Салат з печінки з морквою

Салат з печінкою, морквою, цибулею і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Печінка готуємо, видаляємо все зайве, промиваємо її і при бажанні вимочуємо в молоці. Потім відварюємо до готовності, охолодити і нарізаємо тонкою соломкою. Так само шаткуємо мариновані огірки , а відварену моркву подрібнюємо на крупній тертці. Чистимо цибулину, дрібно рубаємо і обсмажуємо на маслечко. Яйця варимо круто, відокремлюємо білки від жовтків і натираємо їх окремо на крупній тертці.
Викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом: спочатку кладемо трохи печінки, потім половину цибулі, огірків, моркви, яєчних білків, решту печінка, огірки, цибуля і жовтки. Перед подачею даємо страві настоятися в холодильнику кілька годин.
Салат з печінкою і корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Печінка відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо тонкою соломкою. Яйця збиваємо міксером до утворення піни і смажимо на сковороді млинці. Потім складаємо їх стопкою, остуджуємо і рубаємо локшиною. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями.
Тепер змішуємо всі інгредієнти у великій мисці і додаємо за смаком цедру лимона, натерту на дрібній терочке. Для гостроти страви, додаємо видавлений через прес часник, заправляємо салат з печінки, моркви, цибулі та яєць майонезом і ретельно перемішуємо.
Теплий салат з печінки і моркви
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, листовий салат гарненько промиваємо, обсушуємо, нарываем руками і викладаємо в салатник. Потім додаємо подрібнені волоські горішки і перемішуємо. Паралельно з цим, готуємо заправку. Для цього поступово з'єднуємо оцет з оливковим маслом, збиваємо виделкою, додаємо по ложці майонезу і гірчиці. Перемішуємо до однорідності і поливаємо цим соусом салатні листя.
Печінку промиваємо, обсушуємо, ріжемо великими шматочками і паніруємо в борошні. Після цього викладаємо її на сковороду з оливковою і вершковим маслом і обсмажуємо до підрум'янення протягом 8-10 хвилин. Перекладаємо печінка на тарілку, даємо трохи охолонути і кидаємо на листя салату, поливаючи зверху соком лимона. Прикрашаємо готовий салат шматочками свіжих помідорів, посипаємо кунжутом і подаємо на стіл в теплому вигляді.
Салат з курячою печінкою та морквою
Інгредієнти:
Приготування

Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і обсмажуємо окремо до золотистого кольору. Яйця чистимо, натираємо на крупній терочке. Готову курячу печінку подрібнюємо невеликими кубиками. Коли всі інгредієнти охолоне до кімнатної температури, перекладаємо їх в салатник, заправляємо майонезом, перемішуємо і охолоджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинини
Салати є неодмінним атрибутом нашого столу. Вони бувають дієтичні, овочеві, солодкі, звичайно ж, м'ясні. Ось про останньому варіанті ми і поговоримо

Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але

Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно

Салат з морквою і куркою
Салат з морквою і куркою - смачне і ситне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його досить просто, варто лише

Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі

Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових