Салат «Обжорка» з яловичиною
Салати - супутники всіх свят і застіль. Вони бувають і овочеві, рибні та м'ясні. Ось саме про останніх і піде мова у цій статті. Зараз ми розповімо простий рецепт салату «Обжорка» з яловичиною. Його назва говорить сама за себе - салат виходить настільки смачним, що трохи з'їсти його просто не вийде. До того ж він дуже ситний, тому чоловіки, напевно, оцінять його по достоїнству і попросять приготувати ще.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
огірки солоні - 120 г;
цибуля ріпчаста - 120 г;
морква - 350 г;
майонез - 6 ст. ложок;
рослинна олія для обсмажування овочів - 2 ст. ложки;
сіль - 05 ч. ложки;
чорний перець мелений - 1/4 ч. ложки;
зелень.
Приготування
Відварюємо яловичину. Для цього промите і обсушенное м'ясо покласти в окріп - саме так потрібно робити, якщо на виході потрібно отримати смачне м'ясо. А якщо ж першочергове завдання - смачний бульйон, то заливаємо м'ясо холодною водою, і воно поступово буде віддавати сік бульйону. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо м'ясо до м'якості. Солити його при цьому не треба. Тим часом готуємо овочі: чистимо цибулю шаткуємо його дрібною соломкою. Морква також очищаємо і ріжемо соломкою. Огірки подрібнюємо точно так само. Тепер окремо обсмажуємо моркву і цибулю. Відварну яловичину розбираємо на дрібні шматочки. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, перець, сіль і перемішуємо. Даємо салату «Обжорка» з яловичиною настоятися 40 хвилин і тільки потім прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
відварна яловичина або телятина - 500 г;
морква по-корейськи - 170 г;
біла квасоля консервована - 300 г;
свіжі гриби шампіньйони - 300 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
майонез - 100 г;
сухарики з білого батона - 150 г;
сіль, чорний перець - за смаком.
Приготування
Відварну яловичину нарізаємо кубиками. З моркви і квасолі зливаємо сік. Гриби ріжемо кубиками, а 3-4 грибочка нарізаємо пластинами - це для прикраси салату. Ріпчасту цибулю дрібно кришимо. Печериці і цибулю разом смажимо на олії. Потім окремо смажимо пластинки грибів. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо, якщо потрібно, сіль і перець, майонез і перемішуємо. Перед тим, як подавати до столу, додаємо сухарики з білого батона - раніше їх викладати не варто, інакше вони розм'якнуть і смак салату буде зіпсований.
Інгредієнти:
варена м'якоть яловичини - 400 г;
мариновані огірки - 4 шт.;
волоські горіхи очищені - 120 г;
морква - 120 г;
ріпчаста цибуля - 120 г;
вершкове масло;
майонез.
Приготування
Огірки, варену яловичину нарізаємо кубиками. На вершковому маслі обсмажуємо терту моркву і подрібнену цибулю. Окремо обсмажуємо на сухій сковороді волоські горіхи, а потім їх подрібнюємо. Змішуємо підготовлені інгредієнти, трохи підсолюємо, додаємо майонез і вимішуємо.
Інгредієнти:
квасоля червона консервована - 300 г;
м'якоть яловичини - 400 г;
батон - 150 г;
огірки - 250 г;
часник - 4 зубчики;
рослинна олія - 40 мл;
сіль, майонез - до смаку.
Приготування
М'якоть яловичини відварюємо до готовності, потім даємо їй охолонути і ріжемо соломкою або кубиками. Огірки нарізаємо так, як м'ясо. У рослинне масло додаємо подрібнений часник. Батон ріжемо кубиками і обсмажуємо його на часниковому маслі, помішуючи, до утворення рум'яної скоринки. З'єднуємо червону консервовану квасолю, огірки, м'ясо, сухарі. За смаком солимо, додаємо майонез і подаємо салат відразу ж до столу. Приємного апетиту!
Рецепт салату «Обжорка» з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо яловичину. Для цього промите і обсушенное м'ясо покласти в окріп - саме так потрібно робити, якщо на виході потрібно отримати смачне м'ясо. А якщо ж першочергове завдання - смачний бульйон, то заливаємо м'ясо холодною водою, і воно поступово буде віддавати сік бульйону. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо м'ясо до м'якості. Солити його при цьому не треба. Тим часом готуємо овочі: чистимо цибулю шаткуємо його дрібною соломкою. Морква також очищаємо і ріжемо соломкою. Огірки подрібнюємо точно так само. Тепер окремо обсмажуємо моркву і цибулю. Відварну яловичину розбираємо на дрібні шматочки. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, перець, сіль і перемішуємо. Даємо салату «Обжорка» з яловичиною настоятися 40 хвилин і тільки потім прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Салат «Обжорка» з яловичиною і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відварну яловичину нарізаємо кубиками. З моркви і квасолі зливаємо сік. Гриби ріжемо кубиками, а 3-4 грибочка нарізаємо пластинами - це для прикраси салату. Ріпчасту цибулю дрібно кришимо. Печериці і цибулю разом смажимо на олії. Потім окремо смажимо пластинки грибів. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо, якщо потрібно, сіль і перець, майонез і перемішуємо. Перед тим, як подавати до столу, додаємо сухарики з білого батона - раніше їх викладати не варто, інакше вони розм'якнуть і смак салату буде зіпсований.
Салат «Обжорка» з яловичиною і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Огірки, варену яловичину нарізаємо кубиками. На вершковому маслі обсмажуємо терту моркву і подрібнену цибулю. Окремо обсмажуємо на сухій сковороді волоські горіхи, а потім їх подрібнюємо. Змішуємо підготовлені інгредієнти, трохи підсолюємо, додаємо майонез і вимішуємо.
Салат «Обжорка» з яловичиною та квасолею
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини відварюємо до готовності, потім даємо їй охолонути і ріжемо соломкою або кубиками. Огірки нарізаємо так, як м'ясо. У рослинне масло додаємо подрібнений часник. Батон ріжемо кубиками і обсмажуємо його на часниковому маслі, помішуючи, до утворення рум'яної скоринки. З'єднуємо червону консервовану квасолю, огірки, м'ясо, сухарі. За смаком солимо, додаємо майонез і подаємо салат відразу ж до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Сільський» - рецепт
Салат «Сільський» - просте і ситне блюдо, яке готується дуже швидко. Для того щоб зробити цю страву до вечері вам не доведеться довго стояти біля
Салат «Обжорка» з сухариками
Салат «Обжорка» має безліч варіацій. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати його з сухариками, причому і з покупними, і з домашніми. А ще в
Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
Рецепт салату "Обжорка" з грибами
Салат «Обжорка» - це чудове рішення для святкового столу, коли зовсім не хочеться рахувати калорії. І сьогодні ми розповімо, як його зробити з
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.