«Рафаелло» з крабовими паличками - замість тисячі слів
До виду комерційних цукерок ми всі звикли вже давно, власне як і до смаку, так чому б не втиснути в формат розрекламованого ласощі смачну закуску на основі сиру і крабового м'яса? Досить оригінальний і зручний у вживанні салат готується дуже просто і не вимагає безлічі інгредієнтів.
Інгредієнти:
крабові палички - 1 упаковка (250 г);
твердий сир - 100 г;
майонез - за смаком;
часник - 1 зубчик;
зелень - для прикраси.
Приготування
Зелень подрібнюємо і відкладаємо в сторону. Заморожені крабові палички натираємо на крупній тертці разом з сиром. Змішуємо сирно-крабову масу з часником і майонезом, беремо по їдальні ложці отриманого «салату», формуємо кульку і обвалюють у подрібненої зелені. Відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин.
Володіючи нейтральним смаком і приємним ароматом, кокосова стружка може використовуватися не тільки в солодких стравах, але і в закусці зразок наступної.
Інгредієнти:
крабові палички - 200 г;
яйця - 3 шт.;
плавлений сирок - 120 г;
кріп (подрібнений) - 2-3 ст. ложки;
кокосова стружка;
нежирний майонез - 1 ст. ложка.
Приготування
Заморожені крабові палички натираємо на дрібній тертці, аналогічним чином поступаємо з плавленим сирком і відвареними круто яйцями. Змішуємо всі три інгредієнти і заправляємо майонезом, додаємо зелень за смаком. Формуємо з салатної маси кульки невеликого розміру, обвалюємо кожен кульку в кокосовій стружці і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Для кляру:
борошно - 120 г;
яйце - 1/2 шт.;
світле пиво - 1/3 ст.;
панірувальні сухарі;
сіль - щіпка.
Для «Рафаелло»:
крабові палички - 200 г;
твердий сир - 150 г;
майонез, або оливкова олія;
зелень - за смаком;
рослинне масло - для смаження;
чорний перець - за смаком.
Приготування
Першим ділом займемося кляром : просіяне пшеничне борошно змішуємо з сіллю і половиною збитого яйця. Поступово додаючи в кляр пиво, замішуємо тісто, яке буде вільно стікати з ложки.
Твердий сир натираємо на дрібній тертці, змішуємо з рубаною зеленню і оливковою олією, або жирним майонезом так, щоб сирна маса стала щільною і добре тримала форму. Приправляємо сир перцем за смаком. Крабові палички також натираємо на тертці. З сирної маси вологими руками формуємо коржик, в центр коржі кладемо невелику кількість крабових паличок і скачуємо в кулю. Кулька занурюємо в кляр і обвалюємо в панірувальних сухарях . Обсмажуємо «Рафаелло» у фритюрі до зарум'янювання, потім перекладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Подаємо з улюбленим соусом до пляшки прохолодного пива.
Інгредієнти:
крабові палички - 1 упаковка (250 г);
твердий сир - 100 г;
оливки без кісточки;
мигдаль;
жирний майонез - 3-4 ст. ложки.
Приготування
Мигдаль обсмажуємо до рум'янцю, при необхідності рубаємо на великі шматочки і начиняємо горіхами серцевиною кожної оливки.
Сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з жирним майонезом. Соус з високою жирністю необхідний для додання щільності закуски, щоб готові «Рафаэлки» зберегли свою форму на тарілці. В сирно-майонезну суміш можна додати трохи паприки, або чорного перцю за смаком.
Заморожені крабові палички натираємо на дрібній тертці. Набираємо столовою ложкою сирну масу, вологими руками формуємо її в коржик, в центр коржі кладемо оливку з горішком і скачуємо в кулю. Обвалюємо кульки в крабовою стружці і подаємо до столу.
«Рафаелло» з твердим сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Зелень подрібнюємо і відкладаємо в сторону. Заморожені крабові палички натираємо на крупній тертці разом з сиром. Змішуємо сирно-крабову масу з часником і майонезом, беремо по їдальні ложці отриманого «салату», формуємо кульку і обвалюють у подрібненої зелені. Відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин.
Салат «Рафаелло» в кокосовій стружці
Володіючи нейтральним смаком і приємним ароматом, кокосова стружка може використовуватися не тільки в солодких стравах, але і в закусці зразок наступної.
Інгредієнти:
Приготування
Заморожені крабові палички натираємо на дрібній тертці, аналогічним чином поступаємо з плавленим сирком і відвареними круто яйцями. Змішуємо всі три інгредієнти і заправляємо майонезом, додаємо зелень за смаком. Формуємо з салатної маси кульки невеликого розміру, обвалюємо кожен кульку в кокосовій стружці і подаємо до столу.
«Рафаелло» з крабовими паличками у фритюрі
Інгредієнти:
Для кляру:
Для «Рафаелло»:
Приготування
Першим ділом займемося кляром : просіяне пшеничне борошно змішуємо з сіллю і половиною збитого яйця. Поступово додаючи в кляр пиво, замішуємо тісто, яке буде вільно стікати з ложки.
Твердий сир натираємо на дрібній тертці, змішуємо з рубаною зеленню і оливковою олією, або жирним майонезом так, щоб сирна маса стала щільною і добре тримала форму. Приправляємо сир перцем за смаком. Крабові палички також натираємо на тертці. З сирної маси вологими руками формуємо коржик, в центр коржі кладемо невелику кількість крабових паличок і скачуємо в кулю. Кулька занурюємо в кляр і обвалюємо в панірувальних сухарях . Обсмажуємо «Рафаелло» у фритюрі до зарум'янювання, потім перекладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Подаємо з улюбленим соусом до пляшки прохолодного пива.
Закуска «Рафаелло» з оливками
Інгредієнти:
Приготування
Мигдаль обсмажуємо до рум'янцю, при необхідності рубаємо на великі шматочки і начиняємо горіхами серцевиною кожної оливки.
Сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з жирним майонезом. Соус з високою жирністю необхідний для додання щільності закуски, щоб готові «Рафаэлки» зберегли свою форму на тарілці. В сирно-майонезну суміш можна додати трохи паприки, або чорного перцю за смаком.
Заморожені крабові палички натираємо на дрібній тертці. Набираємо столовою ложкою сирну масу, вологими руками формуємо її в коржик, в центр коржі кладемо оливку з горішком і скачуємо в кулю. Обвалюємо кульки в крабовою стружці і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Крабові палички в простому і пивному клярі
Крабові палички обожнюють, як дорослі, так і діти. Їх додають в салати, фарширують різноманітними начинками, і звичайно смажать у клярі. Ось про
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Закуска з крабових паличок
Крабові палички гарні самі по собі, але також з ними виходять дуже смачні закуски і салати. Цікаві рецепти закусок з крабових паличок, які до того ж
«Рафаелло» з сиру
«Рафаелло» з сиру - це смачна оригінальна закуска, яка нагадує знамениті цукерки, але має не солодкий, а солоний і трохи гострий смак. Читаємо наші
Закуска «Рафаелло»
Завдяки всім відомим цукерок "Рафаелло", з'явилася закуска з однойменною назвою. Виглядає така закуска так апетитно, як і цукерки, а її смак порадує