Пропонуємо вам досить оригінальні рецепти салатів з зеленим цибулею. Страва готується дуже швидко і легко, а виходить не тільки чудово смачним, але і корисним. Переконайтеся в цьому самі!
Салат з яйцем, огірком і зеленою цибулею
Інгредієнти: зелена цибуля - 150 г; яйце - 5 шт.; помідор - 2 шт.; свіжий огірок - 1 шт.; морква - 1 шт.; червоний болгарський перець - 1 шт.; олія рослинна; спеції. Для заправки:
яєчний жовток - 1шт.; гірчиця - 1 ст. ложка; масло рослинне - 4 ст. ложки; спеції. Приготування Отже, давайте спочатку приготуємо заправку для нашого салату. Для цього зварений яєчний жовток гарненько розтираємо в чашці, додаємо трохи гірчиці і все перемішуємо до однорідності. Потім додаємо рослинне масло, мелений перчик і сіль. Готову заправку прибираємо в холодильник, а самі приступаємо до приготування салату.
Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо до них дрібно посічену зелену цибулю і нашатковану соломкою свіжий огірок. Заправляємо масу, перемішуємо, прикрашаємо шматочками помідорів, декоративно нарізаної кружечками морквою і перцем.
Салат з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти: зелена цибуля - 1 пучок; яблуко - 1 шт.; спеції; майонез - 2 ст. ложки; сир - 150 г; яйце - 3 шт. Приготування Для приготування салату яйця промиваємо, заливаємо водою і відварюємо круто хвилин 10. Потім їх остуджуємо, чистимо й нарізаємо середніми кубиками. Цибуля обполіскуємо, струшуємо і дрібненько шаткуємо. У яблука акуратно зрізаємо шкірку і рубаємо його дрібними кубиками. Сир тремо на крупній терочке. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти для салату в глибокій мисочці, заправляємо за смаком майонезом і ретельно перемішуємо.
Салат із зеленою цибулею
Інгредієнти: зелена цибуля - 300 г; яйце - 4 шт.; сметана - 150 мл; оцет, спеції. Приготування Цибуля перебираємо, видаляємо пошкоджені пір'ячко і ретельно промиваємо його. Потім висушуємо за допомогою паперового рушника. Яйця відварюємо круто 10 хвилин. Зелений цибулька нарізаємо кільцями і складаємо в салатницю. Тепер трохи підсолюємо його, посипаємо цукром, збризкуємо трохи оцтом і обережно приминаем руками. Додаємо очищені і порубані яйця, перемішуємо, поливаємо сметаною і подаємо готовий салат до столу.
Простий салат з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти: зелена цибуля - 300 г; яйце - 3 шт.; сир - 150 г; майонез - 50 мл; сметана - 100 мл; часник - 3 зубчики; спеції. Приготування Цибуля перебираємо, промиваємо і шаткуємо дрібними колечками. Потім перекладаємо його в салатник, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин, охолодити, чистимо від шкаралупи і нарізаємо кубиками. Сир натираємо на крупній терочке і викладаємо всі інгредієнти до цибулі. Далі змішуємо сметану з майонезом, видавлюємо через прес часник, перемішуємо і заправляємо цією сумішшю наш салат. Ретельно все перемішуємо, ставимо на 10 хвилин у холодильник, а потім подаємо страву на стіл.
Салат з печінки тріски з зеленою цибулею
Інгредієнти: печінка тріски - 150 г; яйце - 3 шт.; зелена цибуля - 100 р; лимонний сік - за смаком; спеції. Приготування Печінка тріски акуратно виймаємо з банки, викладаємо на блюдце і розминаємо, як слід, вилочкою. Потім гарненько промиваємо зелений лук, дрібно його шаткуємо і з'єднуємо все в салатник. Збризкуємо лимонним соком, перемішуємо. Яйця відварюємо круто, чистимо, розрізаємо маленькими кубиками і додаємо в салат. При необхідності підсолюємо блюдо, перемішуємо і подаємо до столу салат з печінки тріски , прикрасивши свіжою зеленню.