Крабові палички в кляре - дивовижно смачна закуска для святкового столу
Крабові палички в кляре - це чудова закуска для будь-якого святкового столу. Вона достатня проста в приготуванні, але зате виходить дивовижно смачною.
Інгредієнти:
палички крабові - 200 р.
Для кляру:
борошно - 05 склянки;
яйце - 2 шт.;
молоко - 50 мл;
сіль - щіпка.
Для маринаду:
лимонний сік;
перець, спеції - за смаком.
Приготування
Крабові палички заздалегідь розморожуємо і очищаємо від плівки. Потім збризкуємо їх лимонним соком, присипаємо меленим перцем, спеціями за смаком і залишаємо просочуватися хвилин на 30-40. Не втрачаючи часу дарма, акуратно відокремлюємо жовтки від білків і прибираємо білки в холодильник. Борошно просіваємо, вливаємо в неї молоко, кладемо сіль і яєчні жовтки. Білки збиваємо до утворення міцної піни міксером і з'єднуємо з основною масою. Мочаємо палички в кляр і обсмажуємо на олії до апетитної скориночки і золотистого кольору. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, а потім подаємо до столу!
Інгредієнти:
палички крабові - 250 р.
Для кляру:
яйце - 1 шт.;
пшеничне борошно - 4 ст. ложки;
світле пиво - 50 мл;
лимон - 05 шт.;
рослинна олія;
сіль, перець, спеції - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як посмажити крабові палички в кляре. Палички попередньо розморожуємо, очищаємо від упаковки, кладемо в тарілку, солимо, перчимо, збризкуємо соком половинки лимона і залишаємо просочуватися маринадом на 15 хвилин. Далі переходимо до приготування кляра : яйце гарненько збиваємо до пінообразної консистенції, вливаємо світле пиво і всипаємо борошно. Перемішуємо до однорідності. Крабові палички повністю занурюємо в отриманий кляр і смажимо в гарячому рослинному маслі з усіх боків до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
палички крабові - 200 г;
плавлений сир або твердий сорт сиру - 200 г;
часник - 2 зубчики;
майонез - 50 мл;
рослинне масло.
Для кляру:
пиво - 100 мл;
вода - 100 мл;
яйце - 2 шт.;
борошно - 1 ст.;
сіль - щіпка.
Для соусу:
сметана - 150 г;
часник - 2 зубчики;
зелень;
соєвий соус - 2 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для приготування фаршированих крабових паличок в клярі, спочатку робимо начинку. Для цього беремо сир, трьом його на тертці, з'єднайте з очищеним і видавленим через прес часником. Додаємо трохи майонезу і розмішуємо до утворення однорідної густоватой маси. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, очищаємо від упаковки і обережно розгортаємо. На середину палички викладаємо трохи начинки, розрівнюємо її, і звертаємо паличку, надавши їй початкову форму.
Далі готуємо пивний кляр. Яєчні білки акуратно відокремлюємо від жовтків і прибираємо білки на кілька хвилин у холодильник. Жовтки ж перекладаємо в миску, додаємо дрібку солі і трохи розтираємо. Вливаємо прохолодну воду і світле холодне пиво. Злегка збиваємо суміш виделкою або вінчиком. Поступово підсипаємо просіяне борошно і замішуємо рідкувате тісто. Охолоджені білки гарненько збиваємо міксером в міцну і густу піну, перекладаємо в кляр. Акуратно розмішуємо масу ложкою зверху вниз. У невеликому ковшичке або каструлі розігріваємо рослинне масло, фаршировані крабові палички акуратно нанизуємо на вилку, мачає в кляр, і смажимо в олії до рум'яності. Обережно виймаємо палички з фритюру за допомогою шумівки, і викладаємо на паперові серветки.
Для приготування соусу часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати зі сметаною, подрібненою зеленню, лимонним соком.
Шукайте ще варіанти святкових закусок, тоді пропонуємо вам оригінальний рецепт «Рафаелло» з крабовими паличками .
Рецепт крабових паличок в класичному клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Для маринаду:
Приготування
Крабові палички заздалегідь розморожуємо і очищаємо від плівки. Потім збризкуємо їх лимонним соком, присипаємо меленим перцем, спеціями за смаком і залишаємо просочуватися хвилин на 30-40. Не втрачаючи часу дарма, акуратно відокремлюємо жовтки від білків і прибираємо білки в холодильник. Борошно просіваємо, вливаємо в неї молоко, кладемо сіль і яєчні жовтки. Білки збиваємо до утворення міцної піни міксером і з'єднуємо з основною масою. Мочаємо палички в кляр і обсмажуємо на олії до апетитної скориночки і золотистого кольору. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, а потім подаємо до столу!
Крабові палички в пивному клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Зараз розповімо, як посмажити крабові палички в кляре. Палички попередньо розморожуємо, очищаємо від упаковки, кладемо в тарілку, солимо, перчимо, збризкуємо соком половинки лимона і залишаємо просочуватися маринадом на 15 хвилин. Далі переходимо до приготування кляра : яйце гарненько збиваємо до пінообразної консистенції, вливаємо світле пиво і всипаємо борошно. Перемішуємо до однорідності. Крабові палички повністю занурюємо в отриманий кляр і смажимо в гарячому рослинному маслі з усіх боків до золотистої скоринки.
Рецепт крабових паличок, фаршировані сиром в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування
Для приготування фаршированих крабових паличок в клярі, спочатку робимо начинку. Для цього беремо сир, трьом його на тертці, з'єднайте з очищеним і видавленим через прес часником. Додаємо трохи майонезу і розмішуємо до утворення однорідної густоватой маси. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, очищаємо від упаковки і обережно розгортаємо. На середину палички викладаємо трохи начинки, розрівнюємо її, і звертаємо паличку, надавши їй початкову форму.
Далі готуємо пивний кляр. Яєчні білки акуратно відокремлюємо від жовтків і прибираємо білки на кілька хвилин у холодильник. Жовтки ж перекладаємо в миску, додаємо дрібку солі і трохи розтираємо. Вливаємо прохолодну воду і світле холодне пиво. Злегка збиваємо суміш виделкою або вінчиком. Поступово підсипаємо просіяне борошно і замішуємо рідкувате тісто. Охолоджені білки гарненько збиваємо міксером в міцну і густу піну, перекладаємо в кляр. Акуратно розмішуємо масу ложкою зверху вниз. У невеликому ковшичке або каструлі розігріваємо рослинне масло, фаршировані крабові палички акуратно нанизуємо на вилку, мачає в кляр, і смажимо в олії до рум'яності. Обережно виймаємо палички з фритюру за допомогою шумівки, і викладаємо на паперові серветки.
Для приготування соусу часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати зі сметаною, подрібненою зеленню, лимонним соком.
Шукайте ще варіанти святкових закусок, тоді пропонуємо вам оригінальний рецепт «Рафаелло» з крабовими паличками .
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Крабові палички з апельсином»
Крабові палички - улюблений багатьма продукт, який смажать у клярі, а також готують з них смачні салати. І зараз ми розповімо про незвичайному і
Котлети з крабових паличок
Котлети з крабових паличок - смачне і оригінальне блюдо, яке підійде як для буденного вечері, так і для святкового застілля. У нашій статті ми
«Рафаелло» з крабовими паличками - замість тисячі слів
Всі ми з вами знайомі з кондитерськими цукерки «Рафаелло». І сьогодні ми з вами поговоримо, як можна зробити смачну закуску «Рафаелло» на основі сиру
Крабові палички в простому і пивному клярі
Крабові палички обожнюють, як дорослі, так і діти. Їх додають в салати, фарширують різноманітними начинками, і звичайно смажать у клярі. Ось про
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.