Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - не тільки чудово смачне і ситне блюдо, але і корисне. Приготувавши його, ви відразу вб'єте двох зайців» і викличете захоплення у своїх гостей.
Інгредієнти:
яловича печінка - 350 г;
яйце - 4 шт.;
морква - 4 шт.;
мариновані огірки - 200 г;
цибулина - 4 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Печінка готуємо, видаляємо все зайве, промиваємо її і при бажанні вимочуємо в молоці. Потім відварюємо до готовності, охолодити і нарізаємо тонкою соломкою. Так само шаткуємо мариновані огірки , а відварену моркву подрібнюємо на крупній тертці. Чистимо цибулину, дрібно рубаємо і обсмажуємо на маслечко. Яйця варимо круто, відокремлюємо білки від жовтків і натираємо їх окремо на крупній тертці.
Викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом: спочатку кладемо трохи печінки, потім половину цибулі, огірків, моркви, яєчних білків, решту печінка, огірки, цибуля і жовтки. Перед подачею даємо страві настоятися в холодильнику кілька годин.
Інгредієнти:
яйце - 6 шт.;
печінка - 300 г;
часник - 2 зубчики;
лимон - 05 шт.;
цибулина - 4 шт.;
морква корейська - 400 р.
Приготування
Печінка відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо тонкою соломкою. Яйця збиваємо міксером до утворення піни і смажимо на сковороді млинці. Потім складаємо їх стопкою, остуджуємо і рубаємо локшиною. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями.
Тепер змішуємо всі інгредієнти у великій мисці і додаємо за смаком цедру лимона, натерту на дрібній терочке. Для гостроти страви, додаємо видавлений через прес часник, заправляємо салат з печінки, моркви, цибулі та яєць майонезом і ретельно перемішуємо.
Інгредієнти:
корейська морква - 100 г;
куряча печінка - 300 г;
масло вершкове - 10 г;
олія оливкова;
листя салату - 05 пучка;
волоські горіхи - 50 р.
Для соусу:
бальзамічний оцет - 30 мл;
оливкова олія - 90 мл;
гірчиця - за смаком;
майонез.
Приготування
Отже, листовий салат гарненько промиваємо, обсушуємо, нарываем руками і викладаємо в салатник. Потім додаємо подрібнені волоські горішки і перемішуємо. Паралельно з цим, готуємо заправку. Для цього поступово з'єднуємо оцет з оливковим маслом, збиваємо виделкою, додаємо по ложці майонезу і гірчиці. Перемішуємо до однорідності і поливаємо цим соусом салатні листя.
Печінку промиваємо, обсушуємо, ріжемо великими шматочками і паніруємо в борошні. Після цього викладаємо її на сковороду з оливковою і вершковим маслом і обсмажуємо до підрум'янення протягом 8-10 хвилин. Перекладаємо печінка на тарілку, даємо трохи охолонути і кидаємо на листя салату, поливаючи зверху соком лимона. Прикрашаємо готовий салат шматочками свіжих помідорів, посипаємо кунжутом і подаємо на стіл в теплому вигляді.
Інгредієнти:
печінка куряча - 800 г;
цибулина - 5 шт.;
морква - 4 шт.;
яйце - 5 шт.;
спеції;
олія рослинна;
майонез.
Приготування
Для приготування салату з печінкою та морквою, яйця відварюємо круто, зливаємо воду і залишаємо остигати. Курячу печінку гарненько промиваємо, а потім обсмажуємо до готовності. Моркву чистимо і крупно натираємо на тертці. Далі пасеруємо її на іншій сковороді в невеликій кількості олії до м'якості 3-5 хвилин.
Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і обсмажуємо окремо до золотистого кольору. Яйця чистимо, натираємо на крупній терочке. Готову курячу печінку подрібнюємо невеликими кубиками. Коли всі інгредієнти охолоне до кімнатної температури, перекладаємо їх в салатник, заправляємо майонезом, перемішуємо і охолоджуємо.
Салат з печінкою, морквою, цибулею і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Печінка готуємо, видаляємо все зайве, промиваємо її і при бажанні вимочуємо в молоці. Потім відварюємо до готовності, охолодити і нарізаємо тонкою соломкою. Так само шаткуємо мариновані огірки , а відварену моркву подрібнюємо на крупній тертці. Чистимо цибулину, дрібно рубаємо і обсмажуємо на маслечко. Яйця варимо круто, відокремлюємо білки від жовтків і натираємо їх окремо на крупній тертці.
Викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом: спочатку кладемо трохи печінки, потім половину цибулі, огірків, моркви, яєчних білків, решту печінка, огірки, цибуля і жовтки. Перед подачею даємо страві настоятися в холодильнику кілька годин.
Салат з печінкою і корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Печінка відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо тонкою соломкою. Яйця збиваємо міксером до утворення піни і смажимо на сковороді млинці. Потім складаємо їх стопкою, остуджуємо і рубаємо локшиною. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями.
Тепер змішуємо всі інгредієнти у великій мисці і додаємо за смаком цедру лимона, натерту на дрібній терочке. Для гостроти страви, додаємо видавлений через прес часник, заправляємо салат з печінки, моркви, цибулі та яєць майонезом і ретельно перемішуємо.
Теплий салат з печінки і моркви
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, листовий салат гарненько промиваємо, обсушуємо, нарываем руками і викладаємо в салатник. Потім додаємо подрібнені волоські горішки і перемішуємо. Паралельно з цим, готуємо заправку. Для цього поступово з'єднуємо оцет з оливковим маслом, збиваємо виделкою, додаємо по ложці майонезу і гірчиці. Перемішуємо до однорідності і поливаємо цим соусом салатні листя.
Печінку промиваємо, обсушуємо, ріжемо великими шматочками і паніруємо в борошні. Після цього викладаємо її на сковороду з оливковою і вершковим маслом і обсмажуємо до підрум'янення протягом 8-10 хвилин. Перекладаємо печінка на тарілку, даємо трохи охолонути і кидаємо на листя салату, поливаючи зверху соком лимона. Прикрашаємо готовий салат шматочками свіжих помідорів, посипаємо кунжутом і подаємо на стіл в теплому вигляді.
Салат з курячою печінкою та морквою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату з печінкою та морквою, яйця відварюємо круто, зливаємо воду і залишаємо остигати. Курячу печінку гарненько промиваємо, а потім обсмажуємо до готовності. Моркву чистимо і крупно натираємо на тертці. Далі пасеруємо її на іншій сковороді в невеликій кількості олії до м'якості 3-5 хвилин.
Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і обсмажуємо окремо до золотистого кольору. Яйця чистимо, натираємо на крупній терочке. Готову курячу печінку подрібнюємо невеликими кубиками. Коли всі інгредієнти охолоне до кімнатної температури, перекладаємо їх в салатник, заправляємо майонезом, перемішуємо і охолоджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат зі свинини
Салати є неодмінним атрибутом нашого столу. Вони бувають дієтичні, овочеві, солодкі, звичайно ж, м'ясні. Ось про останньому варіанті ми і поговоримо
Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з морквою і куркою
Салат з морквою і куркою - смачне і ситне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його досить просто, варто лише
Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових