Зрази з грибами - рецепт

Рецепт картопляних зраз з грибами
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Як приготувати зрази з грибами? Отже, картоплю добре промиваємо, заливаємо холодною водою і відварюємо до готовності. Лук очищаємо і подрібнюємо кубиками. Печериці миємо, обсушуємо і так само дрібно нарізаємо. Готовий відварна картопля очищаємо від шкірки і розминаємо товкачиком в пюре, додавши куряче яйце, сіль і перець за смаком. Далі у сковороду наливаємо трохи олії і обсмажуємо гриби з цибулею до золотистого кольору протягом 15 хвилин на слабкому вогні. Начинку солимо, перчимо й залишаємо остигати. З картопляної маси формуємо невелику коржик, в центр кладемо трохи начинки і щільно загортаємо, надаючи їй форму котлетки.
Приступаємо до приготування соусу: для цього змішуємо сметану, видавлений через прес часник і дрібно порубаний кріп. Котлети мачає в заздалегідь збите яйце, обвалюють у панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо зрази з картоплі з грибами гарячими з приготованим раніше сметанним соусом.
Рецепт курячих зраз з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо і, разом з грибами, дрібно нарізаємо, а потім обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Одне яйце відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і дрібно рубаємо. У невеликій мисці змішуємо гриби з цибулею, яйце, подрібнену зелень кропу і петрушки, солимо, перчимо начинку за смаком і ретельно перемішуємо. Шматочок хліба вимочуємо в молоці і, добре віджавши, додаємо у фарш разом зі збитими яйцями, все перемішуємо до однорідної консистенції. Курячий фарш поділяємо на невеликі коржі, в центр кожної кладемо начинку і заліплюємо краю. Курячі зрази з грибами обвалюють у панірувальних сухарях і обсмажуємо з усіх боків до готовності.
Рецепт м'ясних зраз з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку зробимо начинку: цибулю і гриби чистимо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді.
До засмажки додаємо заздалегідь зварені і дрібно порубані яйця. Начинку гарненько перемішуємо, солимо і перчимо.

Подаємо зрази з грибами і яйцем гарячими, з гарніром з макаронів, картопляним пюре або овочами.
Познайомиться з іншими рецептами зраз можна в нашому матеріалі картопляні котлети з грибами і зрази з сиром
Рекомендуємо добрі рецепти

Зрази з сиром
Зрази - страва слов'янське. Саме тому воно поширене на території Росії і країн СНД. Звичайно, варіантів приготування цієї страви дуже багато, але ми

Зрази з гарбуза
Зрази являють собою довгасту котлету з начинкою. Традиційна це м'ясна котлетка з начинкою з яєць або цибульно-грибної суміші. А сьогодні ми підкажемо

Курячі котлети з грибами
Котлети - дуже смачне і соковите блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Готують їх зазвичай з картопляним пюре,

Зрази з печінкою
Зрази - традиційне блюдо в польської, литовської, білоруської і української кулінарних традиціях Являє собою котлету або м'ясний рулетик з начинкою.

Картопляні деруни - рецепт
Картопляні деруни - популярна страва білоруської кухні, яке з'явилося в XIX столітті. Їх зазвичай подають зі сметаною, будь-яким соусом або просто з

М'ясні зрази з яйцем
Зрази - це популярне блюдо російської, білоруської, української кухні. Являє собою просту котлету з начинкою. І зараз ми вам розповімо, як смачно і