Фарширований перець у духовці

Перець, фарширований куркою, запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування фаршированого перцю , запеченого в духовці, спочатку давайте зробимо начинку. Цибулину і гриби чистимо і промиваємо. Цибуля дрібно рубаємо і пасеруємо на сковороді з рослинним маслом. Гриби ріжемо невеликими шматочками, додаємо до цибулі і обсмажуємо овочі до готовності. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Петрушку промиваємо, дрібно шаткуємо, додаємо у фарш. Змішуємо все з обсмаженням, солимо і перчимо за смаком.
Перці промиваємо, акуратно зрізаємо верхушечку і очищаємо від насіння. Потім заповнюємо їх курячим фаршем, перекладаємо у форму для запікання, посипаємо тертим сиром і ставимо фарширований болгарський перець в духовку на 35-40 хвилин. Готову страву обережно перекладаємо на тарілку, посипаємо зеленню і подаємо до столу. Ось і все, перець, фарширований грибами готовий!
Перець, фарширований фаршем
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Перці акуратно розрізаємо вздовж на дві частини, залишаючи хвостик на одній половинці. Виймаємо все насіння і кидаємо овочі в киплячу воду. Бланшируем їх 3 хвилини, відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати. Для начинки беремо фарш, додаємо в нього подрібнену цибульку, терту моркву, приправляємо спеціями, посипаємо зеленню і перемішуємо. Рис відварюємо до напівготовності і з'єднуємо з фаршем.
Якщо маса трохи густовата, то трохи її розбавляємо водою і начиняємо перці. Після цього викладаємо їх в один шар у форму і переходимо до приготування соусу. Для цього сметану змішуємо з томатною пастою і трохи розбавляємо водою. Заливаємо перці соусом і відправляємо форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо страву близько 40 хвилин. При подачі на стіл, присипаємо перчики за бажанням тертою бринзою.
Рецепт фаршированого перцю в духовці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Перці промиваємо, розрізаємо навпіл і обережно, щоб не пошкодити плодоніжку, видаляємо все насіння. Оливки і вимиту петрушку

Ретельно перемішуємо всю масу і підсолюємо за смаком. Викладаємо половинки перців у вогнетривку форму, наповнюємо їх начинкою, приправляємо спеціями і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо страву 20-25 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці. Готовий перець, фарширований сиром обережно викладаємо на тарілку, посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Перець, фарширований овочами
Перець, фарширований овочами - це справжня вітамінна бомба, а також низькокалорійне блюдо. Така страва неодмінно сподобається вегетаріанцям і тим,

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми

Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в

Перець, фарширований сиром
Закуски - це невід'ємна частина будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І

Фарширований перець в мультиварці
Приготування фаршированого перцю може стати справжньою мукою для недосвідченої господині, якщо, звичайно, у вас немає мультиварки, адже ця кухонні