Крабові котлети
Рибні тефтелі , або биточки - класичні страви для нашого столу, але вони не йдуть ні в яке порівняння з котлетами з ніжного м'яса краба.
Котлети, приготовлені з натурального крабового м'яса, відрізняються не тільки чудовим смаком, але і високою поживністю. Їх краще всього готувати з додаванням овочів і різноманітних пряних трав - так вони виходити ще більш поживними. Такі котлетки можна подавати як гарячими, так і холодними. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування крабових котлет.
Інгредієнти:
крабове м'ясо - 500 г;
болгарський перець - 150 г;
сухі крекери - 150 г;
часник - 2 зубчики;
зелень петрушки;
сир - 200 г;
гірчиця - 1 ст. ложка;
майонез - 4 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Як приготувати крабові котлети? Беремо крабове м'ясо і дрібно нарізаємо його. Крекери подрібнюємо за допомогою блендера, або пропускаємо через м'ясорубку. Болгарський перець подрібнюємо кубиками, сир натираємо на крупній тертці, зелень дрібно рубаємо, а часник видавлюємо через часникодавку. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо яйця, майонез, гірчицю і чорний перець, все перемішуємо і даємо масі настоятися приблизно 15 хвилин. Потім обсмажуємо крабові котлети з сиром, на розпеченій сковороді з рослинним маслом, з двох боків до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
крабове м'ясо - 300 г;
селера - за смаком;
зелений лук, петрушка - 50 г;
лимон - 1 шт.;
сметана - 05 склянки;
сухарі панірувальні;
сіль, мускатний горіх, перець - за смаком;
оливкова олія - для смаження.
Приготування
Для приготування крабових котлет, готуємо всі інгредієнти: крабове м'ясо подрібнюємо, лимонну цедру натираємо на дрібній тертці, стебло селери очищаємо від плівок і дрібно ріжемо разом з пір'ям зеленого лука. Яйця відварюємо круто, очищаємо і подрібнюємо. Тепер викладаємо всі інгредієнти в глибоку миску, додаємо сметану, лимонний сік, мелений мускатний горіх і трохи панірувальних сухарів. Солимо, перчимо суміш за смаком і розмішуємо її до повної однорідності. Руки злегка змочуємо у воді, формуємо з маси невеликі кульки, злегка приплющиваем їх, обвалюють у панірувальних сухарях, складаємо на плоску тарілку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Сформовані котлети, обсмажуємо на розпеченій сковороді, з додаванням рослинної олії з обох боків до готовності. Подаємо котлети з краба гарячими, уклавши їх на блюдо, прикрашене листям зеленого салату.
Приємного вам апетиту!
Котлети, приготовлені з натурального крабового м'яса, відрізняються не тільки чудовим смаком, але і високою поживністю. Їх краще всього готувати з додаванням овочів і різноманітних пряних трав - так вони виходити ще більш поживними. Такі котлетки можна подавати як гарячими, так і холодними. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування крабових котлет.
Рецепт котлет з крабового м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати крабові котлети? Беремо крабове м'ясо і дрібно нарізаємо його. Крекери подрібнюємо за допомогою блендера, або пропускаємо через м'ясорубку. Болгарський перець подрібнюємо кубиками, сир натираємо на крупній тертці, зелень дрібно рубаємо, а часник видавлюємо через часникодавку. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо яйця, майонез, гірчицю і чорний перець, все перемішуємо і даємо масі настоятися приблизно 15 хвилин. Потім обсмажуємо крабові котлети з сиром, на розпеченій сковороді з рослинним маслом, з двох боків до золотистої скоринки.
Рецепт крабових котлет
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування крабових котлет, готуємо всі інгредієнти: крабове м'ясо подрібнюємо, лимонну цедру натираємо на дрібній тертці, стебло селери очищаємо від плівок і дрібно ріжемо разом з пір'ям зеленого лука. Яйця відварюємо круто, очищаємо і подрібнюємо. Тепер викладаємо всі інгредієнти в глибоку миску, додаємо сметану, лимонний сік, мелений мускатний горіх і трохи панірувальних сухарів. Солимо, перчимо суміш за смаком і розмішуємо її до повної однорідності. Руки злегка змочуємо у воді, формуємо з маси невеликі кульки, злегка приплющиваем їх, обвалюють у панірувальних сухарях, складаємо на плоску тарілку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Сформовані котлети, обсмажуємо на розпеченій сковороді, з додаванням рослинної олії з обох боків до готовності. Подаємо котлети з краба гарячими, уклавши їх на блюдо, прикрашене листям зеленого салату.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на
Картопляні котлети з фаршем
Якщо вашій родині набридло звичайне картопляне пюре, то зробіть з нього картопляні котлетки, а щоб вони вийшли ситніше, додайте трохи м'ясної
Котлети з крабових паличок
Котлети з крабових паличок - смачне і оригінальне блюдо, яке підійде як для буденного вечері, так і для святкового застілля. У нашій статті ми
Котлети з фаршу свинини - рецепт
Напевно у кожної господині є свій рецепт приготування котлет. Це блюдо багатьом знайоме і улюблене. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові
Закуска з крабових паличок
Крабові палички гарні самі по собі, але також з ними виходять дуже смачні закуски і салати. Цікаві рецепти закусок з крабових паличок, які до того ж