Слойки з грибами
Слойки з грибами - це не просто смачне, але і зручне блюдо, яке можна взяти з собою на роботу або навчання, а можна просто з'їсти будинку з чаєм.
Інгредієнти:
молоко - 250 мл;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
борошно - 1 ст. ложка;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
гриби - 200 г;
копчена курка - 140 г;
сир - 85 м;
суміш італійських трав - 1 ч. ложка;
солоне тісто - 500 г;
яйце.
Приготування
Готуємо білий соус : борошно з маслом обсмажуємо 2-3 хвилини, потім заливаємо все молоком і варимо, помішуючи, до загустіння. Приправляємо соус сіллю, перцем і сумішшю трав.
Гриби ріжемо пластинами і смажимо до золотистого кольору, не забувши приправити. За 5 хвилин до готовності кладемо на сковороду кубики копченої курки.
Листкове тісто розкачуємо і вирізаємо з нього великі кола. У центр кожного кола кладемо курку з грибами, жменю тертого сиру і заливаємо все білим соусом. Защипуємо обидва краї кола і змащуємо слойку збитим яйцем. Випікаємо слойки 25 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 упаковка;
картопля - 3-4 шт.;
гриби - 200 г;
рослинна олія;
вершкове масло - 20 г;
свіжа зелень - 1 пучок;
сир «Фета» - 150 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Гриби нарізаємо пластинами і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії.
Картоплю чистимо і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Розминаємо готові бульби з маслом до стану пюре. Змішуємо пюре з сиром, зеленню і смаженими грибами.
Листкове тісто розкачуємо і нарізаємо квадратами. У центр кожного квадрата кладемо по ложці картопляної начинки і підверніть краї тіста мішечком. Змащуємо слойки збитим яйцем, для того, щоб після випікання вони вкрилися апетитною золотистою скоринкою, а потім викладаємо їх на деко, попередньо змащений маслом.
Випікаємо слойки при 190 градусах до рум'яного кольору.
Слойки з куркою, сиром і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо білий соус : борошно з маслом обсмажуємо 2-3 хвилини, потім заливаємо все молоком і варимо, помішуючи, до загустіння. Приправляємо соус сіллю, перцем і сумішшю трав.
Гриби ріжемо пластинами і смажимо до золотистого кольору, не забувши приправити. За 5 хвилин до готовності кладемо на сковороду кубики копченої курки.
Листкове тісто розкачуємо і вирізаємо з нього великі кола. У центр кожного кола кладемо курку з грибами, жменю тертого сиру і заливаємо все білим соусом. Защипуємо обидва краї кола і змащуємо слойку збитим яйцем. Випікаємо слойки 25 хвилин при 180 градусах.
Рецепт слойок з картоплею і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби нарізаємо пластинами і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії.
Картоплю чистимо і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Розминаємо готові бульби з маслом до стану пюре. Змішуємо пюре з сиром, зеленню і смаженими грибами.
Листкове тісто розкачуємо і нарізаємо квадратами. У центр кожного квадрата кладемо по ложці картопляної начинки і підверніть краї тіста мішечком. Змащуємо слойки збитим яйцем, для того, щоб після випікання вони вкрилися апетитною золотистою скоринкою, а потім викладаємо їх на деко, попередньо змащений маслом.
Випікаємо слойки при 190 градусах до рум'яного кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з сиром
Слойки з сиром дозволяють нагодувати навіть самого перебірливого їдця, не тільки смачно, але і корисно. Кілька ароматних слойок, і половина добової
Слойки з сиром і шинкою
Слойки з сиром - це, звичайно ж, класика кулінарного жанру, з яким знайомі багато. І в нашій статті ми зібрали деякі оригінальні і смачні рецепти
Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки
Булочка з повидлом
Думаєте, щоб такого новенького і смачненького зробити до чаю? Пропонуємо відмінне і просте рішення - з слойки з повидлом. Давайте розглянемо декілька
Слойки з варенням
Якщо ви любите шаруваті булочки з різними начинками, то зверніть свою увагу на цю статтю. У ній ми розповімо, як спекти слойки з варенням, причому