Курячі котлети в мультиварці
Якщо ви не любите довго стояти біля плити і витрачати всі свої сили і час на приготування їжі, то тоді цей рецепт саме для вас! Пропонуємо вашій увазі рецепт шалено смачних і соковитих курячих котлет, приготованих в мультиварці.
Мінімум зусиль і максимум смакового задоволення і радості! Такі котлетки стануть прекрасною прикрасою будь-якого обіднього столу і без праці доповнять святкове застілля. Вони виходять дуже смачними і до них підійдуть практично всі гарніри. Повірте, і діти, і дорослі будуть просто в захваті від цього страви! Не вірите? Тоді давайте приготуємо їх разом, і ви самі у всьому переконаєтеся!
Інгредієнти:
куряче м'ясо (стегенця) - 300 г;
цибуля ріпчаста - 100 г;
часник - 2 зубчики;
вершки 15% - 100 мл;
хліб білий - 100 г;
яйце - 1 шт.;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Рецепт курячих котлет в мультиварці досить простий. Спочатку замочуємо білий хліб у вершках і залишаємо на 10 хвилин розбухати. Цим часом промиваємо курку і разом з хлібом, часником та цибулею пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо блендером. В отриману масу додаємо яйце, солимо і приправляємо спеціями за смаком. З готового курячого фаршу ліпимо невеликі котлетки однакової форми. У резервуар мультиварки Панасонік (або будь-який інший) наливаємо трохи води, викладаємо в чашу курячі котлети, закриваємо кришкою і готуємо, виставивши режим «На пару» приблизно 30 хвилин. От і все! Подаємо їх з запеченою картоплею та салатом із свіжих овочів!
Інгредієнти:
курячий фарш - 500 г;
сир - 100 г;
перець болгарський - 1 шт.;
білий хліб - 100 г;
молоко - 3 ст. ложки;
панірувальні сухарі - 200 г;
сіль, перець - за смаком;
зелень - для прикраси.
Приготування
Для приготування курячих котлет беремо сир, нарізаємо дрібними кубиками або трьом на крупній тертці. Перекручуємо через м'ясорубку філе з очищеним цибулею. Болгарський перець ріжемо кубиками, видаливши акуратно серцевину і насіння. Всі інгредієнти змішуємо в глибокій чаші, солимо і перчимо за смаком отриманий фарш. Потім формуємо невеликі кругленькі котлетки, ретельно обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо курячі котлети в мультиварці Редмонд, так і в будь-який інший, за 20 хвилин з кожного боку до утворення рум'яної, апетитною скоринки. Подаємо готові котлетки у гарячому вигляді, коли сир ще м'який і не встиг застигнути. Як гарнір відмінно підійде гречка, рис або картопляне пюре.
Інгредієнти:
філе курки - 500 г;
яйце - 2 шт.;
крохмаль - 2 ст. ложки;
сметана - 100 мл;
сіль, спеції - за смаком;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - за бажанням;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Для приготування котлет, беремо куряче філе, гарненько промиваємо під проточною холодною водою, обсушуємо рушником і нарізаємо дрібними кубиками. Потім очищаємо цибулю від лушпиння і натираємо його на крупній тертці. Часник видавлюємо через часникодавку. Тепер в глибокій чаші змішуємо порізану курку, цибулю, часник, кладемо яйця, крохмаль, сметану і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин настоятися. Потім ліпимо котлетки або викладаємо в чашу мультиварки за допомогою столової ложки. Виставляємо режим «Випічка» і готуємо приблизно за 15 хвилин, обсмажуючи з кожної сторони.
Викладаємо курячі котлети на тарілку і відразу подаємо їх до столу! Зазначимо, що вони будуть чудово поєднуватися з рисом або картопляним пюре, а також у поєднанні з овочевими салатами. До цих котлеткам можна подати кетчуп або гірчицю.
Мінімум зусиль і максимум смакового задоволення і радості! Такі котлетки стануть прекрасною прикрасою будь-якого обіднього столу і без праці доповнять святкове застілля. Вони виходять дуже смачними і до них підійдуть практично всі гарніри. Повірте, і діти, і дорослі будуть просто в захваті від цього страви! Не вірите? Тоді давайте приготуємо їх разом, і ви самі у всьому переконаєтеся!
Парові курячі котлети в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт курячих котлет в мультиварці досить простий. Спочатку замочуємо білий хліб у вершках і залишаємо на 10 хвилин розбухати. Цим часом промиваємо курку і разом з хлібом, часником та цибулею пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо блендером. В отриману масу додаємо яйце, солимо і приправляємо спеціями за смаком. З готового курячого фаршу ліпимо невеликі котлетки однакової форми. У резервуар мультиварки Панасонік (або будь-який інший) наливаємо трохи води, викладаємо в чашу курячі котлети, закриваємо кришкою і готуємо, виставивши режим «На пару» приблизно 30 хвилин. От і все! Подаємо їх з запеченою картоплею та салатом із свіжих овочів!
Рецепт курячих котлет з сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курячих котлет беремо сир, нарізаємо дрібними кубиками або трьом на крупній тертці. Перекручуємо через м'ясорубку філе з очищеним цибулею. Болгарський перець ріжемо кубиками, видаливши акуратно серцевину і насіння. Всі інгредієнти змішуємо в глибокій чаші, солимо і перчимо за смаком отриманий фарш. Потім формуємо невеликі кругленькі котлетки, ретельно обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо курячі котлети в мультиварці Редмонд, так і в будь-який інший, за 20 хвилин з кожного боку до утворення рум'яної, апетитною скоринки. Подаємо готові котлетки у гарячому вигляді, коли сир ще м'який і не встиг застигнути. Як гарнір відмінно підійде гречка, рис або картопляне пюре.
Курячі котлети в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування котлет, беремо куряче філе, гарненько промиваємо під проточною холодною водою, обсушуємо рушником і нарізаємо дрібними кубиками. Потім очищаємо цибулю від лушпиння і натираємо його на крупній тертці. Часник видавлюємо через часникодавку. Тепер в глибокій чаші змішуємо порізану курку, цибулю, часник, кладемо яйця, крохмаль, сметану і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин настоятися. Потім ліпимо котлетки або викладаємо в чашу мультиварки за допомогою столової ложки. Виставляємо режим «Випічка» і готуємо приблизно за 15 хвилин, обсмажуючи з кожної сторони.
Викладаємо курячі котлети на тарілку і відразу подаємо їх до столу! Зазначимо, що вони будуть чудово поєднуватися з рисом або картопляним пюре, а також у поєднанні з овочевими салатами. До цих котлеткам можна подати кетчуп або гірчицю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з
Котлети в пароварці
Котлети в пароварці готуються без зайвого жиру, що робить їх більш корисними, покращує їх смакові якості і засвоюваність. Парові котлети з риби і
Котлети в мультиварці - рецепти
Котлети - страва, улюблене багатьма. Вони можуть бути м'ясні, рибні, овочеві і т. д. І сьогодні ми розповімо вам, як швидко і смачно приготувати в
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити