Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фарширований перець у духовці

Фарширований перець у духовці

17-03-2015, 21:34
4 991
Фарширований перець у духовці
Болгарський перець, фарширований зеленню, овочами або сиром, запечене в духовці, не тільки допоможе вам урізноманітнити повсякденне меню, але і додасть романтичної вечері або святкового обіду якусь пікантну нотку і вишуканість. Пропонуємо вам кілька простих рецептів цього оригінального і смачної страви.

Перець, фарширований куркою, запечений в духовці


Інгредієнти:

  • солодкий болгарський перець - 3 шт.;

  • куряче філе - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • свіжі печериці - 200 г;

  • спеції;

  • свіжа петрушка - 05 пучка;

  • сир твердих сортів - 150 г;

  • олія - для смаження.


  • Приготування
    Для приготування фаршированого перцю , запеченого в духовці, спочатку давайте зробимо начинку. Цибулину і гриби чистимо і промиваємо. Цибуля дрібно рубаємо і пасеруємо на сковороді з рослинним маслом. Гриби ріжемо невеликими шматочками, додаємо до цибулі і обсмажуємо овочі до готовності. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Петрушку промиваємо, дрібно шаткуємо, додаємо у фарш. Змішуємо все з обсмаженням, солимо і перчимо за смаком.
    Перці промиваємо, акуратно зрізаємо верхушечку і очищаємо від насіння. Потім заповнюємо їх курячим фаршем, перекладаємо у форму для запікання, посипаємо тертим сиром і ставимо фарширований болгарський перець в духовку на 35-40 хвилин. Готову страву обережно перекладаємо на тарілку, посипаємо зеленню і подаємо до столу. Ось і все, перець, фарширований грибами готовий!

    Перець, фарширований фаршем


    Інгредієнти:

  • солодкий болгарський перець - 1 кг;

  • м'ясний фарш - 500 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • спеції;

  • відварений рис - 05 склянки;

  • кетчуп - за бажанням.


  • Для соусу:

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • сметана - 4 ст. ложки;

  • вода - 1 ст.


  • Приготування
    Перці акуратно розрізаємо вздовж на дві частини, залишаючи хвостик на одній половинці. Виймаємо все насіння і кидаємо овочі в киплячу воду. Бланшируем їх 3 хвилини, відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати. Для начинки беремо фарш, додаємо в нього подрібнену цибульку, терту моркву, приправляємо спеціями, посипаємо зеленню і перемішуємо. Рис відварюємо до напівготовності і з'єднуємо з фаршем.
    Якщо маса трохи густовата, то трохи її розбавляємо водою і начиняємо перці. Після цього викладаємо їх в один шар у форму і переходимо до приготування соусу. Для цього сметану змішуємо з томатною пастою і трохи розбавляємо водою. Заливаємо перці соусом і відправляємо форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо страву близько 40 хвилин. При подачі на стіл, присипаємо перчики за бажанням тертою бринзою.

    Рецепт фаршированого перцю в духовці


    Інгредієнти:

  • солодкий болгарський перець - 3 шт.;

  • твердий сир - 100 г;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • сир моцарелла - 50 г;

  • оливки зелені без кісточок - 8 шт.;

  • мигдальні горіхи - 1 ст. ложка;

  • помідор - 1 шт.;

  • свіжа петрушка.


  • Приготування
    Перці промиваємо, розрізаємо навпіл і обережно, щоб не пошкодити плодоніжку, видаляємо все насіння. Оливки і вимиту петрушку
    Фарширований перець у духовці
    дрібно шаткуємо. Мигдальні горіхи рубаємо ножем, а помідори миємо, обсушуємо і ріжемо невеликими кубиками. Для начинки з'єднуємо в салатнику терту моцарелу, подрібнену петрушку, оливки, мигдаль і помідори.
    Ретельно перемішуємо всю масу і підсолюємо за смаком. Викладаємо половинки перців у вогнетривку форму, наповнюємо їх начинкою, приправляємо спеціями і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо страву 20-25 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці. Готовий перець, фарширований сиром обережно викладаємо на тарілку, посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Перець, фарширований овочами
    Перець, фарширований овочами
    Перець, фарширований овочами - це справжня вітамінна бомба, а також низькокалорійне блюдо. Така страва неодмінно сподобається вегетаріанцям і тим,
    Перець, запечений в духовці
    Перець, запечений в духовці
    Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
    Перець, фарширований бринзою
    Перець, фарширований бринзою
    Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми
    Помідори, фаршировані грибами
    Помідори, фаршировані грибами
    Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
    Перець, фарширований сиром
    Перець, фарширований сиром
    Закуски - це невід'ємна частина будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І
    Фарширований перець в мультиварці
    Фарширований перець в мультиварці
    Приготування фаршированого перцю може стати справжньою мукою для недосвідченої господині, якщо, звичайно, у вас немає мультиварки, адже ця кухонні