Фарширований перець у духовці
Болгарський перець, фарширований зеленню, овочами або сиром, запечене в духовці, не тільки допоможе вам урізноманітнити повсякденне меню, але і додасть романтичної вечері або святкового обіду якусь пікантну нотку і вишуканість. Пропонуємо вам кілька простих рецептів цього оригінального і смачної страви.
Інгредієнти:
солодкий болгарський перець - 3 шт.;
куряче філе - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
свіжі печериці - 200 г;
спеції;
свіжа петрушка - 05 пучка;
сир твердих сортів - 150 г;
олія - для смаження.
Приготування
Для приготування фаршированого перцю , запеченого в духовці, спочатку давайте зробимо начинку. Цибулину і гриби чистимо і промиваємо. Цибуля дрібно рубаємо і пасеруємо на сковороді з рослинним маслом. Гриби ріжемо невеликими шматочками, додаємо до цибулі і обсмажуємо овочі до готовності. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Петрушку промиваємо, дрібно шаткуємо, додаємо у фарш. Змішуємо все з обсмаженням, солимо і перчимо за смаком.
Перці промиваємо, акуратно зрізаємо верхушечку і очищаємо від насіння. Потім заповнюємо їх курячим фаршем, перекладаємо у форму для запікання, посипаємо тертим сиром і ставимо фарширований болгарський перець в духовку на 35-40 хвилин. Готову страву обережно перекладаємо на тарілку, посипаємо зеленню і подаємо до столу. Ось і все, перець, фарширований грибами готовий!
Інгредієнти:
солодкий болгарський перець - 1 кг;
м'ясний фарш - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
спеції;
відварений рис - 05 склянки;
кетчуп - за бажанням.
Для соусу:
томатна паста - 2 ст. ложки;
сметана - 4 ст. ложки;
вода - 1 ст.
Приготування
Перці акуратно розрізаємо вздовж на дві частини, залишаючи хвостик на одній половинці. Виймаємо все насіння і кидаємо овочі в киплячу воду. Бланшируем їх 3 хвилини, відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати. Для начинки беремо фарш, додаємо в нього подрібнену цибульку, терту моркву, приправляємо спеціями, посипаємо зеленню і перемішуємо. Рис відварюємо до напівготовності і з'єднуємо з фаршем.
Якщо маса трохи густовата, то трохи її розбавляємо водою і начиняємо перці. Після цього викладаємо їх в один шар у форму і переходимо до приготування соусу. Для цього сметану змішуємо з томатною пастою і трохи розбавляємо водою. Заливаємо перці соусом і відправляємо форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо страву близько 40 хвилин. При подачі на стіл, присипаємо перчики за бажанням тертою бринзою.
Інгредієнти:
солодкий болгарський перець - 3 шт.;
твердий сир - 100 г;
спеції.
Для начинки:
сир моцарелла - 50 г;
оливки зелені без кісточок - 8 шт.;
мигдальні горіхи - 1 ст. ложка;
помідор - 1 шт.;
свіжа петрушка.
Приготування
Перці промиваємо, розрізаємо навпіл і обережно, щоб не пошкодити плодоніжку, видаляємо все насіння. Оливки і вимиту петрушку дрібно шаткуємо. Мигдальні горіхи рубаємо ножем, а помідори миємо, обсушуємо і ріжемо невеликими кубиками. Для начинки з'єднуємо в салатнику терту моцарелу, подрібнену петрушку, оливки, мигдаль і помідори.
Ретельно перемішуємо всю масу і підсолюємо за смаком. Викладаємо половинки перців у вогнетривку форму, наповнюємо їх начинкою, приправляємо спеціями і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо страву 20-25 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці. Готовий перець, фарширований сиром обережно викладаємо на тарілку, посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо до столу.
Перець, фарширований куркою, запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування фаршированого перцю , запеченого в духовці, спочатку давайте зробимо начинку. Цибулину і гриби чистимо і промиваємо. Цибуля дрібно рубаємо і пасеруємо на сковороді з рослинним маслом. Гриби ріжемо невеликими шматочками, додаємо до цибулі і обсмажуємо овочі до готовності. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Петрушку промиваємо, дрібно шаткуємо, додаємо у фарш. Змішуємо все з обсмаженням, солимо і перчимо за смаком.
Перці промиваємо, акуратно зрізаємо верхушечку і очищаємо від насіння. Потім заповнюємо їх курячим фаршем, перекладаємо у форму для запікання, посипаємо тертим сиром і ставимо фарширований болгарський перець в духовку на 35-40 хвилин. Готову страву обережно перекладаємо на тарілку, посипаємо зеленню і подаємо до столу. Ось і все, перець, фарширований грибами готовий!
Перець, фарширований фаршем
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Перці акуратно розрізаємо вздовж на дві частини, залишаючи хвостик на одній половинці. Виймаємо все насіння і кидаємо овочі в киплячу воду. Бланшируем їх 3 хвилини, відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати. Для начинки беремо фарш, додаємо в нього подрібнену цибульку, терту моркву, приправляємо спеціями, посипаємо зеленню і перемішуємо. Рис відварюємо до напівготовності і з'єднуємо з фаршем.
Якщо маса трохи густовата, то трохи її розбавляємо водою і начиняємо перці. Після цього викладаємо їх в один шар у форму і переходимо до приготування соусу. Для цього сметану змішуємо з томатною пастою і трохи розбавляємо водою. Заливаємо перці соусом і відправляємо форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо страву близько 40 хвилин. При подачі на стіл, присипаємо перчики за бажанням тертою бринзою.
Рецепт фаршированого перцю в духовці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Перці промиваємо, розрізаємо навпіл і обережно, щоб не пошкодити плодоніжку, видаляємо все насіння. Оливки і вимиту петрушку дрібно шаткуємо. Мигдальні горіхи рубаємо ножем, а помідори миємо, обсушуємо і ріжемо невеликими кубиками. Для начинки з'єднуємо в салатнику терту моцарелу, подрібнену петрушку, оливки, мигдаль і помідори.
Ретельно перемішуємо всю масу і підсолюємо за смаком. Викладаємо половинки перців у вогнетривку форму, наповнюємо їх начинкою, приправляємо спеціями і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо страву 20-25 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці. Готовий перець, фарширований сиром обережно викладаємо на тарілку, посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Перець, фарширований овочами
Перець, фарширований овочами - це справжня вітамінна бомба, а також низькокалорійне блюдо. Така страва неодмінно сподобається вегетаріанцям і тим,
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми
Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
Перець, фарширований сиром
Закуски - це невід'ємна частина будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І
Фарширований перець в мультиварці
Приготування фаршированого перцю може стати справжньою мукою для недосвідченої господині, якщо, звичайно, у вас немає мультиварки, адже ця кухонні