Салат зі свинини
А чи знаєте ви, що салати бувають не тільки дуже смачними, але і поживними. Представляємо вашій увазі рецепти салатів з м'ясом свинини.
Салат «Купецький» зі свининою
Інгредієнти:
відварна свинина - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
консервований зелений горошок - 0 5 ст.;
майонез;
цукор - 2 ст. ложки;
сіль;
рослинне масло.
Приготування
Моркву чистимо, шаткуємо на тертці і пасеруємо до м'якості. Цибулю ріжемо півкільцями, заливаємо водою, додаємо сіль, цукор, оцет і залишаємо на 15 хвилин маринуватися. Свиняче м'ясо відварне рубаємо кубиками і складаємо все в салатник. Заправляємо майонезом, прикрашаємо зеленню і перемішуємо.
Рецепт салату зі свининою
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 150 г;
картопля - 3 шт.;
солоний огірок - 2 шт.;
яблуко - 1 шт.;
оселедець - 60 г;
яйце - 2 шт.;
помідор - 1 шт.;
зелень петрушки, листя салату.
Для соусу:
сметана - 1 ст.;
хрін, гірчиця, оцет - за смаком.
Приготування
Отже, м'ясо і картоплю відварюємо окремо до готовності. Потім свинину охолоджуємо, картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Змішуємо в чаші, додаємо подрібнену солону оселедець і варені яйця. Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевину, шаткуємо з солоними огірками соломкою і теж додаємо в салат. Всі інгредієнти добре перемішуємо і заправляємо сметанним соусом . Для його приготування окремо змішуємо сметану з тертим хріном, гірчицею та оцтом. Готовий салат зі свининою та огірками прикрашаємо зеленню і шматочками овочів.
Салат зі свининою та грибами
Інгредієнти:
плавлений сирок - 2 шт.;
свинина - 200 г;
морква - 2 шт.;
мариновані огірки - 2 шт.;
мариновані шампіньйони - 200 г;
картопля - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 3 шт.;
зелень, майонез - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку відварюємо свинину і окремо картоплю, моркву і яйця. Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і маринуємо в оцті, розведеному навпіл з водою, хоча б півгодини, а потім віджимаємо. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці. Огірки шаткуємо тонкими кружечками, а м'ясо подрібнюємо кубиками. Плавлений сирок і картоплю натираємо. Яйця дрібно рубаємо. Тепер перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо готовий салат з відвареної свинини на стіл.
Салат з печінки свинини
Інгредієнти:
печінка свиняча - 1 кг;
яйце - 3 шт.;
цибулина - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
майонез;
спеції;
олія рослинна;
свіжа зелень - для прикраси.
Приготування
Морква промиваємо, відварюємо, очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці. Печінка моєму, видаляємо плівки і відварюємо протягом 30 хвилин в підсоленій воді. Потім охолоджуємо і пропускаємо через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю шаткуємо невеликими кубиками і підсмажити до м'якості на рослинному маслі. Яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо на тертці. Після цього змішуємо печінку, цибулю, яйця і моркву. Солимо, заправляємо майонезом і все добре перемішуємо. Готовий салат викладаємо в салатницю і прикрашаємо свіжою зеленню.
Теплий салат зі свининою
Інгредієнти:
брокколі заморожена - 200 г;
зелена квасоля - 150 г;
свинина - 250 г;
кедрові горішки - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
фунчоза - 50 р.
Приготування
Фунчозу замочуємо на 10 хвилин в окропі, а потім промиваємо. Брокколі перекладаємо в друшляк і залишаємо розморожуватися. Свинину нарізаємо тонкими смужками, часник видавлюємо через прес. Обсмажуємо м'ясо 5 хвилин в розігрітій олії, висипаємо кедрові горішки і кладемо часник. Після цього вливаємо соєвий соус, додаємо фунчозу і брокколі. Прогріваємо всі 1 хвилинку, змішуємо з квасолею і подаємо салат зі смаженою свининою на стіл.
Салат «Купецький» зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо, шаткуємо на тертці і пасеруємо до м'якості. Цибулю ріжемо півкільцями, заливаємо водою, додаємо сіль, цукор, оцет і залишаємо на 15 хвилин маринуватися. Свиняче м'ясо відварне рубаємо кубиками і складаємо все в салатник. Заправляємо майонезом, прикрашаємо зеленню і перемішуємо.
Рецепт салату зі свининою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, м'ясо і картоплю відварюємо окремо до готовності. Потім свинину охолоджуємо, картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Змішуємо в чаші, додаємо подрібнену солону оселедець і варені яйця. Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевину, шаткуємо з солоними огірками соломкою і теж додаємо в салат. Всі інгредієнти добре перемішуємо і заправляємо сметанним соусом . Для його приготування окремо змішуємо сметану з тертим хріном, гірчицею та оцтом. Готовий салат зі свининою та огірками прикрашаємо зеленню і шматочками овочів.
Салат зі свининою та грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку відварюємо свинину і окремо картоплю, моркву і яйця. Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і маринуємо в оцті, розведеному навпіл з водою, хоча б півгодини, а потім віджимаємо. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці. Огірки шаткуємо тонкими кружечками, а м'ясо подрібнюємо кубиками. Плавлений сирок і картоплю натираємо. Яйця дрібно рубаємо. Тепер перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо готовий салат з відвареної свинини на стіл.
Салат з печінки свинини
Інгредієнти:
Приготування
Морква промиваємо, відварюємо, очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці. Печінка моєму, видаляємо плівки і відварюємо протягом 30 хвилин в підсоленій воді. Потім охолоджуємо і пропускаємо через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю шаткуємо невеликими кубиками і підсмажити до м'якості на рослинному маслі. Яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо на тертці. Після цього змішуємо печінку, цибулю, яйця і моркву. Солимо, заправляємо майонезом і все добре перемішуємо. Готовий салат викладаємо в салатницю і прикрашаємо свіжою зеленню.
Теплий салат зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Фунчозу замочуємо на 10 хвилин в окропі, а потім промиваємо. Брокколі перекладаємо в друшляк і залишаємо розморожуватися. Свинину нарізаємо тонкими смужками, часник видавлюємо через прес. Обсмажуємо м'ясо 5 хвилин в розігрітій олії, висипаємо кедрові горішки і кладемо часник. Після цього вливаємо соєвий соус, додаємо фунчозу і брокколі. Прогріваємо всі 1 хвилинку, змішуємо з квасолею і подаємо салат зі смаженою свининою на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - смачне і ситне блюдо, яке можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали для вас найбільш
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Салат «Парус»
Салат «Парус» додасть різноманітності вашого святкового столу, завдяки оригінальному вигляду і цікавого складу. Останнім часом складно здивувати