Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яйця, фаршировані сиром

Яйця, фаршировані сиром

17-03-2015, 16:08
2 421
Яйця, фаршировані сиром
Поки на землі існують фаршировані яйця - інші закуски на святковому столі буде лише купатися в променях їхньої популярності. Правда, бувало таке, що після урочистої трапези, в холодильнику по сусідству з набили оскому "Олів'є" і холодцами залежувалися фаршировані яйця? Навряд чи. Тому робимо хід конем і готуємо на чергове торжество ще один варіант цієї простої закуски з участю сиру.
Рецепт фаршированих яєць з сиром
Інгредієнти:

  • яйця - 10 шт.;

  • діжонська гірчиця - 1-2 ст. ложки;

  • вершковий сир - 150 г;

  • бекон - 8 шматочків;

  • шніт-цибуля - пучок;

  • сіль, перець - за смаком;

  • гострий соус - за смаком.


  • Приготування
    Яйця відварюємо 10-12 хвилин, а потім даємо їм повністю охолонути в крижаній воді. Після очищення від шкаралупи, яйця розрізаємо навпіл і витягаємо з них жовтки. Перетираємо жовтки з вершковим сиром, цибулею і шматочками обсмаженого бекону (або шинки). За смаком додаємо трохи гострого соусу, солі, перцю і гірчиці. Наповнюємо отриманою сумішшю порожнини в яйцях.
    Яйця, фаршировані з плавленим сиром і часником
    Інгредієнти:

  • яйця - 10 шт.;

  • майонез - 2-3 ст. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • паприка - щіпка;

  • сіль, перець - за смаком;

  • плавлений сир - 50 р.


  • Приготування
    З відварених і очищених яєць зрізаємо верхівку і акуратно, за допомогою чайної ложки, витягаємо з них жовток. Розтираємо жовтки з майонезом, пропущеним через прес часником, сиром і дрібкою паприки. Отриману масу приправляємо до смаку сіллю і чорним перцем. Готову масу закладаємо в кондитерський шпіц або простий щільний целофановий пакет, і заповнюємо нею порожнистий яєчний білок.
    Перед подачею, яйця, фаршировані сиром з часником, краще потримати 30-40 хвилин в холодильнику.
    Яйця, фаршировані сиром
    Інгредієнти:

  • яйця - 10 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • твердий сир - 60 г;

  • майонез - 1/3 ст.;

  • вустерширський соус - 1 ч. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Перці наколюємо виделкою і запікаємо на газовій конфорці до почорніння шкірки. Опаленную чистимо шкірку, а м'якоть обсушуємо і промиваємо.
    Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і витягаємо жовтки. У чашу блендера кладемо шматочки перцю, жовтки, сир твердий, соус, сіль з перцем і майонез (при бажанні його можна замінити оливковою олією). Всі пюрируем до утворення однорідної маси, яку потім викладаємо в яєчні білки з допомогою кондитерського мішка або простий чайної ложки.
    Яйця, фаршировані сиром і грибами
    Інгредієнти:

  • відварені яйця - 6 шт.;

  • сир маскарпоне - 2 ст. ложки;

  • майонез - 3 ст. ложки;

  • гірчиця - 1 ч. ложка;

  • сіль, перець - за смаком;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • гриби - 100 г;

  • чебрець - щіпка.


  • Приготування
    Відварені яйця розрізаємо навпіл і витягаємо з них жовтки. Кладемо жовтки в миску разом з м'яким вершковим сиром маскарпоне, майонезом, гірчицею і сіллю з перцем. Перетираємо масу до однорідності.
    Гриби нарізаємо максимально дрібно, можна навіть збити їх з допомогою блендера. На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому гриби, приправивши їх сіллю, перцем і чебрецем. Обсмажені гриби додаємо до перетертим з сиром жовтків, а отриманою масою наповнюємо яєчні білки.
    Яйця, фаршировані сиром і авокадо
    Інгредієнти:

  • відварені яйця - 6 шт.;

  • вершковий сир - 3 ст. ложки;

  • авокадо -1 шт.;

  • в'ялені помідори - 2-3 шт.;

  • петрушка -1 пучок;

  • Яйця, фаршировані сиром

  • бекон - 2-3 смужки

  • сік лайма - за смаком;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Бекон обсмажуємо до хрускоту і ламаємо в крихту. Яєчні білки збиваємо з сиром і м'якоттю авокадо, додаємо в суміш нарізану петрушку, сік лайма, в'ялені томати і сіль з перцем за смаком. Фаршируємо білки і посипаємо все крихтою бекону.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фаршировані яйця - рецепт
    Фаршировані яйця - рецепт
    Хочете прикрасити стіл цікавими і красивими закусками, які розвеселять дітей і здивують дорослих? Тоді вам точно сподобається рецепт фаршированих
    Яйця, фаршировані грибами
    Яйця, фаршировані грибами
    Яйця, фаршировані грибами - це оригінальне і неймовірно смачне блюдо відмінно прикрасить святковий стіл. Зараз ми з вами розберемося, як їх
    Яйця, фаршировані печінкою тріски
    Яйця, фаршировані печінкою тріски
    Яйця, фаршировані печінкою тріски - це чудова і вишукана закуска на святковий або фуршетний стіл. Готувати його досить нескладно. Давайте розберемо
    Закуска з яєць
    Закуска з яєць
    Закуски з яєць можна досить часто бачити на наших святкових столах. Це один з найпопулярніших видів їжі на фуршеті. Варіацій приготування цієї
    Фаршировані закуски
    Фаршировані закуски
    Фаршировані закуски найчастіше можна зустріти на святковому або фуршетному столі. Варіантів їх приготування досить багато, все залежить від вашої
    Кальмари фаршировані сиром
    Кальмари фаршировані сиром
    Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших