Перець, фарширований сиром
Закуска - це стартовий компонент трапези, тому вона настільки ж важлива, наскільки важливо і основне блюдо з десертом на пару. Погана закуска гарантує невдалий початок трапези, а разом з ним і зіпсований настрій їдців.
Щоб гарантованої потрапити в ціль зі стартовим стравою, недосвідчений кулінар може вибрати для себе блюдо з доступних і улюблених більшістю компонентів, які не вимагають особливих хитрувань в приготуванні. Саме таким блюдо і може стати перець фарширований сиром.
Інгредієнти:
сир - 1 1/2 ст.;
зелена цибуля - 1 пучок;
сіль, перець - за смаком;
перець солодкий - 8-10 шт.;
листя базиліка - 1 жменя;
петрушка - 1 жменя;
вода - 1 ст. ложка;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
арахіс - 2 ст. ложки.
Приготування
У глибокій тарілці змішуємо сир з подрібненою зеленню, водою і маслом, додаємо сіль з перцем за смаком і перекладаємо начинку в кондитерський шприц, або щільний пакет, край якого зрізаний.
Перці моєму, зрізаємо з них верхівку і видаляємо насіння. Наповнюємо порожнину в перці сирною начинкою, а готову закуску посипаємо подрібненими горіхами.
Інгредієнти:
сир - 1 ст.;
яйце - 1 шт.;
тертий пармезан - 1/3 ст.;
базилік - 1 жменя;
сіль, перець - за смаком;
перець халапеньо - 10-15 шт.
Приготування
Сир розтираємо з одним яйцем, натертим сиром і подрібненим базиліком. Сирну масу за смаком приправляємо сіллю і перцем. Перці розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо з них насіння, ретельно промиваємо, обсушуємо і наповнюємо порожнисту серцевину начинкою.
Ставимо перці в духовку під гриль до тих пір, поки сирно-сирну суміш не покриється легкої золотистої скоринкою.
Любителі гарячих закусок можуть перці запекти в духовці. Всього 10-15 хвилин і страва повністю готове до подачі на стіл. Ми вибрали рецепт з перцем халапеньо, але їх можна замінити простим солодким перцем.
Інгредієнти:
сир - 3/4 ст.;
козячий сир - 1/4 ст.;
сир асьяго - 1/4 ст.;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком;
хлібна паніровка;
болгарський перець.
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. За допомогою блендера збиваємо обидва види сиру і сир. Додаємо до сирної суміші пропущений через прес часник, а слідом додаємо сіль і перець. Половинки перців очищаємо від насіння, промиваємо і наповнюємо начинкою. Зверху посипаємо сир хлібної паніровкою і викладаємо на змащене олією деко. Ставимо страву в духовку на 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
болгарський перець - 3-4 шт.;
сир - 250 г;
яйце - 1 шт.;
сир романо - 1/4 ст.;
домашня ковбаса - 2 шт.;
часник -5 зубчиків;
зелень - за смаком;
сухе біле вино - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
З перців зрізаємо верхівки і видаляємо з них насіння. Зрізану верхівку дрібно нарізаємо і змішуємо з сиром і натертим сиром. Отриману суміш доповнюємо подрібненою свіжою зеленню, сіллю і перцем. Домашні ковбаски звільняємо від оболонки, а фарш обсмажуємо з подрібненим часником до золотистого кольору, а потім заливаємо вином і залишаємо його повністю випаруватися.
За бажанням, крім м'ясного фаршу, на окремій сковороді можна обсмажити гриби з цибулею і додати ці інгредієнти разом з м'ясом. Злегка охолоджений після обжарювання фарш змішуємо з сирно-сирною сумішшю і наповнюємо нею порожнини всередині болгарського перцю. Ставимо перці на деко, впритул один до одного. На дно форми наливаємо трохи води і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Щоб гарантованої потрапити в ціль зі стартовим стравою, недосвідчений кулінар може вибрати для себе блюдо з доступних і улюблених більшістю компонентів, які не вимагають особливих хитрувань в приготуванні. Саме таким блюдо і може стати перець фарширований сиром.
Перець, фарширований сиром і зеленню
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій тарілці змішуємо сир з подрібненою зеленню, водою і маслом, додаємо сіль з перцем за смаком і перекладаємо начинку в кондитерський шприц, або щільний пакет, край якого зрізаний.
Перці моєму, зрізаємо з них верхівку і видаляємо насіння. Наповнюємо порожнину в перці сирною начинкою, а готову закуску посипаємо подрібненими горіхами.
Перець, фарширований сиром і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Сир розтираємо з одним яйцем, натертим сиром і подрібненим базиліком. Сирну масу за смаком приправляємо сіллю і перцем. Перці розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо з них насіння, ретельно промиваємо, обсушуємо і наповнюємо порожнисту серцевину начинкою.
Ставимо перці в духовку під гриль до тих пір, поки сирно-сирну суміш не покриється легкої золотистої скоринкою.
Перець, фарширований сиром з часником
Любителі гарячих закусок можуть перці запекти в духовці. Всього 10-15 хвилин і страва повністю готове до подачі на стіл. Ми вибрали рецепт з перцем халапеньо, але їх можна замінити простим солодким перцем.
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. За допомогою блендера збиваємо обидва види сиру і сир. Додаємо до сирної суміші пропущений через прес часник, а слідом додаємо сіль і перець. Половинки перців очищаємо від насіння, промиваємо і наповнюємо начинкою. Зверху посипаємо сир хлібної паніровкою і викладаємо на змащене олією деко. Ставимо страву в духовку на 10-15 хвилин.
Рецепт болгарського перцю, фаршироване сиром
Інгредієнти:
Приготування
З перців зрізаємо верхівки і видаляємо з них насіння. Зрізану верхівку дрібно нарізаємо і змішуємо з сиром і натертим сиром. Отриману суміш доповнюємо подрібненою свіжою зеленню, сіллю і перцем. Домашні ковбаски звільняємо від оболонки, а фарш обсмажуємо з подрібненим часником до золотистого кольору, а потім заливаємо вином і залишаємо його повністю випаруватися.
За бажанням, крім м'ясного фаршу, на окремій сковороді можна обсмажити гриби з цибулею і додати ці інгредієнти разом з м'ясом. Злегка охолоджений після обжарювання фарш змішуємо з сирно-сирною сумішшю і наповнюємо нею порожнини всередині болгарського перцю. Ставимо перці на деко, впритул один до одного. На дно форми наливаємо трохи води і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширований перець у духовці
Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати
Перець, фарширований овочами
Перець, фарширований овочами - це справжня вітамінна бомба, а також низькокалорійне блюдо. Така страва неодмінно сподобається вегетаріанцям і тим,
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми
Яйця, фаршировані сиром
Фаршировані яйця - прекрасна закуска, яку можна зустріти на будь-якому святковому столі. І сьогодні ми вирішили додати кілька нових рецептів цієї