Картопляні млинці
Картопляні млинці - просте, ситне блюдо, але, незважаючи на це, його подають навіть в меню деяких ресторанів. Деруни , тертики, деруни як їх тільки не називають. А ще й різновиди картопляних млинців у безлічі з'явилися. І пюре, і з кефіром. Хочете дізнатися, як приготувати картопляні млинці? Ласкаво просимо в нашу тему.
Інгредієнти:
картопля - 5 шт.;
цибуля - 1 шт.;
яйце - 3 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
олія дезодорована;
сіль, перець - за смаком;
часник.
Приготування
Саме, мабуть, неприємне, це коли раніше доводилося терти картоплю вручну. Зараз за нас це робить кухонний комбайн. У натерту масу додаємо інші компоненти і швиденько, поки тісто не почорніло, випікаємо товстенькі млинці. Вогонь занадто сильним робити не потрібно, а то млинці зарум'яняться зовні, а всередині картопля залишиться сирим. Зі сметанкою і часничком - смакота невимовна.
Інгредієнти:
картопля - 400 г;
яйце - 4 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
молоко - 400 мл;
олія дезодорована;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Ці млинці нічого спільного не мають з дерунами, але з'їдаються вони не менш швидко, і з великим апетитом. Якщо залишками пюре ми не маємо, то доведеться готувати свіже. Його потрібно остудити, а потім додати по черзі, розмішуючи, яйця, борошно, приправи. Смажимо як звичайні млинці, тільки не занадто тонкі.
Інгредієнти:
картопля - 4 шт.;
кефір - 15 ст.;
яйце - 3 шт.;
борошно - 8 ст. ложок;
масло - для смаження;
«Пармезан» - 50 р;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Картоплини і сир натираємо, розбиваємо яйце, подрібнений цибулю, кефір. Розмішуємо, сиплемо спеції і підмішуємо борошно. Смажимо товсті млинці. Таке блюдо смачно їсти зі сметаною і часником. А можна придумувати на його основі різні листкові пироги.
Картопляні млинці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Саме, мабуть, неприємне, це коли раніше доводилося терти картоплю вручну. Зараз за нас це робить кухонний комбайн. У натерту масу додаємо інші компоненти і швиденько, поки тісто не почорніло, випікаємо товстенькі млинці. Вогонь занадто сильним робити не потрібно, а то млинці зарум'яняться зовні, а всередині картопля залишиться сирим. Зі сметанкою і часничком - смакота невимовна.
Млинці з картопляного пюре
Інгредієнти:
Приготування
Ці млинці нічого спільного не мають з дерунами, але з'їдаються вони не менш швидко, і з великим апетитом. Якщо залишками пюре ми не маємо, то доведеться готувати свіже. Його потрібно остудити, а потім додати по черзі, розмішуючи, яйця, борошно, приправи. Смажимо як звичайні млинці, тільки не занадто тонкі.
Картопляні млинці на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Картоплини і сир натираємо, розбиваємо яйце, подрібнений цибулю, кефір. Розмішуємо, сиплемо спеції і підмішуємо борошно. Смажимо товсті млинці. Таке блюдо смачно їсти зі сметаною і часником. А можна придумувати на його основі різні листкові пироги.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вівсяні млинці
Вівсяні млинці - не тільки смачний, але і корисний сніданок, який можна їсти постійно. Приготувати вівсяні млинці можна багатьма способами, тому ми
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Заварні млинці на кефірі
Солодкі млинці - це прекрасний і смачний варіант сніданку для всієї родини. Їх можна пекти на кисляку, ряжанка, молоко, йогурт. І сьогодні ми
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці зі згущеним молоком
Хто з нас не любить млинці на сніданок?! Дивовижне ласощі, чи не правда? І сьогодні ми розповімо вам, як їх приготувати зі згущеним молоком. Читаємо
Заварні гречані млинці
Млинці - популярне блюдо російської кухні. А чи знаєте ви, що їх можна приготувати з гречаної муки? Ні, тоді давайте розберемося, як спекти дивовижні