Кошики з грибами - рецепт
Легка закуска з грибами - ідеальний варіант для ланчу з собою, або навіть закуски на фуршеті. Прості в приготуванні і дуже смачні кошики з грибами обов'язково порадують вас своїм смаком, а переконатися в цьому можна випробувавши рецепти з нашої статті.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 упаковка;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
болгарський перець - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1/2 шт.;
гриби - 150 г;
сухе біле вино - 1/3 ст.;
куряче філе - 1 шт.;
діжонська гірчиця - 2 ч. ложки;
сіль, перець;
свіжа зелень.
Приготування
У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізані гриби протягом 30 секунд. Додаємо до грибів болгарський перець і ріпчасту цибулю в наступну хвилину. Підсилюємо жар і вливаємо на сковороду вино, постійно помішуючи, чекаємо, поки надлишки рідини випарятся. Знімаємо сковороду з вогню і додаємо до пассеровке шматочки курятини, гірчицю, сіль з перцем і петрушку. Ретельно все перемішуємо.
Розкачуємо лист листкового тіста і нарізаємо його квадратами зі стороною 5 див. Розкладаємо шматочки тіста у форми для кексів і викладаємо в центр по столовій ложці начинки з куркою і грибами. Випікаємо кошики 12-15 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 упаковка;
оливкова олія;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
сіль, перець;
біле сухе вино - 3 ст. ложки;
свіжий чебрець - 1 гілочка;
тертий пармезан - 4 ст. ложки;
козячий сир - 50 г;
помідори - 2 шт.;
яловичий фарш - 200 г;
печериці - 7-8 шт.
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Тісто розкачуємо, укладаємо у форми для тарталеток тісто і випікаємо до золотистого кольору.
Поки кошики готуються, займемося начинкою. У сковороді розігріваємо масло і пасеруємо на ньому цибулю до прозорості. Додаємо до пассеровке нарізані гриби і додаємо сіль майбутню начинку. Обсмажуємо гриби до тих пір, поки надлишки вологи не випарятся, після чого додаємо фарш і чебрець, злегка обсмажуємо м'ясо, заливаємо вином і залишаємо сковороду на вогні, поки надлишки вологи не випарятся. Злегка остигнула начинку розкладаємо по кошиках з тіста, кладемо поверх шар козячого сиру і посипаємо тертим пармезаном. Поверх кожного кошика викладаємо скибочки томатів. Ставимо м'ясні кошики з грибами в духовку і випікаємо 5-7 хвилин при 180 градусах. Подаємо кошики до столу відразу ж після випікання.
Рецепт кошичків з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізані гриби протягом 30 секунд. Додаємо до грибів болгарський перець і ріпчасту цибулю в наступну хвилину. Підсилюємо жар і вливаємо на сковороду вино, постійно помішуючи, чекаємо, поки надлишки рідини випарятся. Знімаємо сковороду з вогню і додаємо до пассеровке шматочки курятини, гірчицю, сіль з перцем і петрушку. Ретельно все перемішуємо.
Розкачуємо лист листкового тіста і нарізаємо його квадратами зі стороною 5 див. Розкладаємо шматочки тіста у форми для кексів і викладаємо в центр по столовій ложці начинки з куркою і грибами. Випікаємо кошики 12-15 хвилин при 180 градусах.
Кошики з фаршем, грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Тісто розкачуємо, укладаємо у форми для тарталеток тісто і випікаємо до золотистого кольору.
Поки кошики готуються, займемося начинкою. У сковороді розігріваємо масло і пасеруємо на ньому цибулю до прозорості. Додаємо до пассеровке нарізані гриби і додаємо сіль майбутню начинку. Обсмажуємо гриби до тих пір, поки надлишки вологи не випарятся, після чого додаємо фарш і чебрець, злегка обсмажуємо м'ясо, заливаємо вином і залишаємо сковороду на вогні, поки надлишки вологи не випарятся. Злегка остигнула начинку розкладаємо по кошиках з тіста, кладемо поверх шар козячого сиру і посипаємо тертим пармезаном. Поверх кожного кошика викладаємо скибочки томатів. Ставимо м'ясні кошики з грибами в духовку і випікаємо 5-7 хвилин при 180 градусах. Подаємо кошики до столу відразу ж після випікання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з грибами
Слойки з грибами - це просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подати до чаю або кави. Давайте розберемо кілька простих рецептів цієї
Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
Налисники з грибами
Налисники - це, ті ж самі млинці, які можна загорнути начинку. І зараз ми вам розповімо, як їх зробити з грибами. Вийде смачна, оригінальна і ситна
Картопляні кошики з грибами
Картопляні кошики з грибами - це смачне і оригінальне блюдо для фуршетного або святкового столу. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих
Кошики з фруктами
Якщо ви хочете здивувати гостей або домочадців (або і тих, і інших одночасно), пропонуємо вам зробити чудовий десерт - кошики з фруктами. Випікати їх
Різотто з печерицями
Різотто - популярне італійське блюдо, приготоване з спеціальних сортів рису. Його роблять з додаванням м'яса, овочів, грибів. І зараз ми поділимося з