Салат «Обжорка» з сухариками
«Обжорка» з сухариками - просто незрівнянний і феноменальний салат. Він має безліч різновидів і інтерпретацій приготування. Його можна приготувати м'ясних і пісним, з абсолютно будь-якими продуктами, які є у вас в холодильнику. Але головна умова - наявність сухариків, без різниці яких - з ковбасним, грибним, м'ясним смаком. Все одно в результаті у вас вийде шалено смачне блюдо! Давайте розглянемо кілька оригінальних рецептів приготування салату «Обжорка» з сухариками, і ви оберете для себе найбільш підходящий.
Інгредієнти:
варена ковбаса - 200 г;
сухарики кириешки - 150 г;
яйце - 2 шт.;
печериці - 300 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
цибулю зелений - 50 р;
консервована кукурудза - 200 г;
листя салату, помідор для прикраси;
майонез для заправки.
Приготування
Як приготувати салат «Обжорка»? Для початку беремо гриби миємо, нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи. Ріпчасту цибулю чистимо і замочуємо на 30 хвилин у воді. Потім кришимо дрібними кубиками варену ковбасу, яйця і цибулю. Всі приготовані інгредієнти змішуємо в салатнику, додаємо сухарики і заправляємо салат майонезом. Все ретельно перемішуємо і якщо необхідно - досолює. Ставимо готовий салат «Обжорка» з кириешки в холодильник приблизно на 30 хвилин (але не більше), щоб він як слід просочився. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо дрібно порізаною зеленою цибулею, листком салату і часточками помідор.
Існує безліч рецептів приготування салату «Обжорка». Давайте розглянемо з вами як приготувати цей салат з куркою швидко, просто і зовсім недорого.
Інгредієнти:
копчена куряча грудка - 200 г;
сир твердих сортів - 200 г;
морква - 2 шт.;
майонез для заправки;
зелень кропу, петрушки, листя салату;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
білий хліб - 100 р.
Приготування
Для початку беремо копчену курячу грудку, ретельно відокремлюємо м'ясо від кісток, а потім нарізаємо дрібними кубиками. Далі моєму морква, чистимо, обсушуємо рушником і натираємо на крупній тертці. Беремо сковороду, наливаємо трохи олії і обсмажуємо моркву до золотистого кольору приблизно 15 хвилин. Потім перекладаємо її в тарілку і охолодити. А цим часом нарізаємо рівними кубиками білий хліб або батон і обсмажуємо в заздалегідь розігрітій сковороді до появи хрусткої, апетитною скоринки. Знімаємо готові сухарики з плити і охолодити. Далі беремо сир, бажано твердих сортів, і натираємо його на крупній тертці. Під холодною водою споліскуємо листя салату, висушуємо і красиво викладаємо на блюдо. У салатник кладемо всі приготовані інгредієнти, крім сухариків, і перемішуємо. Потім заправляємо майонезом і викладаємо на блюдо, прикрашене листям. Безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо сухарями і прикрашаємо зеленню петрушки, кропу.
Інгредієнти:
відварна яловичина - 400 г;
сухарики - 200 г;
морква - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
солоні огірки - 2 шт.;
майонез - за смаком;
зелень - для прикраси.
Приготування
Цибулю і моркву ріжемо тонкою соломкою і обсмажуємо на невеликому вогні. Подрібнюємо солоні огірки і розбираємо на волокна відварне м'ясо. У салатнику змішати обсмажені овочі, яловичину, огірки. Все добре перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. Заправляємо готовий салат майонезом, даємо йому настоятися протягом 30 хвилин і безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо рубаною зеленню і сухариками.
Рецепт салату «Обжорка» з кириешки
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати салат «Обжорка»? Для початку беремо гриби миємо, нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи. Ріпчасту цибулю чистимо і замочуємо на 30 хвилин у воді. Потім кришимо дрібними кубиками варену ковбасу, яйця і цибулю. Всі приготовані інгредієнти змішуємо в салатнику, додаємо сухарики і заправляємо салат майонезом. Все ретельно перемішуємо і якщо необхідно - досолює. Ставимо готовий салат «Обжорка» з кириешки в холодильник приблизно на 30 хвилин (але не більше), щоб він як слід просочився. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо дрібно порізаною зеленою цибулею, листком салату і часточками помідор.
Салат «Обжорка» з копченою куркою і сухариками
Існує безліч рецептів приготування салату «Обжорка». Давайте розглянемо з вами як приготувати цей салат з куркою швидко, просто і зовсім недорого.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку беремо копчену курячу грудку, ретельно відокремлюємо м'ясо від кісток, а потім нарізаємо дрібними кубиками. Далі моєму морква, чистимо, обсушуємо рушником і натираємо на крупній тертці. Беремо сковороду, наливаємо трохи олії і обсмажуємо моркву до золотистого кольору приблизно 15 хвилин. Потім перекладаємо її в тарілку і охолодити. А цим часом нарізаємо рівними кубиками білий хліб або батон і обсмажуємо в заздалегідь розігрітій сковороді до появи хрусткої, апетитною скоринки. Знімаємо готові сухарики з плити і охолодити. Далі беремо сир, бажано твердих сортів, і натираємо його на крупній тертці. Під холодною водою споліскуємо листя салату, висушуємо і красиво викладаємо на блюдо. У салатник кладемо всі приготовані інгредієнти, крім сухариків, і перемішуємо. Потім заправляємо майонезом і викладаємо на блюдо, прикрашене листям. Безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо сухарями і прикрашаємо зеленню петрушки, кропу.
Салат «Обжорка» з м'ясом і сухариками
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву ріжемо тонкою соломкою і обсмажуємо на невеликому вогні. Подрібнюємо солоні огірки і розбираємо на волокна відварне м'ясо. У салатнику змішати обсмажені овочі, яловичину, огірки. Все добре перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. Заправляємо готовий салат майонезом, даємо йому настоятися протягом 30 хвилин і безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо рубаною зеленню і сухариками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Сільський» - рецепт
Салат «Сільський» - просте і ситне блюдо, яке готується дуже швидко. Для того щоб зробити цю страву до вечері вам не доведеться довго стояти біля
Салат з куркою і капустою
Салати з куркою - це завжди смачно, вишукано і святково. Їх готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам
Салат з куркою і сухариками
Салати - це просто ідеальна їжа для тих, хто постійно кудись поспішає. По-перше, вони готуються досить швидко, по-друге це ситна та поживна страва. І
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Рецепт салату "Обжорка" з грибами
Салат «Обжорка» - це чудове рішення для святкового столу, коли зовсім не хочеться рахувати калорії. І сьогодні ми розповімо, як його зробити з
Салат «Обжорка» з яловичиною
Салат «Обжорка» не дарма отримав таку назву, коли спробуєш хоч трошки, зупинитися дуже складно! «Обжорка» з яловичиною виходить дуже ситним та