Котлети з крабових паличок
Котлети з крабових паличок - оригінальне, економічне блюдо, яке чудово підходить як для повсякденного вечері, так і для святкового застілля.
Інгредієнти:
гірчиця - 15 ст. ложки;
палички крабові - 400 г;
яйце - 2 шт.;
сухарі панірувальні - 100 г;
майонез - 50 мл;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Крабові палички подрібнюємо на маленькі кубики, додаємо трохи панірувальних сухарів , кладемо майонез, розбиваємо яйця і додаємо гірчицю. Масу підсолюємо, перчимо за смаком і перемішуємо. Потім формуємо з фаршу невеликі котлетки, обвалюємо кожну в сухарях і обсмажуємо в гарячому масло до утворення насичено-золотистої скоринки. Готову страву присипаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
крабові палички - 120 г;
картопля - 400 г;
молоко - 10 мл;
сир - 50 г;
яйце - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
сухарі для панірування;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати котлети з крабових паличок. Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо, нарізаємо на середні шматочки, перекладаємо в каструлю і заливаємо окропом. Потім додаємо дрібку солі і варимо на слабенькому вогні до повної готовності. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, знімаємо плівку і дрібно шаткуємо. Твердий сир натираємо на дрібній терочке. Моркву чистимо, промиваємо, обсушуємо і теж подрібнюємо за допомогою терки.
Як тільки картопля стане м'яким, воду обережно зливаємо і перетворюємо його в пюре, розбавляючи молоком. Додаємо в картопляну масу яйце, посипаємо чорним меленим перцем і сіллю. Гарненько все перемішуємо і відставляємо в сторону для остигання. Потім висипаємо тертий сир, крабові палички і подрібнену моркву. Знову перемішуємо всі інгредієнти і формуємо з фаршу невеликі плоскі котлетки. Паніруємо в сухарях і обсмажуємо з обох боків до утворення золотистої скоринки. Готові котлети перекладаємо на блюдо і відразу ж подаємо на стіл.
Інгредієнти:
філе сьомги - 200 г;
палички крабові - 200 г;
вершкове масло - 100 г;
борошно - 1 ч. ложка;
чебрець - щіпка;
спеції.
Приготування
Філе сьомги обробляємо, очищаємо від кісток, шкіри і нарізаємо на маленькі шматочки. Вершкове масло охолоджуємо і натираємо на тертці. Далі перекручуємо рибу і крабові палички через м'ясорубку, висипаємо масло, перемішуємо фарш руками, солимо, перчимо до смаку, додаємо за бажанням чебрець. Тепер опускаємо руки в миску з холодною водою, формуємо котлетки і обвалюємо їх у борошні. На сковороді розтоплюємо трохи вершкового масла котлетки і обсмажуємо до золотистого кольору з двох сторін. Потім перекладаємо їх на паперову серветку і залишаємо на 10 хвилин, щоб вбрався зайвий жир, а потім подаємо на стіл!
Інгредієнти:
куряча грудка - 1 шт.;
палички крабові - 400 г;
цибулина - 05 шт.;
часник - 1 зубчик;
сир - 150 г;
яйце - 2 шт.;
крохмаль - 3 ч. ложки.
Приготування
Для приготування курячих котлет з крабовими паличками, готуємо спочатку всі інгредієнти. Крабові палички очищаємо від упаковки, сир натираємо на терочке. Курячу грудку обробляємо і перекручуємо разом з крабовими паличками і очищеної цибулею через м'ясорубку. Додаємо в масу яйця, тертий сир, крохмаль, видавлюємо часничок і гарненько перемішуємо. Готове тісто підсолюємо, перчимо за смаком, мокрими руками формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і обсмажуємо на рослинному маслечко до готовності.
Рецепт котлет з крабових паличок
Інгредієнти:
Приготування
Крабові палички подрібнюємо на маленькі кубики, додаємо трохи панірувальних сухарів , кладемо майонез, розбиваємо яйця і додаємо гірчицю. Масу підсолюємо, перчимо за смаком і перемішуємо. Потім формуємо з фаршу невеликі котлетки, обвалюємо кожну в сухарях і обсмажуємо в гарячому масло до утворення насичено-золотистої скоринки. Готову страву присипаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.
Картопляні котлети з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати котлети з крабових паличок. Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо, нарізаємо на середні шматочки, перекладаємо в каструлю і заливаємо окропом. Потім додаємо дрібку солі і варимо на слабенькому вогні до повної готовності. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, знімаємо плівку і дрібно шаткуємо. Твердий сир натираємо на дрібній терочке. Моркву чистимо, промиваємо, обсушуємо і теж подрібнюємо за допомогою терки.
Як тільки картопля стане м'яким, воду обережно зливаємо і перетворюємо його в пюре, розбавляючи молоком. Додаємо в картопляну масу яйце, посипаємо чорним меленим перцем і сіллю. Гарненько все перемішуємо і відставляємо в сторону для остигання. Потім висипаємо тертий сир, крабові палички і подрібнену моркву. Знову перемішуємо всі інгредієнти і формуємо з фаршу невеликі плоскі котлетки. Паніруємо в сухарях і обсмажуємо з обох боків до утворення золотистої скоринки. Готові котлети перекладаємо на блюдо і відразу ж подаємо на стіл.
Рибні котлети з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Філе сьомги обробляємо, очищаємо від кісток, шкіри і нарізаємо на маленькі шматочки. Вершкове масло охолоджуємо і натираємо на тертці. Далі перекручуємо рибу і крабові палички через м'ясорубку, висипаємо масло, перемішуємо фарш руками, солимо, перчимо до смаку, додаємо за бажанням чебрець. Тепер опускаємо руки в миску з холодною водою, формуємо котлетки і обвалюємо їх у борошні. На сковороді розтоплюємо трохи вершкового масла котлетки і обсмажуємо до золотистого кольору з двох сторін. Потім перекладаємо їх на паперову серветку і залишаємо на 10 хвилин, щоб вбрався зайвий жир, а потім подаємо на стіл!
Курячі котлети з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курячих котлет з крабовими паличками, готуємо спочатку всі інгредієнти. Крабові палички очищаємо від упаковки, сир натираємо на терочке. Курячу грудку обробляємо і перекручуємо разом з крабовими паличками і очищеної цибулею через м'ясорубку. Додаємо в масу яйця, тертий сир, крохмаль, видавлюємо часничок і гарненько перемішуємо. Готове тісто підсолюємо, перчимо за смаком, мокрими руками формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і обсмажуємо на рослинному маслечко до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крабові котлети
Якщо вам пощастило поласувати стравами з краба, то, напевно, навіть не варто згадувати про ніжному, солодкуватому присмак м'яса цього морського
Котлети з сосисок
Якщо ви хочете приготувати що-небудь ситне, оригінальне і на швидку руку - спробуйте зробити котлети з сосисок. Таке блюдо можна подати з будь-яким
«Рафаелло» з крабовими паличками - замість тисячі слів
Всі ми з вами знайомі з кондитерськими цукерки «Рафаелло». І сьогодні ми з вами поговоримо, як можна зробити смачну закуску «Рафаелло» на основі сиру
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Крабові палички в кляре - дивовижно смачна закуска для святкового столу
Сьогодні пропонуємо вам кілька варіантів дивно смачною святкової закуски - крабові палички в кляре. Готувати її досить легко, і ми зараз розповімо.
Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.