаємо і ставимо на кожній картоплі невеликий надріз. Кладемо всередину приготовлену начинку, перекладаємо картоплю на блюдо, посипаємо тертим сиром і свіжою зеленню.
Картопля, фарширована грибами в духовці
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Картопля промиваємо, кладемо в каструлю з водою і ставимо на повільний вогонь варитися. А цим часом робимо поки начинку: цибулю

Тим часом вже готова наша картопелька. Воду зливаємо, картопля остуджуємо, акуратно зрізаємо кришечки і обережно, не поспішаючи, чайною ложечкою, виймаємо серцевину. М'якоть подрібнюємо ножем, додаємо до неї нашу начинку, кладемо трохи сметани і перемішуємо. Наповнюємо овочеві кошики цієї густою сумішшю і відставляємо їх поки в сторону.
Потім ми робимо з вами заправку. Для цього наливаємо в миску вершки, додаємо до них соєвого соусу і трохи подрібненої зелені. Все розмішуємо і поливаємо фарширований картопля. Потім ставимо деко з стравою в духовку і запікаємо приблизно 30 хвилин при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована картопля з грибами
Тушковану картоплю з грибами можна подавати і в якості самостійного блюда, і у вигляді гарніру до м'яса. Страва вийде ситним, ароматним і смачним.

Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з

Фарширована картопля
Картопля - універсальний продукт, з якого можна зробити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як його смачно

Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо

Картопля, фарширована фаршем
Картопля, фарширована фаршем - прекрасна закуска до святкового столу. Таке блюдо добре подавати на фуршетах або банкетах, а також в якості гарніру на

Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте