Салат із зеленої цибулі
Пропонуємо вам досить оригінальні рецепти салатів з зеленим цибулею. Страва готується дуже швидко і легко, а виходить не тільки чудово смачним, але і корисним. Переконайтеся в цьому самі!
Салат з яйцем, огірком і зеленою цибулею
Інгредієнти:
зелена цибуля - 150 г;
яйце - 5 шт.;
помідор - 2 шт.;
свіжий огірок - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
червоний болгарський перець - 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Для заправки:
яєчний жовток - 1шт.;
гірчиця - 1 ст. ложка;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Отже, давайте спочатку приготуємо заправку для нашого салату. Для цього зварений яєчний жовток гарненько розтираємо в чашці, додаємо трохи гірчиці і все перемішуємо до однорідності. Потім додаємо рослинне масло, мелений перчик і сіль. Готову заправку прибираємо в холодильник, а самі приступаємо до приготування салату.
Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо до них дрібно посічену зелену цибулю і нашатковану соломкою свіжий огірок. Заправляємо масу, перемішуємо, прикрашаємо шматочками помідорів, декоративно нарізаної кружечками морквою і перцем.
Салат з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
зелена цибуля - 1 пучок;
яблуко - 1 шт.;
спеції;
майонез - 2 ст. ложки;
сир - 150 г;
яйце - 3 шт.
Приготування
Для приготування салату яйця промиваємо, заливаємо водою і відварюємо круто хвилин 10. Потім їх остуджуємо, чистимо й нарізаємо середніми кубиками. Цибуля обполіскуємо, струшуємо і дрібненько шаткуємо. У яблука акуратно зрізаємо шкірку і рубаємо його дрібними кубиками. Сир тремо на крупній терочке. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти для салату в глибокій мисочці, заправляємо за смаком майонезом і ретельно перемішуємо.
Салат із зеленою цибулею
Інгредієнти:
зелена цибуля - 300 г;
яйце - 4 шт.;
сметана - 150 мл;
оцет, спеції.
Приготування
Цибуля перебираємо, видаляємо пошкоджені пір'ячко і ретельно промиваємо його. Потім висушуємо за допомогою паперового рушника. Яйця відварюємо круто 10 хвилин. Зелений цибулька нарізаємо кільцями і складаємо в салатницю. Тепер трохи підсолюємо його, посипаємо цукром, збризкуємо трохи оцтом і обережно приминаем руками. Додаємо очищені і порубані яйця, перемішуємо, поливаємо сметаною і подаємо готовий салат до столу.
Простий салат з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
зелена цибуля - 300 г;
яйце - 3 шт.;
сир - 150 г;
майонез - 50 мл;
сметана - 100 мл;
часник - 3 зубчики;
спеції.
Приготування
Цибуля перебираємо, промиваємо і шаткуємо дрібними колечками. Потім перекладаємо його в салатник, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин, охолодити, чистимо від шкаралупи і нарізаємо кубиками. Сир натираємо на крупній терочке і викладаємо всі інгредієнти до цибулі. Далі змішуємо сметану з майонезом, видавлюємо через прес часник, перемішуємо і заправляємо цією сумішшю наш салат. Ретельно все перемішуємо, ставимо на 10 хвилин у холодильник, а потім подаємо страву на стіл.
Салат з печінки тріски з зеленою цибулею
Інгредієнти:
печінка тріски - 150 г;
яйце - 3 шт.;
зелена цибуля - 100 р;
лимонний сік - за смаком;
спеції.
Приготування
Печінка тріски акуратно виймаємо з банки, викладаємо на блюдце і розминаємо, як слід, вилочкою. Потім гарненько промиваємо зелений лук, дрібно його шаткуємо і з'єднуємо все в салатник. Збризкуємо лимонним соком, перемішуємо. Яйця відварюємо круто, чистимо, розрізаємо маленькими кубиками і додаємо в салат. При необхідності підсолюємо блюдо, перемішуємо і подаємо до столу салат з печінки тріски , прикрасивши свіжою зеленню.
Салат з яйцем, огірком і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Отже, давайте спочатку приготуємо заправку для нашого салату. Для цього зварений яєчний жовток гарненько розтираємо в чашці, додаємо трохи гірчиці і все перемішуємо до однорідності. Потім додаємо рослинне масло, мелений перчик і сіль. Готову заправку прибираємо в холодильник, а самі приступаємо до приготування салату.
Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо до них дрібно посічену зелену цибулю і нашатковану соломкою свіжий огірок. Заправляємо масу, перемішуємо, прикрашаємо шматочками помідорів, декоративно нарізаної кружечками морквою і перцем.
Салат з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату яйця промиваємо, заливаємо водою і відварюємо круто хвилин 10. Потім їх остуджуємо, чистимо й нарізаємо середніми кубиками. Цибуля обполіскуємо, струшуємо і дрібненько шаткуємо. У яблука акуратно зрізаємо шкірку і рубаємо його дрібними кубиками. Сир тремо на крупній терочке. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти для салату в глибокій мисочці, заправляємо за смаком майонезом і ретельно перемішуємо.
Салат із зеленою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля перебираємо, видаляємо пошкоджені пір'ячко і ретельно промиваємо його. Потім висушуємо за допомогою паперового рушника. Яйця відварюємо круто 10 хвилин. Зелений цибулька нарізаємо кільцями і складаємо в салатницю. Тепер трохи підсолюємо його, посипаємо цукром, збризкуємо трохи оцтом і обережно приминаем руками. Додаємо очищені і порубані яйця, перемішуємо, поливаємо сметаною і подаємо готовий салат до столу.
Простий салат з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля перебираємо, промиваємо і шаткуємо дрібними колечками. Потім перекладаємо його в салатник, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин, охолодити, чистимо від шкаралупи і нарізаємо кубиками. Сир натираємо на крупній терочке і викладаємо всі інгредієнти до цибулі. Далі змішуємо сметану з майонезом, видавлюємо через прес часник, перемішуємо і заправляємо цією сумішшю наш салат. Ретельно все перемішуємо, ставимо на 10 хвилин у холодильник, а потім подаємо страву на стіл.
Салат з печінки тріски з зеленою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Печінка тріски акуратно виймаємо з банки, викладаємо на блюдце і розминаємо, як слід, вилочкою. Потім гарненько промиваємо зелений лук, дрібно його шаткуємо і з'єднуємо все в салатник. Збризкуємо лимонним соком, перемішуємо. Яйця відварюємо круто, чистимо, розрізаємо маленькими кубиками і додаємо в салат. При необхідності підсолюємо блюдо, перемішуємо і подаємо до столу салат з печінки тріски , прикрасивши свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з огірком і яйцем
Швидкий і простий у приготуванні салат з огірком і яйцем може стати як стравою святкового формату, так і закускою на кожен день, яку зручно брати з
Салат з консервованих кальмарів
Салат з консервованих кальмарів - це смачне і пікантне блюдо, яке можна віднести до розряду делікатесних страв. У нашій статті ми розберемося кілька
Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і
Салат з редису і огірків
У літній сезон, коли багато свіжих овочів можна часто готувати легкі і вітамінні салати. І сьогодні ми підкажемо вам кілька універсальних рецептів
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових