«Рафаелло» з крабовими паличками - замість тисячі слів

«Рафаелло» з твердим сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Зелень подрібнюємо і відкладаємо в сторону. Заморожені крабові палички натираємо на крупній тертці разом з сиром. Змішуємо сирно-крабову масу з часником і майонезом, беремо по їдальні ложці отриманого «салату», формуємо кульку і обвалюють у подрібненої зелені. Відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин.
Салат «Рафаелло» в кокосовій стружці
Володіючи нейтральним смаком і приємним ароматом, кокосова стружка може використовуватися не тільки в солодких стравах, але і в закусці зразок наступної.
Інгредієнти:
Приготування
Заморожені крабові палички натираємо на дрібній тертці, аналогічним чином поступаємо з плавленим сирком і відвареними круто яйцями. Змішуємо всі три інгредієнти і заправляємо майонезом, додаємо зелень за смаком. Формуємо з салатної маси кульки невеликого розміру, обвалюємо кожен кульку в кокосовій стружці і подаємо до столу.
«Рафаелло» з крабовими паличками у фритюрі
Інгредієнти:
Для кляру:
Для «Рафаелло»:
Приготування
Першим ділом займемося кляром : просіяне пшеничне борошно змішуємо з сіллю і половиною збитого яйця. Поступово додаючи в кляр пиво, замішуємо тісто, яке буде вільно стікати з ложки.
Твердий сир натираємо на дрібній тертці, змішуємо з рубаною зеленню і оливковою олією, або жирним майонезом так, щоб сирна маса стала щільною і добре тримала форму. Приправляємо сир перцем за смаком. Крабові палички також натираємо на тертці. З сирної маси вологими руками формуємо коржик, в центр коржі кладемо невелику кількість крабових паличок і скачуємо в кулю. Кулька занурюємо в кляр і обвалюємо в панірувальних сухарях . Обсмажуємо «Рафаелло» у фритюрі до зарум'янювання, потім перекладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Подаємо з улюбленим соусом до пляшки прохолодного пива.
Закуска «Рафаелло» з оливками
Інгредієнти:
Приготування

Сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з жирним майонезом. Соус з високою жирністю необхідний для додання щільності закуски, щоб готові «Рафаэлки» зберегли свою форму на тарілці. В сирно-майонезну суміш можна додати трохи паприки, або чорного перцю за смаком.
Заморожені крабові палички натираємо на дрібній тертці. Набираємо столовою ложкою сирну масу, вологими руками формуємо її в коржик, в центр коржі кладемо оливку з горішком і скачуємо в кулю. Обвалюємо кульки в крабовою стружці і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,

Крабові палички в простому і пивному клярі
Крабові палички обожнюють, як дорослі, так і діти. Їх додають в салати, фарширують різноманітними начинками, і звичайно смажать у клярі. Ось про

Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке

Закуска з крабових паличок
Крабові палички гарні самі по собі, але також з ними виходять дуже смачні закуски і салати. Цікаві рецепти закусок з крабових паличок, які до того ж

«Рафаелло» з сиру
«Рафаелло» з сиру - це смачна оригінальна закуска, яка нагадує знамениті цукерки, але має не солодкий, а солоний і трохи гострий смак. Читаємо наші

Закуска «Рафаелло»
Завдяки всім відомим цукерок "Рафаелло", з'явилася закуска з однойменною назвою. Виглядає така закуска так апетитно, як і цукерки, а її смак порадує