Картопляні деруни - рецепт

Картопляні деруни з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо і натираємо на дрібній терочке. Далі беремо будь-який твердий сир, на свій смак і теж подрібнюємо на тертці. У мисці з'єднуємо картоплю, сир, додаємо куряче яйце, солимо і перчимо за смаком. Потім всипаємо борошно і ретельно все перемішуємо до однорідності. Після цього ставимо сковороду на плиту газову і розігріваємо в ній рослинне масло.
Далі викладаємо картопляну масу за допомогою столової ложки і формуємо невеликі коржі. Обсмажуємо деруни з двох боків до утворення скоринки і подаємо з вершковим маслом або охолодженої сметанкою.
Рецепт картопляних драніков з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо, обробляємо і подрібнюємо. Після цього кидаємо їх на розпечену сковорідку і обсмажуємо на вершковому маслечко. Картоплю миємо під холодною водою, очистити від шкірки і натираємо на середній терочке, після чого перекладаємо на друшляк і залишаємо на деякий час, щоб злилася вся зайва рідина.
Потім перемішуємо натертий картоплю з остиглими грибочками, яйцем, вливаємо молоко, всипаємо борошно і солимо за смаком. Далі викладаємо картопляну масу невеликими порціями на гарячу сковороду, намазаний маслом і обсмажуємо деруни з обох сторін до готовності.
Картопляні деруни без борошна
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю очищаємо і натираємо на середній терочке або подрібнюємо за допомогою блендера. Тепер залишаємо масу на 15 хвилин постояти, обережно зливаємо сік, що виділився, і солимо за смаком. Далі розбиваємо куряче яйце і вливаємо домашній кефір . Гарненько перемішуємо і додаємо невеликими порціями манку. Беремо велику сковороду, наливаємо в неї масла і ставимо на сильний вогонь розігріватися. Обсмажуємо деруни до золотисто-коричневого кольору на середньому вогні з обох сторін, не забуваючи додавати постійно трохи масла перед кожною новою партією.
Картопляні деруни з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо, очищаємо і натираємо на крупній терочке. Через кілька хвилин зливаємо акуратно весь сік, що утворився,

Розігріваємо Сковороду з маслом, викладаємо ложкою трохи картопляної маси, зверху кладемо фарш і знову заливаємо картоплею. Обсмажуємо котлетки на середньому вогні з двох боків до рум'яного кольору. Потім перекладаємо картопляні деруни з м'ясом в чавунець, закриваємо кришкою, ставимо в духовку і доводимо на повільному вогні до готовності. Подаємо блюдо гарячим з охолодженої сметанкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопляні деруни
Ну, хто не знає, що таке деруни? Це ті ж деруни, тільки називаються по-іншому. Деякі вміють готувати цю страву, а деякі - ні. Дана стаття пропонує

Картопляні млинці
Млинці на основі картоплі виходять трохи більш ніжними, ніж усім відомі деруни, а готуються аналогічно - з тертої картоплі, або пюре: швидко і дуже

Деруни з м'ясом, рецепт
Деруни знайомі дуже багатьом господиням. А чи знаєте ви, що це блюдо можна приготувати не за звичайним рецептом? Адже звичайними дерунами зараз

Деруни в горщику
Відомі і улюблені багатьма деруни можна не тільки посмажити на сковороді і подати до столу. З них вийде відмінний і ситне блюдо, якщо приготувати їх

Деруни з сиром
Деруни - це традиційна страва української і білоруської кухонь, яке має безліч варіантів приготування. Основний інгредієнт у них картопля, до нього

Деруни з фаршем
Деруни - це популярне блюдо, яке з'явилося в білоруській кухні, але вже давно відоме по всьому світу. Їх можна робити з різними начинками і подавати